Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 990
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Основно аз моя домакинските съдове вкъщи. Разбира се, бих желала да става по-лесно и по-бързо.

# 76
  • София
В миенето на съдовете със съпругът ми участваме по равно.Мисля, че всеки би искал процеса по миене на съдове да е по-улеснен и бърз Simple Smile

# 77
Кой мие съдовете във вашето семейство?
- Аз мия съдовете вкъщи.
 И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
-Определено, бих искала да става по-бързо и по-лесно.

# 78
  • София
Използваме миялна машина, защото иначе няма смогване с обемите мръсни съдове, но не всичко е подходящо за измиване там. Съответно остават доста бъркалки, накрайници, ножове, цедки за миене на ръка. Мия ги аз Unamused

# 79
Съдовете мием горе-долу по равно аз и съпругът ми, но тенджери, тави, тигани основно аз, така че много бих се зарадвала на едно такова улеснение.

# 80
  • varna
Основно аз мия съдовете. Естествено бих желала да става по-бързо и лесно Simple Smile

# 81
Аз ги мия, чат-пат ММ. Не само ми се иска да се мият по-бързо и по-лесно, но ако може и някой друг да ги мие, още по-хубаво.

# 82
  • София
Аз мия всичко вкъщи и естествено искам да става по-бързо и по-лесно. 

# 83
Основно ги мия аз. Не мисля, че ми е трудно с помощта на фейри ми е лесно, но бих искала да е по бързо.

# 84
  • София
Здравейте!
Основно аз мия съдовете. Разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно.

# 85
Само аз мия съдовете вкъщи. Бих искала с едно минаване на гъбката и всичкото мазно да се премахва от съдовете.

# 86
Поделяме си миенето на съдове.. А отскоро и малката ми дъщеря се включва с по-нечупливата посуда.
Да е лесно и бързо миенето иска всяка домакиня без съдомиялна.

# 87
У дома предимно аз мия съдовете на ръка, защото не обичам да се пръска и цапа около мивката. Предпочитам препарати, които са едновременно силни към замърсяванията и нежни към ръцете.

# 88
Аз мия. Разбира се,че искам.

# 89
Чиниите ги мия основно аз.
Когато искам да е по-бързо и лесно пускам съдомиалната,но предпочитам да си ги мия на ръка

Общи условия

Активация на акаунт