СЕДМИ КЛАС 2021/2022

• 51 496
  • 781
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Оф, тя за себе си е наясно. Искам. Ама то само с искане не става. Дори не е проверила какво се учи, как се учи и т.н. в конкретните паралелки. Просто си искаме. Отнякъде изникна на второ място английската, но с немски. Абе кво правиш там се питам. Учила си испански до сега. По английски ти преподава учител от гимназията и нивото й е много високо. Откъде тоя немски идея нямам. На трето изниква пак същата гимназия ,но вече с първи английски и втори немски. Съответно нямам обяснение на това как си навит да учиш испански с руски, но английски с руски не. И чак тогава идват желанията за Търговската.
Абе ще чакаме резултатите и тогава ще влизаме в подробностите на реденето. И на каката не съм се месила и малкото ще оставя да си направи избора. То няма да ме послуша, каквото и да й кажа, защото си е рачешки инат.

# 646
  • Сф
У, Рени, тия водни зодии! Не знам за раците, но моята е Риби! Това, няма разбиране с нея! Каквото си науми.. Вика, задължително 18 то у- ще ще пишем ,може с японски, корейски, китайски,(не ги знам точно, източни езици.)
Ма , викам ти нормална ли си? Аз докога ще плащам за екзотични езици? ( Досега учи друг изчанчен език) Щото, без допълнителни частни уроци трудно се наваксва. Няма оправия.
Добрата новина е, че му се види края скоро Simple Smile

# 647
Здравейте,
някой знае ли каква е разликата между тези две паралелки :
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО
УЧИЛИЩЕ "ДОБРИ
ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ
388
Чужди езици - НЕ
интензивно, РЕ
26 (-/-)
профилирана (2 * БЕЛ + 2 * МАТ) + (1 * БЕЛ + 1 * М)
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО
УЧИЛИЩЕ "ДОБРИ
ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ
389
Чужди езици –
интензивно НЕ, РЕ
26 (13/13)

и защо едната е разделена 50/50 момчета /момичета  а другата не ?
Благодаря предварително !

# 648
  • Сф
Я да питам. Simple Smile  47т.от 65 т. по бел добре ли е? Класното им е това, същата скала била като на матурите. 5 било. Ние не ходим на уроци. Май е прилично?

# 649
  • София
Я да питам. Simple Smile  47т.от 65 т. по бел добре ли е? Класното им е това, същата скала била като на матурите. 5 било. Ние не ходим на уроци. Май е прилично?

Прилично е, но зависи колко точки ви трябват. Ако има и на преразказа към 30 т, стават общо 77.

# 650
Оффф, написах си романчето, и докато го метна, взе че изчезна. Почвам наново.

Ради, от това което прочетох, разбрах на пръв поглед и прочит, и от реакцията ти е, че всичко е ок, ще чакаме окончателния завършек, и си приготви, Champagne Trophy и медал ( търсих златния медал, но не намерих тук, за да го метна ). Heartpulse, с вас сме.

Скиорче, как е наборката - Snowboarder, как върви възстановяването, вас ви позабравихме, но макар и късно, пак се сетих, чакаме добри новини и от вас.

Нинче, и ти пиши как са нещата при теб. Ша видиш ти, как бързо ша тъ излекуват, и ша тъ изгонят от курорта. Чакаме да ни зарадваш.

Рени, хич не се жалвай, поне реди нещо твоята, а дали има или не логика, хич не го мисли.

На мойто коконче му казах вчера - тъй като си мързелива и от най - големия мързел, ако имаше училище с най - ниския бал, в което да се учи за това как се чистят WC, с удоволствие щях да те метна там. Ма тъй де, поне ще си го кара мързеливата, и на повикване при нужда. На РС казаха, че ще отиграят номера със пликовете, стаите, и др. таквиз нещица. За останалото идея нямам, дали ще го тренират или не. Пробни правят, но на парче, таквоз от - до, не са правили. Вярно, че се иска и време, но нали нашите учителки все бързат за да се приберат, та време нямат за цялостно изпълнение. По Мат. си ги вади от стари НВО или книга  (учебник ), където има отговори и е разписано подробно, от я мързи да гледа, та и там не е много цветущо положението.

Sirlyk, предполагам, защото трябва да разделят паралелките, да разпределят така децата, че да може да приемат повече желаещи. А  може би искат да видят, коя буква ще се справи по - добре, как ще им се отрази равен брой срещу по - малко от единия пол спрямо другия.

Момичета, никой не ми даде отговор на предния пост, където попитах за еднакви кодове, в едно и също училище, еднакви паралелки, само разменени двата езика, единият първи е АЕ, а другият първи е НЕ. Туй на стр. 42, пост 620.

# 651
  • София
Здравейте,
някой знае ли каква е разликата между тези две паралелки :
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО
УЧИЛИЩЕ "ДОБРИ
ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ
388
Чужди езици - НЕ
интензивно, РЕ
26 (-/-)
35. СРЕДНО ЕЗИКОВО
УЧИЛИЩЕ "ДОБРИ
ВОЙНИКОВ", ГР.СОФИЯ
389
Чужди езици –
интензивно НЕ, РЕ
26 (13/13)

и защо едната е разделена 50/50 момчета /момичета  а другата не ?
Благодаря предварително !

