Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 956
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Главно аз мия съдовете вкъщи, разбира се, че всеки би искал да става по бързо и лесно.

# 31
Кой мие съдовете във вашето семейство?
 Предимно аз.

И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
Ползвам Fairy и може да се каже, че става по - бързо.

# 32
  • Благоевград
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

Всички се включват, но най-често аз, тъй като не обичам да трупам мръсни съдове в мивката. Разбира се, че ми се иска да е по-бързо и лесно. Коя домакиня не иска да улесни ежедневието си? ☺️

# 33
Аз и съпруга ми, поравно мием съдовете. Аз по-бързо ги мия,  той по-бавно защото се старае да не остави някъде петна. Със съдомиялна машина ще става по-бързо, но за съжаление нямаме място за нея. Ако препарата и гъбата за миене са качествени, миенето става бързо и не тежи толкова това задължение.

# 34
  • Пловдив
Вкъщи и двамата с мъжа ми мием съдовете, аз нямам проблем с това, но той определено би искал това да става по-бързо и лесно (нямаме съдомиялна машина).

# 35
Кой мие съдовете във вашето семейство? И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?
Аз обичам да мия, доставя ми удоволствие и се разтоварвам. Обаче най-често нямам време. Та, миялната мие у дома и то кажи-речи всяка нощ. Рядко прескача, че с трима мъже, у дома се яде непрекъснато.

# 36
  • Пловдив

Всички мием съдове у дома. Някои съдове мием на ръка, както и чаши, но повечето влизат в съдомиялната. Там всичко става по-лесно, зареждам с капсула /в момента ползвам Fairy/, натискам бутончето и тя си работи.

# 37
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Почти винаги е мое задължението, разбира се че искам.

# 38
Аз мия съдовете в къщи.  Няман съдомиялна и непрекъснато ми се иска миенето да става по-бързо и по-лесно.

# 39
  • София
Вкъщи аз мия съдовете и със сигурност искам да става по-лесно и по-бързо Simple Smile

# 40
Най-често аз мия съдовете - не особено приятно, но необходимо задължение. Естествено, че ми се иска миенето да става бързо и лесно!

# 41
  • София
Всички мием съдовете в нашето семейство. Съдомиялната ми е в голяма помощ. И да, ако ставаше по - лесно и по - бързо щеше да е супер.

# 42
Основно аз мия съдовете, които са ми по-скъпи (като тави и тигани) на ръка, а по-дребните неща заминават директно в съдомиялната, което ми пести доста време, ток и вода.

# 43
  • София
Мия аз или миялната, в зависимост от количеството мръсни съдове. Иска ми се да става възможно най-лесно, бързо и качествено.

# 44
Кой мие съдовете във вашето семейство?
Имаме съдомиялна за основното количество съдове. Ако е за единични такива, мие този, който се падне на мивката.

И иска ли ви се миенето да можеше да става по-бързо и по-лесно?

Иска ми се, разбира се. С миялната е лесно и качествено, но пък не е бързо.

Общи условия

Активация на акаунт