Есенното слънце топли още, а АПРИЛчето не спи по цели нощи

• 8 841
  • 315
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Деич, това последното е супер! Точно като за нас догодина.
Нуни, ще провериш ли, дали има нещо подобно и колко парички е  Praynig

Скарлет, прибери го пианото и му го дай по-късно  Peace

А извара може да се направи от всякакво мляко, не само от краве. По магазините май продават само кревешка, обаче.
В купеното кисело мляко има страшно много консерванти; мисля, че домашно ще е много по-добре да се дава.

Захар и сол и аз не слагам, но като му давам купени, забелязвам, че подсладените много по-доволно ги папка. Въпреки това, избягвам да давам пюрета със захар.

Ееех, в това дъждовно време ще си изпочупим пръстите от писане; не мога да си публикувам поста вече 5 минути  #Crazy

# 286
  • София
Ех, Мецанке, как ви завидах че сте излизали! ние днес сме заковани тука!

# 287
Последното колело, което Дея е пусната , с преобразуването, колко струва?
А 7 паунда дали ще е до БГ? Ако има доставка до нас... Thinking

# 288
  • София
Ох, и ние ниаккво мърдане вече 4 дни. И двете подсмърчаме и кашляме още.

Скарлет, и Соня плаче от музикални играчки. Понякога ако музиката е по-тиха не се плаши. май са още малки за такива неща или си зависис от детето. Нуни май беше казвала, че Яна има музикални играчки пък не плаче.

А слагате ли лук или чесън в домашните пюрета? аз вече втори път и сложих праз лук. Не много, но с него и моркова пюренцето става много сладко.

# 289
  • София
Добре заварили!

Смин завидях ти за пълния пост-отговор, как успя да запомниш всички! така ми се иска и аз да мога но се чуствам по тъпа от всякога!!

Сещам се само за олиото в пюрето да отговоря: Слагам АМ което също има мазнини!

А-да, скарлет изплашило се е от музиката, и Ани гледаше така объркано вчера, но днес вече чупи клавишите от натискане и ми наду главата, музиката наистиан е страшно силна, те каот са бебета не са глухи да му се ..... smile3511

ЗАХАР И СОЛ НА ДОМАШНИТЕ ПЮРЕТА newsm11

Потенето го свързвам винаги с риск от рахит ако не е твърде топло разбира се, в безслънчеви дни и липса на синтез на вит Д. Ако не давате витамин виже дали ще се поти и след него!

честито на празнуващпте и честито на МИМКА за изпита, верно си наша гордост, аз се чуствам с IQ 50, но може и от ЕГН-то да  е Joy

ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО ВАЖНО Направих сайта за клипчета, моля всички който имат постнати някъде да ми пратят линкове на лични!!! За Тези който незнаят къде - ще пиша по късно . Качеството няма значение, всички са WELCOME!Молв пишете заглавие на клипето.

# 290
МУзиКални ИгрАЧки  Mr. Green имаме - пеещо пиано, голяма игра пада с него, един клоун, който ходи и пее някакво яко диско, облаче на Чико и кукла-приятелка, която пее приспивна на Глуг. Laughing Непрестанно нещо свири, а той се кефи много! Майка ми му пее и съчинява песни за него, баба ми също му пее, аз му свидря на пианото от време на време...

# 291
  • София
И Тони до сега любимите му играчки са музикални, има едно телефонче и панела на проходилката, които са много по-силни от пианото, та за това се учудвам.

# 292
Добре заварили!

Смин завидях ти за пълния пост-отговор, как успя да запомниш всички! така ми се иска и аз да мога но се чуствам по тъпа от всякога!!

Ааааа, моля моля, не съм хич от паметливите в последно време - да ти кажа как става - отварям един прозорец, където да публикувам отговора, а в друг чета подред постовете и пиша паралелно, иначе абсурдно ooooh!

# 293
  • София
Рени, аз все забравям, но ще почна да слагам по малко праз лук, иначе чесън не, много са мънички за него  Heart Eyes

МамаМеца, ще кажеш после точно как се прави изварата от кисело мляко и от какво мляко домашно или купешко  Heart Eyes Иначе мисля, че е добре да има шапе, за да топли и ушичките и челцето.

Одеве дадох обикновена бисквитка, ужааааааас олиза 2, после и 2 корички хляб  ooooh!....

# 294
  • София
Добре заварили!

Ааааа, моля моля, не съм хич от паметливите в последно време - да ти кажа как става - отварям един прозорец, където да публикувам отговора, а в друг чета подред постовете и пиша паралелно, иначе абсурдно ooooh!

Оооооооооооооооо COOL!
 newsm10 smile3501

# 295
Музикалните играчки - особено любими са ни Laughing Всякакви видове имаме, половината вече не работят, Яна им видя сметката за 0 време. НО никога не се е плашила от тях. Обаче тя от много малка е свикнала на такива неща, братовчед й й буташе разни пееши играчки в ушите да слуша.

Лук и чесън  не съм давала.

Днес й направих пюрето от Бон Апети, но разбира се без захар Wink
200 гр излапа. Не е ли супер много newsm78

# 296
  • Русе
Хайде и ние да почерпим и да благодарим за поздравите! Hug

Специален поздрав и горещи целувки на сладката ни наборка Вили! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Филипка, съвсем норамлно е Пресил да реагира така при зъбоникнене - ако ми се стори, че не се наяжда, дохранвам с лъжица, евентуално добавям малко безмлечна каша в АМ.

По въпросите на Черепахчето:
1. И аз не съм виждала друга извара освен кравешка
2. Мисля, че домашно квасеното е по-полезно откъм бактерии и масленост, но откъм стерилност

- не съм убедена...Иначе мога да давам козе домашно квасено (нашите само такова ядат - от козите на едни познати), но не смея, и на баткото много рядко давам домашно.

elima, ние спим само настрани или по корем

Данче, струва ми се че обикновените бисквити не са по-лоши от плазмонките. Краве масло

слагам понякога, но по-често - студено пресован зехтин, екстра върджин. Иначе, вземам 2-3

пъти в седмицата пюрета от млечна кухня, и те са с краве масло.

Захар и сол не слагам в пюретата - забелязала съм че АМ придава сладникав вкус. Днес Диди ще яде купешко пюре със заешко, в което има лук, значи може по малко... newsm78

nuni, 200г си е съвсем нормално! Peace

# 297
  • София
Знам, че може лук, колкото нокът да се сложи.

# 298
Така ,така.....завърнах се!
Не гледах предаването, защото трябваше да ходя на среща на високо равнище.Естествено пак свалям шапка на Мама Меца, която се е изказала изключително подготвена както винаги.Пояснявам:ако знаех, че е прибавила захар щях да и отправя забележка още като ми каза  че е участвала в предаването.Това, разбира се, не ми пречи да и се накарам като отида на следващата консултация Naughty.Второ, както Мецанка е казала, отворена е към новите неща и по-скоро тя се учи от мен за захранването отколкото аз от нея/как звучи само ама си е истина/ Rolling Eyes.И трето, моето дете също хапва от БЕЗВКУСНИТЕ пюренца на мама Peace.Аааа има и четвърто :тя не претендира да е веща в рецептите за бебешки пюрета, ама Иван Звездев иска да има такава поредица и просто са и казали-ти присъствай като педиатър/и зам.председател на пед.асоц./ пък рецептите са от нас.И пето :педката ни е изключителен професионалист по всички други въпроси/медицински, което за мен е по-важно/, това с папкането ще го преживея.
И честито на месечинките ни и празнуващите ХАМЕРИКАНЦИ!
И най-накрая, спор по въпроса за захарта НЯМААААААААААААА.

# 299
Музикалните играчки- много реве от тях първия път са му страшни после свиква Laughing даже с една позната отидохме в един магазин да копува подарък за рожден ден и искаше една кола която свети и свири и докато си пробваше играчките коя кък свири и какво прави нашия се скъса от рев #Crazy и продавачката идва и вика е кво няма да реве чуй как свират страшно  hahaha
Нуни не е много нашия по 190 лапа като му хареса

Общи условия

Активация на акаунт