Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 19 004
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Аз мия съдовете,но много ми се иска да мога по лесно да ги мия.

# 196
Аз мия съдовете и използвам Fairy. Не ми е най-неприятното задължение, но понякога трудно се наемам. 😄 Ще е хубаво да става по-лесно, особено за мазни и загорели съдове.

# 197
  • София
От 21 години позвам съдомиялна -вече пета подред-последната е с инверторен двигател-почти безшумна като пчеличка е. Аз изплаквам и нареждам съдовете съдомиляната ги мие. Сина подрежда вече измитите и изсушени съдове по местата им. На ден по 2-3 съдомиялни пускам -стигала съм и до 4 на ден.
Всичко съм организирала да ми е лесно. Не се затрупва мивката със съдове, в момента в който се слага съд или прибор се изплаква и се подрежда в съдомиляната, когато се запълни се пуска и  имам 2 часа за да гледам някой филм или да прочета книга. Тави, тенджери и тигани са ми незагарящи -накисвам, изплаквам и всичко пъхам в съдомиялната-нищо не мия на ръка. Единствено почиствам мивката с Фейри, гъба и гореща вода и подсушавам с кърпа.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 09:24 от lite16

# 198
В нашата къща аз мия съдовете, които не могат да се мият от съдомиялната. Разбира се, че искам миенето да става възможно най - бързо.

# 199
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

Мъжът ми мие тави, тигани и тенджери, които не мога да слажа в миялната машина. Затова и той си избира и купува препаратите за миене, държи да не използва много продукт, но въпреки това иска да е качествен и ефективен.

# 200
Предимно аз моя съдовете и много би ми се искало процесът да е по- бърз и лесен.

# 201
Разделяме си задължението , но съдовете сякаш не свършват Grinning. Да, иска ми се да има по-лесен начин.

# 202
Определено на мен се пада задачата с миенето.Винаги търся по-лесни варианти като накисване и все опитвам нови и нови обезмаслители.Искам да пробвам този препарат за да тествам неговата мощност.

# 203
  • София
У нас всички мият съдовете. Разбира се, че бих искала това да става по-ефективно и лесно!

# 204
Основно съдомиялната мие у дома, но ако има нещо , което не е подходящо за нея е моя грижа. Да, би ми се искало да е по- бързо и икономично.

# 205
  • София
Аз и миялната машина. Simple Smile Бих искала тя да мие всичко, но за съжаление е малка и побира само чинии и чаши. Купи, тенджери, тигани, тави ... всичко е за мен. Simple Smile Би било прекрасно, ако миенето е по-бързо и лесно.

# 206
Аз мия съдове.
Да, искам да става по-лесно и по-бързо.

# 207
В повечето случаи аз мия съдовете. Ще ми се да можеха да се мият с по-малко препарат

# 208
Основно аз мия съдовете вкъщи, но и малката ми дъщеричка, която е на 5 г. също се опитва да ми помага. 😇

# 209
  • София
И аз, и съпругът ми мием съдове, когато се налага да се измие нещо извън миялната. И да, разбира се, че ми се иска да става по- бързо и лесно.

Общи условия

Активация на акаунт