Есенното слънце топли още, а АПРИЛчето не спи по цели нощи

• 8 864
  • 315
  •   1
Отговори
# 225
  • 2 етажа над тавана
А, ето какво бях забравила - съотношението глава-гърдички ooooh!
Не помня цифрите, само си спомням, че гърдичките са по-големи с 2-3 см.

Все да питам - някои от вас все казват, че ще видят в картона на бебчето за някои данни - та въпроса ми е картоните във вас ли си стоят, нашия ли само е в доки newsm78

# 226
  • София

Дея, и нашите ушенца се подгъват понякога. newsm78

Two Hearts lovekiss хайде сега това да му е кусура   kiss
bowuu Heart Eyes
Ехеее, какви са тези раздаваници само помежду си  Crossing Arms

# 227
Все да питам - някои от вас все казват, че ще видят в картона на бебчето за някои данни - та въпроса ми е картоните във вас ли си стоят, нашия ли само е в доки newsm78

Ох  Tired ,по принцип нямат работа картоните не само на децата а и нашите при лекарите,но те ги държат при себе си заради някой неща  Rolling Eyes

Дея, и нашите ушенца се подгъват понякога. newsm78

Two Hearts lovekiss хайде сега това да му е кусура   kiss
bowuu Heart Eyes
Ехеее, какви са тези раздаваници само помежду си  Crossing Arms

Еее моля те ние ще си го взиммаме Давид,ти не знаеш още от ехееее кога е резервиран за нас  Hug

# 228
  • София
Бюти, съмнително активна си тази вечер Mr. Green

Съвсем ще стана активна аз след 6 месеца, само да мога да изстрелям Давид на ясла. Sunglasses Wink
Данче, миличка, едно голямо гушшшш  Hug за теб....Така де, да се погушкаме по женски, докато дават мач по ТВ-то Joy

# 229
  • София
Бабълче, нашето картонче е едно малко, рекламно на Нестле, в него ни пишат кг, см и час и дата за консултациите. Иначе др., истинския картон си е при лекарката.

Сега да почвам ли да се притеснявам за гърдичките?

# 230
Бюти, съмнително активна си тази вечер Mr. Green

Съвсем ще стана активна аз след 6 месеца, само да мога да изстрелям Давид на ясла. Sunglasses Wink
Данче, миличка, едно голямо гушшшш  Hug за теб....Така де, да се погушкаме по женски, докато дават мач по ТВ-то Joy

Ще го пращаш ли на годинка и два=три месеца?Не се ли притесняваш?

Мене хем ме сърби ,хем ме боли  Mr. Green Искам да я пратя,ама искам и лятото да си хойкаме напред назад двете  Flutter ,палим колата и на плаж двечките  Mr. Green голям купон ще сме 

П.С Пак съм пропуснала-за какво става въпрос относно гърдичките?

# 231
  • 2 етажа над тавана
[Сега да почвам ли да се притеснявам за гърдичките?[/color]

Ами при нас разликата е малка и е отскоро, не мисля, че трябва да се притесняваш Hug

# 232
Картонът ни е в педито. Пише ни всеки месец мерките в една книжка, на Нестле е май.

Аз забравих да ви кажа - днес хванах Яна  и тя застана на крака, само леко я подкрепям под мишниците и тя сама си седи. Не прави крачки, стои с изпъчен корем и се хили hahaha Но как стана ей така изведнъж, до вчера й се подгъваха краката, а днес стои изправена.
И другото е: нали не пие нито вода, нито нищо, шишето го има за играчка, а с биберона си чеше венците. Няма начин да й дам течност, евентуално с лъжичка, но я плюе. Та днес й правих ябълка, пак да я мъча с плодовете. И реших да й дам от водата в която я варих, да опита само. Но с чаша, такава обикновена чаша за кафе. Сипах 30-40 грама и за отрицателно време всичко беше изпито със страшен кеф Shocked