Разликата е че в първата паралелка няма квоти за момчета момичета. Иначе и двете са с немски и руски. Предишни години тази без квоти е с профил БЕЛ, а другата с квоти е с профил математика. Сега не са направили допълнително профилиране на този етап.

# 652
  • София
Момичета, никой не ми даде отговор на предния пост, където попитах за еднакви кодове, в едно и също училище, еднакви паралелки, само разменени двата езика, единият първи е АЕ, а другият първи е НЕ. Туй на стр. 42, пост 620.
Аз видях въпроса, ама не ми беше ясно защо питаш. Ако е за реденето - там предполагам всяка паралелка ще си е с код. Ако имаш предварителния ексел дето бяха пуснали от РУО се вижда, че всяка паралелка е с различен код, който се образува от кода на училището и самата паралелка. Ако го нямаш - още стои на страницата на РУО.
А това за което питаш хич и не зная за какво е. Предполагам си мислят, че някой може да си търси по този код. Ама може и за тях да си е, за някаква статистика.

# 653
  • София
Тони, благодаря ти, че ни мислиш! Заместихме спорта с рехабилитации и “учене”…Коляното вече е значително по-добре (ходи си нормално, не куца, рядко я боли), но чак наесен ще разберем дали ще може да се завърне към ските със скъсана връзка.😔
Днес има повод да я похваля. Наградиха я на официална церемония на Столична община в присъствието и на “нашата приятелка” от РУО (Името й не се споменава против уроки😂, но тук известна като Синеочка;)), за върхови спортни постижения на международни състезания.
Беше много щастлива на фона на неволите й през последните месеци.
Получила е и една от трите шестици в класа на класното по БЕЛ (другите две са на  момчета - браво на младежа, Rouzi!)
Та днес няма да я мъмря😇…
Иначе на този етап още изобщо не се е ориентирала към редене на желания…Май първо точките от НВО ще чака и после ще решава.Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 16:23 от Skiorche

# 654
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тонка, ти много ни мислиш всички. Моето състояние ще го коментирам, когато и докторите станат наясно с него.

Skiorche, браво на малкото скиорче. Днес наистина си е заслужила похвала.

# 655
Нинче, не винаги хирург и мисъл са тъждествени понятия и сечението на двете множества може да бъде много малко число. Ако иде реч за мислене, прати материала за размисъл. Както казваше един възрастен хирург- "може да не сме много умни, но вършим работа, пък вие, дето сте много умните, какво сте свършили?" И е прав, най-често нищо практическо.
Което ме подпира и мен, защото ме пращат за консултация с хирург- дали нещото е резектабилно. Ако да, щяло да удължи светлия период. Иначе продължаваме с вливанията както досега.
Останаха 3 седмици до пустите  матури. Все ще оживеем до тях и след тях. Има някаква предварителна ориентация какво смята да пише, но подредбата ще е след резултата.
Браво на всички, които успяват и се справят, и са удовлетворени от постигнатото.

# 656
Валя, сори, ама бях намерила екселска, но пусто сега вече не я намирам. За редене на желанията е, обаче при нас повечето са празни колони в колонка код на професията, или пък изобщо даже няма кодове в нито една от двете колонки. И е само на уорд. Ама луда работа, дори в момента гледам, че на места и двата кода в две редици са еднакви, нищо не разбирам. Дано да го променят, не вярвам да го оставят така.

Нинче, какво да правя, милички сте ми, ако не за вас, за кой друг. Тука сме си семейство.

Скиорче, радвам се за скиорчето, дано и в бъдеще да е все така, най - вече сега със това което предстои. Радвам се за хубавите успехи на твоето наборче. Повече да не си посмяла да я мъмриш, ама ха. Остави я да диша.

Ради, само така момиче, напред и нагоре, айде не остана, скоро ще ни черпиш и ти, жалко, че някои ще сме само виртуално. Но ако има възможност, ще дойда на почерпката от теб, трябва да си пийна една хубава студена вашенска водичка, че да е мирна главичката.

# 657
Аз само не мога да разбера защо се вълнувате от резултата, за да пишете желания. Има ли шанс детето или няма за паралелка с висок бал никой не знае, а ако бала е нисък се класира в следващите желания. Нищо не губите.

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 18:15 от Vita

# 658
  • София
Eee, Skiorche, виж каква борбена девойка си имаш Simple Smile И медали взима, и оценки повече от хубави има.

Аз пък нали съм леко отнесена, като съм гледала балове, са били за по-миналата година т.е. за 2020. Днес погледнах за миналата и съвсем се потресох. Паралелките, които към момента са заявени от моята, са с бал 400+. Лошо ми стана. Но няма да коментирам много-много пред девойката. Да не вземе съвсем да се отчае.

# 659
Изобщо не се вълнуваме за оценки и точки. Желания ще реди мама, кокончето ще лежи и чака на готово.
Още през април, учителката им по БЕЛ, беше им пуснала линка към списъка, кокончето освен да ми го препрати, нищо друго не направи. Обаче мама го беше видяла много преди това. Дидева беше пуснала, и аз още тогава реших да погледна.

Вес, добре си гледала, дбре, че на време си усетила къде и какво. Но щерка ти, така или иначе, все ще го види, стига да реши да се разрови. И да го скриеш, и да не го, рано или късно ще се случи. Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит празник на всички.

Честито и на всички именици.

Последна редакция: ср, 25 май 2022, 08:36 от Тони ♒🍀

Общи условия

Активация на акаунт