Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 998
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • Елхово
Обичам да мия съдовете сама! Ползвам съдомиялната когато имаме гости и има повече съдове!

# 121
  • София
Не обичам да мия съдове, само по-чистите Simple Smile, ползваме съдомиялна.

# 122
  • София, Дружба 2
Много обичам да мия съдове и винаги ги мия сама. Бих искала да става по-бързо и по-лесно.

# 123
По принцип аз мия съдовете в къщи, понякога се случва и мъжа ми да ги мие. Но ни се иска да става по-бързо и по-лесно.

# 124
Предимно мъжа ми ги мие, тъй като нямаме съдомиялна.

# 125
Аз мия съдовете вкъщи. Понякога се натрупват много мръсни съдове и ми се иска миенето им да не ми отнема толкова много време.

# 126
Основно аз мия съдовете, но и другите членове на семейството се включват 😊. Със сигурност бих искала загорелите съдове да се мият по-лесно и по-бързо.

# 127
Основно яз мия всички съдове в къщи.
Нямам против да имам помощници и улеснения

# 128
Аз и само аз. В момента съдомиялната ми е развалена, повече от месец вече, и отново мия на ръка. Страшно много време ми отменя, искам с магическа пръчка да щракна и да са измити. Даже в момента имам една загоряла тава и преди малко си мислех ако имаше такъв магически препарат в момента, щеше да е супер.

# 129

В нашето семейство , основно разчитаме на миялната машина. Когато нямам достатъчно съдове да запълня миялната машина , чиниите ги мия аз. Между другото таблетките ми за съдомиялната са на Фейри и забелязах,че измиват упоритите мазнини от тигана.
Разбира се, че ми се иска да е по-лесно и поради тази причина използвам съдомиялната Simple Smile

# 130
  • София
Основно аз мия съдовете вкъщи. Естествено е, че на всеки му се иска да става бързо и лесно.

# 131
Обикновено аз ги мия. Иска ми се да става по-бързо, но има и доста по-досадни домашни задължения.

# 132
У дома основно аз мия съдове.Със сигурност бих искала да става по-бързо и по-лесно.

# 133
Основно аз ги мия, но доста често ме отменя някой. Нямам нищо против да става бързо и по-ефективно!

# 134
99% ги мия аз. И да,искам да е по-бързо и лесно. 😊

Общи условия

Активация на акаунт