Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 999
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Основно аз мия съдовете. С радост бих искала да става по-бързо и лесно.

# 136
  • София
Имаме съдомиялна, тези за на ръка мие който свари на мивката. Естествено, че нещо по-бързо и икономично е добре дошло Simple Smile

# 137
  • София
Съдовете вкъщи ги мия основно аз, понякога но много рядко и дъщеря ми. Разбира се, че искам да става по-лесно и по-бързо!

# 138
Аз мия на ръка всички съдове.

# 139
Не обичам да мия чинии, но се налага. Използвам гореща вода, за да съм сигурна, че съдовете са чисти.

# 140
  • София
Аз мия съдовете вкъщи и нямам проблем с времето, което ми отнема. Ненавиждам мивка пълна с мръсни съдове и не го допускам. Веднага мия съдовете.

# 141
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно? Използваме предимно съдомиялна, но ако нещо се налага да се мие на ръка, го правя аз. Винаги е по-добре ако е по-бързо и по-лесно.

# 142
Вкъщи съдовете мия, както аз така и други членове на семейството. Да, искам да става по-бързо и по-лесно.

# 143
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

Съдовете в нашето семейство се мият от мен и от съпруга ми в съотношение 40% към 60%, т.е. той ги мие по-често от мен.
Би ми се искало миенето да става по-лесно и по-бързо, особено когато мивката се е натрупала с много неизмити съдове след като сме имали гости.

# 144
  • Пловдив
Съдомиялната мие основно съдовете вкъщи, но се налага аз да и помагам понякога Wink.

# 145
Обикновено аз измивам съдовете в нашето домакинство. Естествено колкото по-бързо става това, толкова по-добре, защото ще ми остава време за по-забавни неща.

# 146
  • София
Кой мие съдовете във вашето семейство? Аз, майката и съдомиялната
И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?да, обичам да има повече пяна верото и да не изчезва бързо

# 147
  • Варна
Нямаме съдомиялна и всичко се мие основно от мен. Естествено, че ми се иска този процес да е по-бърз и по-лесен.

# 148
  • Пловдив
Използвам Fairy platinum или зелена ябълка при миенето на ръка + абразивен препарат за упорити замърсявания.
За миялната ползвам Fairy, Platinum All in One - таблетки или гел Blush Използвам еко програма.
Не виждам, засега, опция да оптимизирам времето за миене Blush

# 149
От съвсем скоро имаме съдомиялна, но въпреки това пак мия това-онова на ръка.
И преди съдомиялната, и сега чиниите ги мия основно аз. Освен когато имаме гости и са в по-големи количества - тогава честта е на мъжа ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт