СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 563
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Честит рожден ден на Прекрасната! Да бъде винаги най-най-прекрасна, да е здрава и успешна!
Моят мързел още спи. Почивните дни все до по-късно си поспива. Въпросът е кога си ляга, защото напоследък заспивам преди него.
Днес и за зъболекар има час и то денят ще мине.

# 406
  • Mars Hotel
Мамзел, честита рожденичка! Да й върви леко и гладко всичко, с което се захване и да бъде много щастлива.

Вес, и при нас е така - само едно училище я влече (май същото като вашето), а нататък не я интересува. Да съм ги редяла аз надолу.

# 407
  • Пловдив
Жива, здрава и много успешна да е Прекрасната!

# 408
Привет, група 🥰
Нека са здрави и щастливи малки и големи пораснали в темата 🥳
Аз съм в ступор от известно време и сигурно личи от отсъствието ми 🤕
Наборката реши в 6 без 10 (2 месеца преди изпита по рисуване към училищата към МК), че иска да рисува 😲 Ориентираните се готвят по 2 години, мераклиите по 1година... Ние имаме два месеца, в които трябва да набляга на Мат и БЕЛ, а тя ходи 3пъти седмично на 4-часови занятия по рисуване😱 (а после и у дома упражнява някакви... неща) ... Нооо имаше сайдер на промоция, заредих се със стекове и чинно я развозвам по ангажименти (после сайдера 🤣🤣🤣, да не рашите, че я возя с питие в ръка... Не че нямам нужда 🤪)
Освен това я налегнаха хормони и стрес ииии Къде е сайдера по ягодите??? 😱
На фона на всичко това пробвах частната учителка, при която я водех ииии💀 Къде е сайдера по ягодите??? 😱... Разделихме се и с нея 🥴
Та така... Плаче и се смее едновременно 🤪
- Що плачеш, бе мамино?
- Щото е смешно...
😱😱😱
Онзи ден имах имен ден и я питам:
- Коя дата е днес?
- 5ти.май.
- И какъв е този ден?
- Денят преди Гергьовден 🤣🤣🤣
От мен - Наздраве!

# 409
  • София
Ей, irchick, ама много ни липсваше, шъ знайш! Еми да си жива и здрава, на патерица! И най-важното все така дохувита!
Да при вас е станало "весело",  ама току виж те изненада девойката. Ами от толкоз скици на тяло ли беше, на какво беше, дето правиха децата, нещо от типа на 35 броя ми се върти в главата, явно се е разпалила страстта към изкуството. Желая успех на девойката! Важното е че си хванала примоцията на сайдера.Stuck Out Tongue Winking Eye

Мамзел, ЧРД на девойката! Да си е все така Прекрасна, щастлива, бъбрива и да има късмет! Хубав празник!

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 12:28 от ims

# 410
Важното е че си хванала примоцията на сайдера.Stuck Out Tongue Winking Eye
Туй ми е едничката радост тези дни 🤣🤣🤣
Благодаря ти за милите думи и пожелания 🤗🤗🤗

# 411
irchick, добре, че се появи, мислехме те и теб, къде се изкуби. Време е да се посъбереме, па да се поопознаем, че почнахме да се позабравяме. Има и други които не са се отчели от миналия месец още.

Гери не е там.😉 При нас е АЕ или НЕ.
Кажи и на Гери, да запази едно местенце, че моята поспалива, мързелива, кокона, ще и я пратя, ако тук не си намери място. Па дали ша е АЕ или НЕ, няма значение, важното е да е някъде. Joy.

# 412
  • Пловдив
Тони, ако попадне при Гери ще стане човек. Аз хубаво й предлагах да вземе моята от 5 годишна ,ама тя не, та не, малка била.
Аз не усещам моето хлапе да го тресат хормони. Все се съгласява с мен и си прави каквото иска. Такова спокойствие не съм виждала.

# 413
# 414

Аз не усещам моето хлапе да го тресат хормони. Все се съгласява с мен и си прави каквото иска. Такова спокойствие не съм виждала.
Ами идеално. И моето е горе-долу така. Съгласен е винаги с мен и тихичко си действа както си знае. Големият също си прави каквото си знае, без да е съгласен с мен. С малкото поне не ми се налага да споря.

# 415
  • Пловдив
Стон и у нас е така. Каката се разправяше и пак си правеше каквото иска. А това тихичко, миличко, кротичко се съгласява и БУМ всичко е наопаки. Та предпочитам да знам, че не са съгласни. Ама и на това се научих.

# 416
Честито на всички имали повод за празнуване!Бъдете здрави,щастливи и успешни!🍾
У дома в последно време е военно положение.Дъни се на елементарни неща,аз се ядосвам,защото ги знае,ама не ги домисля.Като задам въпрос и се сеща,ама наНВО ще ходи сам.Отделно го е треснал мързел и изписва задачите през просото,гледа да се скатае и сякаш вече му е все тая.(то и на мен,ама не го показвам,надеждата крепи човека😑).Освен,че отново подвиквам и то порядъчно,вчера и вино с лед си сипах,докато пишеше домашното,баш на края ще се пропия.
Търся и аз пи по бел,изреши де що имаше,а от предни години помни отговорите на някой въпроси и избягвам да ги давам вече.

# 417
Аз имам една книжка по БЕЛ - 18 примерни теста. Големият май изобщо не е правил от тях. Неотваряна ми изглежда. Сега съм му я връчила на дребния, уж да ги направи малко по малко. Бърка сложните изречения понякога. Уж допуска по 1-2 грешки само на първи модул. Така ако е и на изпита, ще е супер.
Значи, само да мине НВО, с такъв кеф ще разкарам всичко по БЕЛ... Отсега протривам ръце в трепетно очакване. Сигурно са над десет книжки.

# 418
Ех бе Ренка, бива ли тъй, все ме изпреварваш. Ма то как да ги иска нашите, милата тя, няма си момче, затуй. Ся пък са вече в етап - пей си Пенке ле, кой ли те слуша. Та и сега, и да ги иска, пак ще откаже, с неното или с нашите ша съ разправя, ама ха, тъй де.

Момичета, ако скоро не се вясна, да не съ претисните, то ще е, заради моята тъпа, куха лейка, дет не ме оставя на мира. Цял ден съм пак с главобол, изпих три аналгина, ефект нула. От март месец не ме оставя на мира. Трудно ми е вече да следя каквото и да е. Ся, ако кокончето реши да ме замъкне до магазина, ще ида, и скоро май няма да си покажа носа навън.

# 419
  • Пловдив
Аз лично нищо не давам. Всяка седмица и по мат и бел учителките дават по един за домашно. Тя ги прави и на следващия урок ги обсъждат. Тезите са й трагедия. Всичко написано е вярно относно произведението ,но така написано ,че за нищо не става. Повече от 3-4 точки не може да хване. Не й харесва ,не е съгласна с това какво е искал да каже авторът. Има изградена позиция, която не съвпада изобщо с анализа на героя/произведението и я защитава с аргументи. Ами не искам да повтаря като папагал, но ще си плати цената. Уж все се твърди ,че няма правилен и грешен отговор стига да можеш да се аргументираш ,но реално не е съвсем така.

Общи условия

Активация на акаунт