СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 573
  • 781
  •   1
Отговори
# 375
  • Mars Hotel
Честит празник на Gorgonzola и на всички именици! Бъдете здрави и дано по-малко грижи имате!

Аз не съм писала скоро, но няма и какво толкова да пиша. Върви подготовката криво-ляво, на наборката толкова ѝ е писнало от всичко вече, че ще е цяло чудо ако не развеем и двете бялото знаме скоро. Остават по един пробен изпит по БЕЛ и математика, както и изпита на НПМГ, на който ще се явява. В училище вече не ми пука много-много какво става, тък като съм спокойна, че по важните предмети върви към 6 за годината твърдо.

Резервирах море за една седмица, планираме да посетим концерти и в България, и в чужбина, така че вече лекичко се ориентирам и към живота след НВО. Дай боже да стигнем и до там!

# 376
  • София
Здравейте, ще съм изключително благодарна, ако някой ми изпрати отговорите на  сборник "Нови тестове по български език и литература " на издателство Просвета.
Имам сборника от каката, но отговорите са откъснати.

# 377
Чести ют двоен празник, Горгонзола!
Да кажа по акне темата, че вече в аптечната мрежа има акнатак срещу рецепта. Ако някой го има изписан, а чака внос.
Срам не срам, аз съм на вълна изходни за..... Трети клас.
Кой тук имаше детенце в този набор -)?

# 378
Честит рожден ден, Gorgonzola! Да си здрава и щастлива!

Честит имен ден на всички именици. Да си носят имената със здраве и късмет!

Детето днес направи 3!!! теста по БЕЛ. Само първи модул, преразказите сме ги зарязали. Там положението е - да сме живи и здрави:)
Понеже проверявах с отговорите в ръка, реших да смятам и точки. Та установих, че всичко е в сферата на вероятностите при нас. На 1 тест - има 52т., на 2 тест - 60т., на 3 тест - 47т. На тезата съм давала 3т. навсякъде.

Аз четох документите за АК и установих, че за разлика от детето, на мен ми куца четенето с разбиране. Ще ги чета пак. Не може пък да е толкоз сложно, колкото ми се видя. Депресирах се обаче, имах се за малко по-умна.

# 379
Здравейте, ще съм изключително благодарна, ако някой ми изпрати отговорите на  сборник "Нови тестове по български език и литература " на издателство Просвета.
Имам сборника от каката, но отговорите са откъснати.
Ако никой не ти ги прати утре ще мога да ти ги изпратя .

# 380
  • Пловдив
Да са живи и здрави именниците . Да са живи и здрави и рождениците.
Контролното по история го няма още -не знаем защо.
Малко съм на друга вълна. Каката се обади със шампанско и сериозен професионален успех. Отделно ги чакам с мъжа й да кацнат в сряда, така че малко ще се отделя от НВО и учене.

# 381
Здравейте. Може ли някой да ми даде достъп -парола до пощата. Нуждая се от помагала и ПИ. Знам, че не пиша последователно в темите, но ще се радвам да получа паролата. Hands Pray

# 382
Помагалата са най-лесното нещо. Отивате в някоя книжарница или през интернет (аз поне ползвам само тази опция) и вземате някои. Една книжка с тестове по математика и една по БЕЛ са достатъчни, така или иначе изпитите са вече на вратата. Ако някой не се е подготвил добре досега, да не си прави илюзии, че ще успее в оставащия месец. Вместо пробни изпити е достатъчно от сайта на МОН да се изтеглят темите от последните 2-3 години, поне си имат и отговори, и да се направят.

# 383
  • София
Вместо пробни изпити е достатъчно от сайта на МОН да се изтеглят темите от последните 2-3 години, поне си имат и отговори, и да се направят.
Свалих от 2016 насам и тормозя мадамата.
Сега мъчи нво бел'19. На бел'20 си признах вече, че беше мъка и че ми се дорева.
На регалия, 2рия пробен мат, се справи повече от прилично. Е, в нас атмосферата е по-лежерна. На място не знам дали щеше така да се получи.
После пак ще дам мат, че след бел и двете сме в кофти настроение.

# 384
  • Пловдив
Изпуснах малко темата. Най-притеснително е, че още не се притеснявам за НВО-то, пък то не остана много. Време е да започвам да се притеснявам, че да се успокоя 😂

Как мислите, ще следват ли логиката да се паднат още по-лесни матури или тази година ще има изненада в другата посока?

# 385
  • Майничка
Ханна, аз също още не се притеснявам. Не мога и да преценя разликата м/у лесни и трудни матури, така че каквото - такова. Момата има над десетина желания, с еднаква тежест, в различни училища. Как ще ги редим, не мога да мисля - явно притеснението ще е за тогава.

# 386
  • София
Gorg0nzola, честит юбилей! Бъди здрава и много щастлива!
На именниците честит празник на патерица!

Аз пък като се тръшнах болна от срядата та още ме държи. Температура, страшен гърлобол, малко кашлица, а бе пълна програма.  Хората щъкат щастливи на хубавото време, а аз в къщи вардя леглото. Ужас!
Младежа прави по 1 пробен по БЕЛ и МАТ, за повече няма време, че и времето е чудно за колело.

# 387
  • Пловдив
Много е трудно с толкова желания. Горе-долу с един и същ бал ще влезе навсякъде, така че наистина е важно кое ще подреди най-отгоре.
Ние имаме само две желания в една гимназия. Още се чуди кое да е на първо място. Но в крайна сметка като излязат резултатите и ако нещо се е издънила ще мислим и други варианти.

# 388
Моят пък е на вълна волейбол. Снощи след тренировки са играли. Днес пак от обяд до сега. Събраха си пари с още три момчета за волейболна топка. Снощи я поръчахме. Футбол им е забранено да играят, но май за волейбола нямат ограничения. Екстремно каране на колело също им е забранено.

# 389
  • Пловдив
И аз не съм се притеснила още. Все си мисля, че няма и защо. Лесни, трудни еднакво ще е за всички. Може би, ако са лесни ще има деца попаднали не на място и бала ще е по-висок. Не знам кое е по-добре. Моето си е блейка, класика е да обърка лесните неща. По бел определено няма да се надскочи. Не е нейното, не я и натискам. Но като нищо може да има изненади да изкара по-висока оценка там, отколкото по математика. Сметки не правя. Желания не редя, защото се променят според това колко е гладна, разбирайте  5-6 пъти дневно. То не бе испански, не бе немски, Търговската. От вчера имаме нов хит, можело английската ,ама с втори немски. Не разбирам особено логиката й да дъвче 4 години английски при положение, че в момента нивото й е доста високо.
Гаргамела, обаче ми я обясни. Тарикат е дребното. Просто не иска да вкара два нови езика. Залага винаги на един, който е учила плюс един нов щото иначе горкото ще се озори. Много се страхува да не се мине. Моят фаворит си остава Търговската. При нея е на 4 място, но не мисля че ще й стигне бала за първите три. Тоест надявам се проблемът да се реши от само себе си.

Общи условия

Активация на акаунт