Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 000
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Основно аз мия съдовете.

# 151
Аз ги мия, на ръка, всеки ден по няколко пъти, нямам голям избор, защото иначе се трупат като кулата в Пиза. Искам самоизмиващи се чинии или миялна, но сме на квартира и няма къде и как да се сложи.

# 152
Вкъщи съдовете са само мой ангажимент  и определено ми се иска да можех да го приключвам по-бързо и лесно.

# 153
Всички мият съдовете.Не е честно да е само един.

# 154
Съдовете ги мия аз. Разбира се, че искам да става по-бързо, стига да не е за сметка на качеството.

# 155
Аз мия съдовете вкъщи. Имам съдомиялна, но я пускам предимно, ако сме имали гости.
Миенето на съдовете не ми е драма, имам много по-неприятни домакински задължения 😁

# 156
  • Пловдив
Имам съдомиялна от много години,мръсната посуда е нейно задължение,абсолютно нищо не мия на ръка- по-лесно от това за мен няма.Имам много посуда и нямам претенции миялната да мие по-бързо.

# 157
Много бих искала миенето да става по-бързо и по-качествено,защото основно аз мия съдовете!

# 158
Предимно аз мия съдовете, бих искала  да е по-лесно и да   става     по-бързо измиването.

# 159
Кой мие съдовете във вашето семейство?
Мое е задължението за измиване на съдовете.
И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
Всъщност обичам да мия и не ми пречи.

# 160
Задължението за мръсните съдове е мое ,бих искала да става по бързо и лесно

# 161
Вкъщи мама мие чиниите, тоест аз 😊😊😊, иска ми се да е по-лесно или ако можеше някой да ме отмени, но уви малката ми помощница е още малка...

# 162
Много обичам да мия чинии и го правя с удоволствие. Късмет!

# 163
  • София
Основно съдовете мие миялната.Но имам такива които не се побират в нея.Тях ги мия аз.

# 164
Във вкъщи всички мием съдовете.

Общи условия

Активация на акаунт