Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 003
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Горна Оряховица
Готвя всеки ден, пускам съдомиална всеки ден и отделно подмивам и на ръка това онова Wink Отнема време ако съм правила и нещо сладко, защото там ползвам повече съдове.

# 541
Готвя 2 пъти в седмицата. Всекидневно се събират съдове за миене, независимо дали съм готвила. Миенето ми отнема време, колкото е необходимо, не ми тежи.

# 542
В къщи сме 5 човека с едно дете готви се всеки ден по няколко неща, тъй като детето на яде всичко, а аз съм на режим.
Нямаме миялна всичко на ръка гледам да мия след като сме се нахранили иначе се натрупват много неща

# 543
Готвя всекидневно и ежедневно събирам много съдове за миене. Тези, които не пускам в миялна машина, обикновено са най-досадните и отнемат много време.

# 544
Готвя почти всеки ден, и да не готвя съдовете за миене винаги са много.

# 545
  • София
Почти всеки ден с готви вкъщи и съдовете си се трупат, въпреки миялната.

# 546
Готвя почти всеки ден, доста съдове се трупат за миене. Мия ги след всяко хранене, на ръка, отнема ми време.

# 547
Готвя почти всеки ден! Съдовете не ги събирам, мия ги веднага. Нямам напредстава колко време ми отнема на ден.

# 548
  • Бургас
Готвя всеки ден, доста съдове се трупат за миене. Мия ги след всяко хранене на ръка, не ми отнема много  време.

# 549
  • Пловдив
Готви се по нещо всеки ден. И се яде всеки ден. Съдове също се мият всеки ден. Чаши, ножове, лъжички, не всичко отива в машината.

# 550
Готвя всеки ден, понякога и два пъти на ден. Голямо домакинство сме и се събират много съдове. За готвене и миене на чинии всеки ден се харчат минимум 3 часа.

# 551
Готви се всеки ден, съответно се събират доста съдове, мият се на ръка.

# 552
  • ПЛЕВЕН
Предимно мия съдовете ! вeрото на  Fairy  е най-доброто за мен ! Мия на ръка и не ми е проблем !

# 553
  • Пловдив
Готвя през ден, но съдове за мие се събират всеки ден. Като време не ми отнема много, за да измия мръсните съдове. Не чакам да събера огромна купчина и тогава да започна с миенето.

# 554
Готви се почти всеки ден. Съдове за миене се появяват постоянно и така времето за измиването им е с разтеглив размер.

Общи условия

Активация на акаунт