🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 631
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 375
Ммм предпочитам Ганка да го превари. А на него да му послушаме глупостите още ден.

# 376
Или Ганка.Ако може и двамата още по добре.Никъв го няма на втория етаж горкия,даже не знам дали е смешно или жалко в неговия случай.

# 377
  • София
Владо: А знае ли всеки от вас за какво играе тази игра?
Александра:

# 378
Аз се надявам да успея да хвана изгонения днес в анкетата с един от гласовете ми и силно се надявам да греша във второто ми предположение.

# 379
Песимистично в мен казва, че Зоран ще се надиграе сам и Денис ще си изпати. Реалистично залагам, че Зоран така ще изиграе нещата, че ще изрита Ганка. Абсолютният оптимист пък се надява, че след тая простотия дето изтропа Ванко именно той ще хване каруцата за острова, за да може с Мила да си лафят за инфлуенсърския живот. 🤞

# 380
Eee, не очаквах на Анелия точно. Дано знаят за Денис и Зоран го спаси. Ванко има огромна уста…

# 381
Ванко е тъп на камък, може ли да каже на Зоран, че е гласувал за Денис. Този е ... КОСМУНАФТ Изстрелян от стара руска ракета.

# 382
Леле Ванко колко е злее.

# 383
  • София
Очаквано, Карин не е единственият участник, който говори за храна и глад, просто това се превърна в запазена марка на нейния "монтаж" и затова спомага фактът, че не излъчват коментарите на другите за храна толкова често или изобщо. Smile

Браво на Зоран. От "blindsidе"-a на Драго насам, всички ходове на тази коалиция са правилни.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 22:48 от La Vikinga

# 384
Зоран е такъв шут,а Ванко пълен идиот без извинение 😂.Ама им се получи де 😁.

# 385
Ауууу направиха ми деня тия! Пчелата майка си заминава. Дори не можа да си тръгне с достойнство - Ани та Ани.
Браво на Зоран, дано спечели той. Погледът на Ванко - безценен. Joy

# 386
  • Варна
Юхууууууууууууууууу супер, перфектно изиграно!

# 387
Браво на Зоран! Така се играе тази игра.

# 388
Леле, Ганка и Ванко са много тъпи. Тя не чу ли, че буквално Ванко сгафи лука,праза, чесъна etc като пълен малоумник? Пак обвинява Анелия 🤦‍♀️

# 389
Ами… сега Бо и Зоран май си навлякоха гнева на всички. Оттук нататък всички идоли и имунитети трябва да ги печелят те,че иначе лошо. Тя е в грешка - не Анелия се довери на грешните хора, а самата Ганка. Кари запази решението на Ани, Ванко е с огромна уста и не може да си мълчи. Може би Ганка ще се върне обаче.

Общи условия

Активация на акаунт