Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 968
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Аз мия съдовете, които не стават за съдомиялната. Иска ми се, разбира се, да става по-бързо и лесно.

# 46
  • Велико Търново
Вкъщи основно аз мия съдовете. Противно на повечето мнения, за мен това е може би най-приятното домакинско задължение и изобщо не ми тежи. Засега 😀 От години ползвам само препарат феери и мисля, че миенето си е достатъчно бързо и лесно

# 47
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз мия съдовете у дома.Да си призная не ми е проблем.Обичам да го правя.

# 48
  • София
Основно аз ги мия, но понякога и съпругът ми ми помага. Естествено,че искам да се измиват по-лесно съдовете. Не ми е любимото занимание търкането:)

# 49
Основно аз ги мия, понякога и съпругът ми се включва. Разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно. Бих си взела съдомиялна, но нямам къде да я сложа.

# 50
  • Разпиляна във въображението
Кой мие съдовете във вашето семейство? - основно аз, тави, тигани, тенджери. Включва се и съпругът ми. За другото - съдомиялната

И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно? - да.

# 51
  • София
Аз и съпруга ми мием съдове. Искам измиването да става по-бързо и по-качествено.

# 52
  • Габрово
Предимно аз мия съдовете, бих искала да става по-бързо измиването.

# 53
Основно, аз мия вкъщи и ми се иска да става по лесно миенето и бързо.

# 54
Предимно миалнята, но доста от съдовете не стават за машинно миене и мия аз. Свекървата също, но след нея трябва да премивам, понеже вече не вижда добре. Миенето е едно от най-омразните ми неща, за това разчитам на добър препарат, който лесно да отстрани замърсяванията и да приключа бързо с миенето.

# 55
Аз ги мия в повечето случаи , но искам разбира се да става по лесно.

# 56
Вкъщи аз мия съдовете,много би ми се искало някой да ме отменя .Много по-лесно ми се иска да се случват нещата .

# 57
Всичко мия аз, нямаме съдомиялна, предстои да купим скоро. Бих искала да става по-бързо и лесно, за да имам повече време за други неща  но няма как.

# 58
Основно аз мия съдовете. Да, бих искала да става по-бързо и по-лесно измиването.

# 59
Аз мия съдовете вкъщи.Не бих желала да имам съдомиялна.Искам миенето да е по-лесно,разбира се

Общи условия

Активация на акаунт