🔥 Survivor: Скритият идол (Сезон 6: Филипините' 2022) - тема 8 (10.04 - 17.04) 🌴

• 41 531
  • 1 019
  •   1
Отговори
# 720
В колибата за преговорите отиват Кари и Ванко, нали? Ако случайно намерят имунитет и/ или огърлица може и да обърнат играта.

# 721
Ванко защо не отиде да подкрепи Ганка??😳

# 722
  • София
Кари и Ванко ще се доверят на Ани да е арбитър сигурно. Ванко не понася Алекс. Да видим дали Ани ще ги послуша обаче или ще играе своя игра.

Липсва ми е игрите да изписват или често да се повтаря кой докъде е стигнал. На играта със стрелянето по едно време нямахме никаква представа кой с колко плочки е. Добре, че на финала вече казваше Владо всяка плочка.

# 723
Браво на Ганка, запази самообладание през цялата игра. Мила беше по-притеснена от двете. Искаше ми се обаче Мила да победи.

# 724
Леле, това беше неочаквано! Буквално мислех, че ще стане така, че  Мила да стигне до топ 3 и да стане женската версия на Дренски, Занев и Ники.

Радвам се, че Ганка победи! Ако успее да елиминира и другите 3-4 играчи, които ще отпаднат, ще стане много интересно и от социална гледна точка!

# 725
  • София
Жалко за Мила, може би в тази игра имаше прекалено голяма доза шанс.

# 726
В колибата за преговорите отиват Кари и Ванко, нали? Ако случайно намерят имунитет и/ или огърлица може и да обърнат играта.
Колко пъти ще пращат Кари за преговори ??!!

# 727
  • София
Ванко защо не отиде да подкрепи Ганка??😳
Може би е смятал, че ще я разсейва?

# 728
И на мен ми направи впечатление колко решен беше Ванко да обстрелва плочките на Александра, тоест той дори, когато Ганка беше свързващо звено между тях, не си е направил труда да зарови томахавката с нея и да си спечели някакъв шанс за вот на финала. Анелия и Борислава са прави, че наистина няма кой да го подкрепи на финала, освен Ганка. Аз си мисля, че дори неговото бфф Кари по-скоро би гласувала за Зоран на финал. Както му каза Merri - pump пън 😁

# 729
Мисля, че Бо е пътник на следващия съвет. Мисля, че ще махнат гласа на Зоран или Денис и ще се насочат към нея гласовете.

# 730
Кари и Ванко ще се доверят на Ани да е арбитър сигурно. Ванко не понася Алекс. Да видим дали Ани ще ги послуша обаче или ще играе своя игра.

Едва ли ще и гласуват такова доверие на Ани, а Александра е послушна и ще направи каквото ѝ кажат.

Очаквах Мила да е сред финалистите 😳

# 731
  • Другата България
Мдааа, очаквано Мила отпадна.
Поне беше достойно.
Сега ще стискам палци за Ганка, да елиминира всички пристигащи, а ако единия от тях е Ванко -
Както вече казах, имам чувството, че именно Ганка ще се върне в племето.

А идола ще е скрит на мястото на племенния съвет, умно, не е прецедент.

# 732
Радвам се, че Ганка спечели.

# 733

Липсва ми е игрите да изписват или често да се повтаря кой докъде е стигнал. На играта със стрелянето по едно време нямахме никаква представа кой с колко плочки е. Добре, че на финала вече казваше Владо всяка плочка.
Не може да е Ани, Ванко или Бо. Могат да изберат Алекс, Денис или Зоран само.

Скрит текст:
От промото - Бо е с амулета за спасяване и е без глас, мисля, че Кари е с имунитет. За Бо съм 100%

# 734
Тръгна си каръкът на Сървайвър! Не ми беше фаворит Мила, но имаше качества и в социален план и в игрите, а сценарият я прецака яко - 3 племена, сега в тази игра чист късмет, че Ганка имаше ход повече. Нямаше късмет Мила, включително и с инцидентите.
Стискам палци на Ганка да се върне за отмъщение.
Малко ми писна от идолите и Зоран и Бо. Пък малко да се напрегнат без идол да играят. Може би няма да се хареса мнението ми, но чистата игра без идоли ме кефи повече. Там разчиташ само на себе си, тук има голяма доза късмет кой ще го намери. Вярно, стават готини врътки, ама писва като е нон стоп.

Общи условия

Активация на акаунт