Новият Fairy Max Power – безупречни резултати и блестящи съдове.

• 18 959
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • София
С мъжа ми се редуваме да мием съдовете. Разбира се, че бих желала по-лесно и бързо да става миенето на съдовете.

# 16
  • Сф
Да, иска ми се миенето да става по- бързо и лесно и затова има значение препарата.
Аз мия основно на ръка , нямаме миялна. Мъжът ми се включва отвреме навреме само , детето - хич 😉!

# 17
Аз мия чиниите в къщи. Изключително рядко някой друг.
Ще е хубаво да става по-бързо и по-лесно.

# 18
  • Велико Търново
Основно съдовете ги мия на съдомиялна, но има такива, които са за ръчно миене и основно аз си ги мия.

# 19
В къщи основно аз мия съдовете, но съпругът ми също помага. Разбира се че ми се иска да става бързо и лесно ама...

# 20
  • Пловдив
У дома аз мия съдовете. За семейство с три деца, доста съдове ми се насъбират Simple Smile Разбира се, че ми се иска измиването да стане по-бързо и по -лесно Simple Smile !

# 21
Обииновено аз мия съдовете. И да, иска ми се да става по-бързо и по-лесно. Как?

# 22
Основно аз ги мия, разбира се, че ми се иска да става по-бързо и по-лесно.

# 23
Аз мия съдовете в моето семейство. Разбира се, че ми се иска миенето да може да става по-бързо и по-лесно.

# 24
  • Пловдив
Съдовете вкъщи ги мие съдомиялната Innocent
На село, където тепърва започват ремонтните дейности, обикновено малката е ентусиаста, който мое чинии.
Лично за мен, това е най-омразната и противна работа, затова и съдомиялната беше първото нещо, което купих за жилището ни

# 25
Аз мия съдовете в помощ на моето семейство и искам миенето да става по-лесно и по-бързо

# 26
Много се радвам, че у дома всички мият мръсните съдове. Е, за мен оставят тавите и тенджератата. Искам миенето да е по- лесно.

# 27
Основно аз мия чиниите в нас, не ми е любимо занимание изобщо, много ми се иска да е възможно по-лесно и бързо!

# 28
Аз мия съдовете в къщи най-често. Нямам проблем с бързината, важното за мен е да са измити добре съдовете.

# 29
Нямам съдомиялна, затова в мивката винаги има нещо за миене и разбира се чака мен. Всяка една домакиня би желала да съкрати времето което прекарва на мивката.

Общи условия

Активация на акаунт