Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 997
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Аз мия съдовете в нашето семейство,  и определено бих искала миенето да може да става по-бързо и лесно, особено при по -упорити замърсявания след печене.

# 106
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
Основно аз мия съдовете и разбира се искам това да става бързо, но и да са измити добре.

# 107
Основно аз ги мия.Разбира се ,че искам да става по-бързо и лесно.Упорити петна и мазнина да не са проблем.

# 108
Изцяло аз мия посудата вкъщи.
Естествено, че искам миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно. Обаче понякога ми действа успокояващо и хич не бързам. Simple Smile

# 109
Аз моя съдовете вкъщи. Коя домакиня не иска миенето на съдове да е лесно като детска игра?!

# 110
Основно аз ги мия, разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно.

# 111
Основно аз и дъщеря ми мием съдовете и посудата вкъщи.Някак си с времето така свикнахме, ако аз готвя и сервирам, тя отсервира и мие. Мъжете също понякога помагат.
Имаме съдомиялна, но никак не съм доволна как мие и почиства.

# 112
В нашето семейство, тази задача се пада на мен! Кой не иска да става бързо и лесно? Wink

# 113
Основно аз мия съдове, като използваме и съдомиялна, която също аз зареждам. Все пак имам посуда, която не вкарвам в нея, а с две малки деца и денонощно да мия, имам чувството, че пак постоянно ще имам за миене, така че наистина би ми се искало тази задача да става по-бързо и да изисква по-малко време и усилия.

# 114
  • Sofia, Bulgaria
Основно ги мие съдомиялната, но и често се налага да измия нещо на ръка. Искам мазнините и загорялото да се отстраняват лесно.

# 115
Основно аз мия съдовете в къщи, но и мъжа ми помага. Доста време си отива в миене, и да, иска ми се да беше по-бързо и по-лесно.

# 116
  • Враца
Съдовете вкъщи мия аз и да по някой път ми се иска да се измиват много по бързо и лесно.

# 117
Вкъщи мия само аз, бих искала това да става по-бързо и лесно!

# 118
Аз мия съдовете у дома. Иска ми се някой друг да ги мие вместо мен, така ще стане по - бързо.

# 119
Вкъщи аз мия съдовете.Понякога и мъжът ми помага,но в последно време по-рядко,защото имам навика да му правя забележки. Би било хубаво мазните,засъхналите и загорелите съдове да се мият по-лесно и бързо.

Общи условия

Активация на акаунт