Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 001
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Предимно аз мия съдовете, но има и изключения когато съпругът ми се включва, доволна съм от fairy Max Power,

# 166
Аз,по навик!

# 167
У дома основно аз мия съдовете, бих искала да става лесно, бързо и да се пести ток.

# 168
Вкъщи съдовете мия аз, искам да става по-бързо и по-лесно.

# 169
  • София
Всички чаши, чинии и пробори мия в съдомиялната, а аз помагам с мазните тави и тигани и ще се радвам да изполвам продукт, с който да става бързо и лесно.

# 170
В къщи основно аз мия всички съдове. Нямаме съдомиялна

# 171
  • София
У дома само аз мия съдовете, но доста често и децата помагат. Иска ми се миенето да става по-бързо и лесно, но още не съм открила начина Grinning

# 172
Аз съм човекът, който мие съдовете в нашето домакинство. Имам чувството, че хем има много за миене, хем става бавно и целите ми дни минават в парка с детето и зад мивката с чиниите и тиганите. Иска ми се, разбира се, миенето да ставаше по-бързо, но за съжаление се налага някои неща да се киснат, което ме дразни, тъй като едно от нещата, които най-малко харесвам, е пълна мивка. Със съдомиялнат така и не мога да свикна. Ползвам си я за шкаф. Joy

# 173
Аз и половинката ми - редуваме се. Да, иска ми се определено.

# 174
Съдовете вкъщи ги мия аз. Разбира се, че искам да става по-лесно и по-бързо.

# 175
  • на последния етаж
И двамата с мъжа ми по равно мием съдовете, най-често ги мие съдомиялната.

# 176
Вкъщии самоо о единствено аз мия купищата мръсни съдовее, нямам съдомиялна!! И страшноо многоо ми се иска да става по бързо и качественооо !!!😊😊😊😊🤗🤗🤗

# 177
У дома предимно аз мия съдовете, а съпруга ми ми помага от време на време, когато съм много натоварена.
Иначе си ми харесва времето за миене на съдове (защото ми е време за почивка) и благодарение на Fairy мия с по-хладка вода дори и по-мазните съдове.

# 178
Вкъщи аз мия чиниите . Нямам съдомиялна машина . Гледам да не ми се натрупват много съдове .

# 179
У дома аз мия съдовете. Много ми се иска миенето да става бързо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт