Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 994
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Основно аз мия съдовете. Имаме и съдомиялна, но нещата на бебето, както и повечето съдове, предпочитам да ги измия на ръка. Ооо, разбира се, че искам да се случва по-лесно и бързо.

# 91
У дома аз мия съдовете, искам много бързо да се случват нещата и де не им отделям много време в миене.

# 92
  • София
Вкъщи всеки си мие сам единичните съдове, а обичайно миялната мие поне веднъж на ден. С нея е бързо и лесно, както и с хубави и качествени препарати.

# 93
Вкъщи мием чиниите аз и моят съпруг. Помагаме си във всички задължения, на разбира се бих се радвала ако миенето ми отнема по-малко време.

# 94
Аз ги мия съдовете у дома. Да, искам да се случва по бързо и лесно . 🙂

# 95
  • Пловдив
Кой мие съдовете във вашето семейство? - основно мъжът ми мие съдовете.
И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно? - да, разбира се - винаги е добре дошло улеснение в тези задължения

# 96
Имам съдомиялна и я използвам ежедневно. Пести ми вода, ток и време. Понякога обаче се налага на ръка да обера грубия загар по тавите.

# 97
  • Бургас
Когато "живата съдомиялна" си е у дома (половинката тоест), най-често той се грижи за това, че аз съм с проблемни ръце и нокти, а мразя да стоя дълго с ръкавици. Но, за жалост, през по-голямата част от времето съм сама и чиниите мия аз. Бих се радвала да открия препарат измиващ добре и икономично без да се налага 2 часа киснене на съдовете, без да се щавя с вряла вода и без да изсипвам литри препарат върху гъбата Simple Smile

# 98
Аз мия съдовете в нашето семейство, винаги на ръка. Бих искала да става по-бързо, без излишно търкане и плакнене.

# 99
Да бъла честна миенето на чинии ми се отразява релаксиращо,защото главно аз го правя Simple Smile

# 100
Трябва да си призная, че съдовете вкъщи ги мие съпругът ми 😉 Мисля, че ако миенето ставаше по-бързо, щеше да е голямо улеснение и пестене на време за по-интересни занимания.

# 101
Основно мое задължение е миенето на съдове вкъщи и да, винаги ми се е искало да става по-бързо и по-лесно Simple Smile

# 102
Всеки мие своите, а общите - на когото се паднат. И все пак предпочитам да ги мия аз, за да съм сигурна в качеството. 🙂 Много от съдовете не са за съдомиялна или пък не мога да я изчакам, за да се напълни, така миенето на ръка става неизбежно и ми се иска да се случва с лекота.

# 103
Само аз моя съдовете, иска ми се да имам съдомиялна, но няма място където д асе сложи.

# 104
  • София
Аз мия съдовете у дома.Да,бих искала да става по-бързо и по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт