Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 965
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Вкъщи готвим ежедневно. Събират се доста бързо съдове за миене. Старая се да мия по-големите на момента, а чинии, чаши и прибори редя в миялната.

# 706
  • София
Когато съм сама, не готвя всеки ден. Въпреки това, се събират доста неща за миене - чинии, чаши, буркани, вилици, лъжици, ножове и пр. Накрая на деня се чудя кога съм успяла да нацапам толкова съдове. Ако има и тенджери и тави, миенето става дълго и досадно.
Ако сме повече хора и трябва да готвя, се опитвам едновременно с готвенето да мия употребяваните съдове, за да не се натрупват. Накрая пак имам пълна мивка за миене и отиват 40-50 минути.

# 707
Не готвя всеки ден, но ежедневно има съдове за миене. Отнема ми около 15-20 минути за миене.

# 708
Всеки ден готвя, имам чувството, че по жк ден прекарвам на мивката.

# 709
  • Пловдив
Не готвя през деня аз, но за сметка на това, всяка нощ съм на печката и котлоните Joy
Всеки ден децата си носят закуска и обяд в училище, а отделно от това, мъж ми се прибира на обяд, за да хапваме двамата, (когато не съм дежурна).
Поради гореспоменатите причини, има поне 3-4 вида различни ястия за приготвяне и съответно мнооооого, много посуда за миене Joy Не знам какво бих правила без съдомиялната

# 710
Поти всеки ден готвя и всеки ден мия съдове на ръка,защото нямаме миялна машина и това ми отнема доста от времето.

# 711
Аз съм зачислена във вкъщи да мия тенджери,тигани, тави и големите съдове. Имаме съдомиялна и останалите неща се мият в нея. Много бих искала бързо и лесно да измивам огромните съдове. Във вкъщи се готви като за казарма, после мен ме зове мивката. Бъзикат ме, че съм била като Монк, че все стоя на мивката, еми като няма други желаещи на мен се пада честта. 😂

# 712
Готвя почти всеки ден и тогава съдовете за миене не са никак малко. Дори да има ден, в който не съм готвила, то пак има чинии за миене - салата, основно, десерт, помощни купи... С две думи няма ден, в който да няма достатъчно на брой съдове за миене и не ги трупам и оставям за миене за следващия ден

# 713
Готвя почти всеки ден в седмицата основно събота и неделя. Винаги мия всички съдове след хранене

# 714
  • varna
Всеки ден се готви, най - често аз Simple Smile.  И естествено отнема време измиването на съдовете.

# 715
Готвя всеки ден , за нас и отделно за бебето. Излишно е да споменавам, че стоя основно на мивката да мия съдове.

# 716
Всеки ден се готви ,съпругата се справя с готвенето ,аз често с чиниите!

# 717
Почти всеки ден се готви в нашата къщичка, а миенето е непрекъснато-един хапва, друг пие мляко, трети реже едно авокадо в две чинии... Simple Smile

# 718
Всеки ден готвя. Мия по няколко пъти, не оставям мръсни съдове да престояват в мивката на мен ми се струва много като време.

# 719
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"

Обичам да готвя и всяко свободно време приготвям нещо - от супите до десерта. Събирам съдовете и след като приключа с готвенето ги измивам, не ми отнема много време

Общи условия

Активация на акаунт