Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 963
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София
"Колко често готвите вкъщи и ежедневно ли събирате съдове за миене? Много време ли ви отнема това?"
Доставя ми голямо удоволствие да готвя и го правя всеки ден, съответно имам и много съдове, чаши, тенджери и още куп други подобни за миене. Имаме миялна машина, която пускам всяка вечер и въпреки това пак има какво да мия на ръка 😉

# 721
Ежедневно готвим вкъщи, събират се доста съдове за миене.

# 722
Готвим ежедневно и по много. Съдовете за миене се трупат и доста часове отнема измиването им

# 723
Ако на следващия ден съм на работа готвя от предния ден повече неща.Съответно и съдове за миене се събират доста.Отнема ми около 30 минути да ги измия.

# 724
  • Бургас
Готвим един път на ден, като чиниите се мият веднага. В зависимост от това какво сме готвили, понякога си отнема доста време за измиването им.

# 725
Готвя всеки ден

# 726
Готвя всеки ден и мия съдовете веднага.

# 727
Аз пък мразя да готвя и гледам да е по - рядко. Все търсят ядене моите хора Joy
Готвя повече неща в неделя, гледам да има за всеки вкус и каприз и после в сряда ако се наложи Sunglasses
Спагети и пелмени за спасяване на положението винаги имам Grinning
Съдовете си мия редовно, не трупам.

# 728

Изтеглени са късметлиите, които печелят опаковка Fairy Max Power срещу ангажимент за попълване на продуктова анкета. Това са:

*freespirit*
Ayallah
Di Djina50
Donnyy
dorita_
Gabi Stoicheva
Ivaylo77
katerina_girl
lovermim
Merelenda
Miriel
norcheto
PureLove
Rosica Marinova
RosMar
Vanja77
Villi_Varna
vmarinska
Yst_89
Белл
Вампирче
Г-жа Рамацоти
кака Снежанка
кукумицинка
Мифи
Монако
Рошличка
Тарталета
Усмивчица-28
Яжка

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 29.05.2023 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Fairy и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

ВАЖНО!
Наградите ще бъдат изпращани поетапно след 30.05.2023 г.

Благодарим на всички за участието!

# 729
  • Пловдив
Най-омразната ми домакинска работа е именно миенето на чинии, затова и вкъщи, мивката в кухнята се ползва само, за оставяне на мръсната посуда от децата Joy
В къщата ни на село, обаче положението е съвсем различно - там покрив още няма, какво остава за съдомиялна (със сигурност, това ще е първият уред, който ще купя и за там).
Та така - на село се налага, да мия чинии и прибори по старомодния начин - с гъбката и т.нар. веро.
Обикновено дъщеря ми е тази, която с удоволствие извършва тази дейност, но кожата и е много чувствителна и избягвам да и давам препарати, които не съм изпробвала лично (от мен е наследила проблемната кожа).

Сега по същество: занесох бутилката Fairy Max Power в селската ни къща и измих посудата от барбекюто без никакви проблеми, при това със студена вода, защото там и това нямаме все още.
Справи се блестящо, та реших, да мина на некст левъл - скарата!

Само със студена вода и Fairy Max Power резултатът е забележителен!

След като изминаха 3 дни и нямах никакви последствия по кожата (е, малко по-суха я усещах), спокойно предоставих дейността по поддържането на чисти чинии и прибори на дъщеря си Smiling Imp

Определено Fairy Max Power влиза в списъка ми за покупки Simple Smile

п.с. Еееей, забравих да спомена удобната капачка! Гениално решение!!!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 16:18 от sweet_maniche

# 730
  • Благоевград
Здравейте! Вече от почти две седмици използвам Fairy Max Power с черешов цвят и съм много доволна. Новата опаковка лично за мен е много удобна, като е едновременно практична и стабилна, а при лек натиск от отвора излиза достатъчно количество препарат. Гела много добре почиства всякакви съдове, включително и от загорели петна и ухае страхотно.  Няколко пъти се наложи да го ползвам без ръкавици, и кожата на  ръцете ми го одобри - не се изсуши или раздразни. Определено ще изпробвам и останалите три вида. ☺️

# 731
От около 15 дена използвам продукта Fairy max power.
Не за първи път използвам марката,но точно този продукт ме очарова.Първото нещо,което ме грабна,е капачката,която е много удобна.Препаратът стои с капачката надолу,без да се разсипва и капка.
Прави мнооого пяна,измива мазни тави/тиган,дори и със студена вода.
Много съм доволна от подаръка и с удоволствие бих си купувала само от него.
За кожата на ръцете не мога да кажа нищо,тъй като винаги съм мила без ръкавици

# 732
И аз съм изключително доволна от верото - измива мазни съдове без проблем със студена вода , икономичен е , дозаторът и обърнатото шише допринасят за удобното използване и дозиране на препарата , с много малко можеш се образува пяна и почиства много икономично с него , а ароматът му е дълготраен , на мен не ми изсушава за сега ръцете , а съм със суха кожа  ! Опаковката му може да се рециклира дори !
П.п. Имаше драма вкъщи ,тъй като дъщеря ми си изля цялата сапунена смес за сапунени балони и реших да пробвам дали ще стане да си направим такава с верото на Fairy - неочаквано за мен даже сапунените балони бяха по-добри отколкото с оригиналната смес 😁

# 733

Да споделя и аз впечатления.
Първо да отбележа капачката, която е много удобна за дозиране. Но имайте предвид, че препаратът прави много пяна, затова слагайте пестеливо Blush
Не дразни кожата на ръцете и измива чудесно мазните съдове. Справи се и с леко загорели тави.
Харесва ми ароматът и бих пробвала и другите разновидности.

# 734
Здравейте!
Аз също искам да кажа, че съм много доволна. Освен, че измива всякакви мазни и запечени съдове, аз просто съм влюбена в аромата му.... Наистина съм много впечатлена и доволна. Мисля, че от сега нататък това е моят препарат за миене на съдове. Всъщност аз и до сега мие с препарат Fairy, но този е страхотен просто. Препоръчвам с две ръце 😉

Общи условия

Активация на акаунт