# 233
И реших да й дам от водата в която я варих, да опита само. Но с чаша, такава обикновена чаша за кафе. Сипах 30-40 грама и за отрицателно време всичко беше изпито със страшен кеф Shocked

дам и аз съм го пробвала това  Grinning ,обаче се олива доста иначе има мерак  Grinning Пробвай с чай от липа,само това пие малката .
А да ви кажа-кашите на Милупа не ги харесва  Shocked ,пюретата на ХИП също,днес и взех на Нестле-много ги хареса и мисля да и взема  Rolling Eyes ,обаче взех и по малко да и готвя вкъщи,дала съм вече и супа,чудя се за овесените ядки  Thinking

# 234
Ама Дея на мен точно това ми беше странното - нито се омаза, нито се намокри Shocked Много смешно пиеше, точно като коте с език си взимаше Laughing

Пюрета никакви купени не яде, принудена съмвсеки ден да й правя за обяд и следобед. На Милупа само бананова съм й давала - харесва й, но на мен повече ми харесва. Похапвам си от нейната Laughing

Чая от липа ще го пробваме. Благодаря за идеята Grinning А супата как я направи, какво сложи? (аз като някакъв идиот питам, ще ме извините Blush)

За ушите - Яна си дърпа дясното ухо много, хваща го и започва да вика Аааааа и да го дърпа със сила. Но забелязвам, че лявото е по-клепнало. Може би защото спи повече на лявата страна и си го прегъва Thinking

# 235
  • 2 етажа над тавана
Ох, това с дърпането на ушите на нас ни е голям проблем - лявото ухо сега е потърпевшо, чак се е зачервило в горния край. Направи ми впечатление, че от която страна ще излиза зъб от тази страна си дърпа ухото. Само да не стане  smile3535

# 236
Нашият картон пък си е в мен, попълва най-подробно и си ми го връща.

Аз също пробвах да дам вода от чаша и Ема много се кефеше , но повече я ръфаше. Искам да си държи бибероната с водата и да си пие , но тя само се навежда с уста към шишето и въобще не прави опити да хване с ръце  newsm78

Ушичките сега са й леко щръкнали , след като миналата седмица така съм и нахлупила шапката, че съм ги подгънала. Сега винаги гледам как я слагам.

# 237
  • София
Дея, и на нас ни се подгъват ушичките, особено едното. Направих малко проучване и за съжаление установих, че всички, на които са се подгъвали като бебета, сега са им повече или по-малко клепнали. На мъжа ми са ги лепили, на някои са им слагали шапки, но ефект май няма. Пепи е с такива чудни уши, че направо не ни трябва антена в нас   smile3535  и при малкия натам отиват нещата.  Shocked

Бабълче, щом й се поти главичката на Маги, значи й е топло; Слагай по-тънко одеяло.  Peace

Картона ни е при педито и по-добре, иначе постоянно ще забравям да го взимам. Като стане детето на годинка, ги дава да си стоят у родителите. И на мен ми записват в такова на Нестле.

# 238
  • 2 етажа над тавана
Ох, Ренка, аз я завивам с едно мнооооого тънко одеялце и то обикновено до кръста, тя така или иначе нагоре не го търпи, та не знам дали е от одеялото newsm78

Успокоих се за картона, че и на други е при докитата.

# 239
  • София
Спамнали са ми пощата с някаква анотация на списание "Моето дете" и там има статия: Как да си научим детето на гърне за 7 дни, ама съдейки по тази част от материала, която са дали, май са някакви глупости.
И пак във връзка с гърнето, само да кажа, че е хубаво да си научите децата преди да са тръгнали на ясла, че съдейки по тая Детска градина, в която подавах молба, там с часове ги държат седнали на гърнето, докато си свършат работата. Чувала съм, че и в другите е така.
А Мецанке, ти като си против гърнето, как мислиш да я отучиш малката от памперс? Направо на тоалетната чиния или ...  newsm78

Бабълче, да не й е дълга косичката? Ние откакто подстригахме Вальо, не се е потил.

Общи условия

Активация на акаунт