Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 002
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Обикновенно аз мия, но мисе иска да е по- лесно

# 181
За жалост , съдовете вкъщи мия основно аз .
Държа съдовете да са измити добре , както и да няма счупени чаши или чинии , затова не искам мъжа ми да ми помага. Много ми се иска миенето да става бързо, но и качествено. Освен Fairy , не признавам друга марка препарат за миене на съдове!

# 182
  • София
Аз мия съдовете и няма да е лошо да става по-лесно и по-бързо.

# 183
Съдовете ги мием редувайки се аз и Миа( миялната ми).

# 184
  • Стара Загора
За съжаление аз мия съдовете у дома. Търся всякакви варианти да става по-бързо и лесно.

Последна редакция: вт, 09 май 2023, 22:16 от BarbieDi

# 185
Въпреки, че имаме съдомиялна машина, понякога се налага да измивам, най-често аз, някои съдове Да, бих искала да пробвам нещо по-бързо и улеснено.

# 186
  • SF
Имам съдомиялна, но се налага да мия и на ръка. Последно днес мих на ръка. Отворена съм да пробвам нови продукти. С  удоволствие бих!

# 187
Аз съм основният мияч на чинии вкъщи. С удоволствие бих споделила тази задача с другите членове а семейството особено ако има начин да е по бързо и лесно

# 188
  • БГ
Редуваме се със съпруга ми 😃 С две малки деца определено бих се радвала да е по-бързо и лесно миене на чинии Simple Smile

# 189
  • Бургас
Приятно ми е да мия чинии! Споделяме солидарно това удоволствие със съруга ми! Ще ке радвам да спечеля, за да направя миенето на съдове още по-приятно!

# 190
Аз съм единственият човек в нашето домакинство, който мие съдовете и в качеството си на такъв, естествено искам да става това нещо по-бързо и лесно Simple Smile

# 191
  • Бургас
Съдовете в къщи ги измивам аз и не ми е неприятно домакински задължение. Пробвала съм доста препарати и съм се спряла от известно време на Fairy, като съм ползвала доста от предлаганите видове.
Да, бих искала да пробвам нещо ново за по-бързо, лесно и качествено миене на съдове.

# 192
  • Plovdiv, Bulgaria
Двамата с мъжа ми мием съдове, и да, иска ми се да е доста по-бързо.

# 193
Основно аз мия съдовете вкъщи на ръка, съдомиялна нямаме. Всъщност това е едно от любимите ми домакински задължения и не ми тежи. Единствено неприятно е, когато трябва да се измие загоряла тенджера или тава. Точно поради тази причина би ми било интересно да спечеля новия Fairy Max Power и да го пробвам!😊

# 194
  • София
У дома само аз мия съдовете. Много ми се иска да става по-бързо и по-лесно, за да имам повече свободно време, което да прекарвам с децата си.

Общи условия

Активация на акаунт