Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Почти всеки ден готвим.Съдове се събират, но когато имам възможност мия всичко веднага, за да не се трупат много.
Не ми отнема много време.
Имаме съдомиялна, но много рядко я използваме. И без това трябва да изплакна съдовете преди да ги сложа в нея.

# 526
Всеки ден готвя вкъщи, като всеки ден се събират посъда за миене. Всичко мия на ръка, но не винаги ми остава време

# 527
Вкъщи готви мъжът ми през 2-3 дни. Събират се много съдове всеки ден, защото сме с малко бебе. Аз мия съдовете, като имаме съдомиялна, но мия доста неща на ръка и си отнема немалко време.

Последна редакция: пт, 19 май 2023, 05:46 от Kremena Stoianova 605491

# 528
Ако не всеки ден, но поне през ден готвя.
Непрекъснато се събират чинии, чаши за миене.
Да, миенето отнема много време. Имаме и съдомиялна, но доста от нещата мием и на ръка.

# 529
Всеки ден готвя и всеки ден мивката е пълна. С малко бойлерче над мивката и бързо свършваща гореща вода е изтощаващо да висиш над съдовете постоянно.

# 530
Вкъщи се готви всеки ден, понякога и 2 или 3 пъти. Определено се събират много съдове, като цяло гледам да ги измия веднага след употреба.

# 531
Готвя всеки ден. Понякога и по няколко пъти. Миенето на съдовете отнема доста време.

# 532
Готвя почти всеки ден и разбира се, се натрупват много съдове. Добре, че мъжът ми ги мие понякога.

# 533
  • Видин
За миенето се редуваме Simple Smile Желанието е голямо да става по-бързо и по-лесно Simple Smile

# 534
Всеки ден готвя и всеки ден мивката е пълна. Гледам да не се застояват неизмити съдове.

# 535
В нас се готви всеки ден. Имаме голяма съдомиялна и тя ни е помощник в миенето на съдове.

# 536
Вкъщи се готви всеки ден.Ежедневно мивката се пълни.Отнема доста време за съдовете.Най-много харесвам,когато мъжът ми готви и той измие всичко !

# 537
  • Сф
Не готвя уж често, но всеки яде различно ядене и по различно време и резултата е много съдове  в и около мивката , които чакат мен! На ръка мия и да, отнема много време!

# 538
Готвя през ден или всеки ден! А съдове за миене постоянно си има. Всеки ден мия чинии, особено вечер, като се съберем всички края на деня. За време ми отнема около 10 минути зависимост колко са замърсени. Успех на всички в играта!

# 539
Предимно аз мия съдовете и - да ! Много ми се ще измиването да става бързо и лесно !

Общи условия

Активация на акаунт