Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 976
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • Плевен
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
Аз, за съжаление...Много ми се иска, а нямам възможност да поставя съдомиялна...

# 61
  • София
Аз мия съдовете. Разбира се, че ми се иска, миенето да е по-бързо и лесно. Особено сега, в сезона на барбекютата.Simple Smile

# 62
Аз мия съдовете вкъщи. Разбира се, че искам да става по-лесно и бързо Simple Smile

# 63
Основно аз и съдомиялната мием. Искам да става по-бързо и лесно. Simple Smile

# 64
  • София
Аз мия съдовете , детето помага понякога, разбира се, че искам да става бързо и лесно!

# 65
Аз мия съдовете вкъщи и няма да е лошо да става по-бързо и по-лесно.

# 66
Съдовете вкъщи мием всички. Обикновено мием веднага след консумация, но когато сме повече хора, ползваме миялна. Не ми е неприятно мието а посуда, но ако можеше да става по-бързо, щях да съм доволна.

# 67
  • София
Двамата със съпруга ми мием съдовете вкъщи. Разбира се, че искам да става по-лесно и бързо.

# 68
Ако се налага миене на ръка основно аз го правя, а така да не обичам. Миялната ми е най-добрият и незаменим помощник.

# 69
  • I want it all and I want it now.
Всички се включват. Основно сьдомиялната. Винаги искам да става бьрзо и лесно.

# 70
  • София
Вкъщи всички мият съдове и всеки си мисли, че основно той мие. Затова много бих се радвала това да става по-бързо и лесно!

# 71
  • БГ
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно? - Аз съм Човекът!!! Иска ми се, но досега не съм имала късмет нещата да се случват по-бързо и по-лесно!?

# 72
Съдовете вкъщи ги мия основно аз, понякога и друг член от семейството. Разбира се, че искам да става по-лесно и по-бързо.

# 73
И аз, и мъжът ми мием съдове. Основно използваме съдомиялна.

# 74
Съдовете основно мия аз, когато не съм вкъщи мие, който цапа Simple Smile
Ако може да става по-бързо, ще е супер.

Общи условия

Активация на акаунт