СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 566
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Дано не са по-лесни от миналата година.
  Аз също още не съм се притеснила за матурите,даже имам планове за следващите уикенди  .Честно казано ,нито знам какво учат,нито до къде са стигнали.Младежът у нас не го виждам хич да учи,надявам се на курса да ги стягат достатъчно.Такова амбициозно дете беше ,не знам какво му стана.Иска да си остане в СМГ или да отиде в НПМГ или езикова.Ако се провали на матурите,не знам къде ще учи ,хич не ща и да си го представям този вариант  ,но гледайки отношението му пък ученето ,ме хваща страх.Затова гледам да не го мисля сега.🤣

# 391
Да ви кажа честно, аз съм го ударила на ,,квото такова" . Не го карам да прави тестове,  ходи на уроци по математика и учи каквото имат от днес за утре. Просто не мога повече.  Много ми се насъбра в последно време. Психически рухвам и ми се отразява физически.  Младежа иначе обръсна мустака,  тренира всеки ден, имал си и гадже😂  ,, и тя мамо е пълна отличничка" та учи  много от две седмици та се чудя, защо не се появи момата по рано, поне първия срок. То такъв мерак да е по и най 😁

# 392
Искам лесно НВО по БЕЛ и трудно по МАТ. Та да блесне моя хубавец:) Накрая ще вземе да се издъни по МАТ. Не мога да го хвана кое бърка от незнание, кое от заплесия, кое от не знам какво. Днес направи 2 първи модула по МАТ. На  първия - 56т., на втория - пълен брой точки. Шарена работа.

# 393
И аз не съм притеснена все още. Наборката не е особено ученолюбива (няма изявени силни страни) , та и нямам високи очаквания за резултатите. Харесали сме две паралелки в сегашното училище, тя има предпочитания към едната, но ще трябва доста да учи ако я приемат в нея.
Аз съм философски настроена, че щерката ще попадне в най-подходящата за нея и тепърва ще открива какво я влече. 🙂

# 394
Логиката на нещата е тая година да плеснат трудни матури. Преди трябваше да се изкара ДО не чак толкова лошо и с тази цел- лесни матури- прекрасно обучение. Тази година обаче вдигнаха мерника на ДО- ужасно, непълноценно, противно, отвратително, гадно- следователно матурите трябва да са трудни, за да се докаже как ДО не струва. Изобщо от фармацевти аман вече!

# 395
  • Пловдив
ra2, споделям подозренията ти. Денков обикаля професионалните гимназии по дървообработване и се смята за велик. работници трябват на тая държава.

# 396
Вчера академикът бил на някакъв старт тип маратон, не разбрах точно, като участник, бил в добра форма. Та за туй, бистър ум, бисери измисля.....

# 397
Увеличението на местата в професионалните паралелки за сметка на тези в профилираните беше идея на предходното правителство или да речем на тогавашния екип на образователното министерство. Върви се в тази посока поне за трета учебна година. Нормално, като се има предвид, че освен министъра и заместниците надолу промени в личния състав на МОН май не се наблюдават. В момента, като изключим останалата пара в свирката, фикс идеята е да бъде преместено началото на учебната година. Ще видим какво ще сътворят с изпитните теми за ДЗИ и НВО.

# 398
Аз лично се успокоявам, че ако са трудни НВОтата, ще са трудни за всички (или поне за повечето деца), тъй че каквото за другите - това и за нас.

# 399
  • София
Като са трудни поне ще знаят, че са трудни и ще се главоблъскат. Като са много лесни някои въпроси понякога се чудят да не би да има някаква уловка. Но най-важното е да няма объркани или двусмислени задачи.

# 400
  • в очите на дъщеря ми
Gorg0nzola, да си жива и здрава! Нямам, какво да споделя, напоследък, освен традиционните ми желания, да набия прекрасната или да се хвърля в Перловската река....
Днес  обаче съм "дзен"! Почерпете се дами, наборката порастна.

# 401
Горгонзолче, честит празник, да си здрава, усмихната, и всички да те слушат и радват. Със закъснение, но ат сърце.
Честито и на тези които са имали повод за празнуване.

Имс, надявам се, вече да си здравичка, ако ли не, то час по - скоро да се случи, ще изтървеш хубавото време.

Рениии, честито на каката. За наборката не се притеснявай, ще се справи, тя е оправна.

Гери, добре, че поне знае какво иска, а реденето е най - лесно.

Моята кокона я изпитаха наййй - после по Гео., по Мат. също и даде теста, тук каза да не се надявам, че ще има хубава оценка, няколко задачи, но, били уж трудни. Но тази седмица, ще имат тестове както по Гео.,така и по Химия. За други все още не се говори за сега, По БЕЛ, още не им ги е върнала, явно не са били проверени, ще чакаме, пък да видим. Позапълват се лека полека редиците в школо, то май по всички предмети вече има оценки. Остана само да и ги напиша в бележника.
Гледането и избирането на желанията, все още е на етап - има време. Макар, че настоява да иде при масовката, в краен случай при съседите, Освен да я пратя при Гери.
Там поне на АЕ и НЕ да учи.

Аз да попитам, от есента ( през новата уч. год. ), дали всички училища ще минат на едносменен режим, или ще си остане двусменен.

Мамзелче, тамън навреме. Да ти е честита, здрава, послушна, и все с хубави успехи да те радва. Да и се сбъднат всички желания, и да попадне в училището което си е харесала.

# 402
  • Майничка
Честито на празнуващите, малки и големи! 🎉
От здраве и късмет да не се отърват!

Тони, Гери не е там.😉 При нас е АЕ или НЕ.

# 403
Честит рожден ден на Прекрасната! Да е здрава и да сбъдва всички свои мечти!

# 404
  • София
Живи и здрави да са теленцата от темата. Simple Smile
Аз се притеснявам, понеже се върти само  едно желание за едно училище. Уж гледахме и други училища, но много вяло и без интрес от нейна страна. Та не знам как ще редим от 2ро желание надолу. И като знам какво драми може да сътвори - мъка ми е за мен самата.

Общи условия

Активация на акаунт