Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 006
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Готвя всеки ден. За ученика и училищно меню отделно 🤦🏻♀ Съответно се събират доста съдове за миене , но това не ми отнема кой знае колко време.  Мия съдове след готвене и след всяко хранене.

# 511
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това? Готвя почти всеки ден, използвам много посуда, около мен е хаос и съответно има много за миене. Отнема време, особено ако съдовете не се побират в съдомиялната.

# 512
Готвя всеки ден. Събират ми се много съдове. Оставям тавите да се накиснат, а останалите съдове гледам да мия веднага. Отнема ми доста време.

# 513
Най вече аз ги мия,и в момента ползвам червения fairy max,до сега бях с жълтия..наистина с него е по лесно и бързо..

# 514
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Готвя 2 пъти в седмицата, защото през другото време съм на работа и нямам достатъчно свободно време за готвене. Съдовете мия всяка вечер, защото не мога да търпя мивката да е пълна. Може би около 15 минути отделям на миене , подсушаване и полиране на мивката и плота всяка вечер.

# 515
Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Предимно аз готвя , но мъжа ми също се включва . През 2 дни се готви вкъщи. Мия съдовете , като се съберат , обикновено вечер се случва това. 😁 Готвенето и миенето отнемат доста време винаги .

# 516
  • София
Почти всеки ден готвя. Тавите, тенджерите и приборите мия на ръка, а чинии, чаши и купи в съдомиялната. И със сигурност искам да спестя време от миенето на съдове.

# 517
Правя го предимно аз. Не ми се иска да е по-бързо, харесва ми.

# 518
За повечето съдове използваме съдомиялна, но имаме и такива, които не са подходящи. Обикновено аз се заемам с тях и ще се радвам още по-бързо да се справям

# 519
Готвя почти всеки ден. А съдове за миене има буквално постоянно.

# 520
  • София
Готвя почти всеки ден и използвам много съдове, т.е. има много за миене. Отнема доста време.

# 521
В къщи се готви може би през ден. Съдовете се измиват веднага след употреба. Не отнема много време.

# 522
  • София
Вкъщи се готви почти всеки ден. Събират се съдове, повечето от тях мия в съдомиялна, но има и такива, които не са подходящи за нея.

# 523
  • някъде
Готвя през няколко дни. Съдовете ги мия аз или съдомиялната.

# 524
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Готвя няколко пъти в седмицата,понякога и всеки ден.Събират се съдове ежедневно-къде от готвене,къде от хранене.Отнема си време-дали е много зависи от количеството съдове . Някой ден ще си вземем съдомиялна.. надявам се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт