Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за болницата и услугите, които предлага?
Какви са мненията за предстоящото раждане и свързаните с него страхове?
Какви са мненията за физическите симптоми преди раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за болницата и услугите, които предлага?
Една от участничките споделя подробен опит с родилното отделение на болницата, като разкрива както положителните, така и отрицателните аспекти. Тя препоръчва двойната VIP стая поради по-доброто отношение и грижи от персонала, включително за бебето. Освен това тя хвали удобните гащи от определен магазин за майчинство. Важно е да се отбележи, че храната в болницата е описана като ужасна, което е типично за цялата институция. Също така споделя, че по време на престоя си в болницата бебето й получава отлични грижи, включително подаръци.
-
Какви са мненията за предстоящото раждане и свързаните с него страхове?
Форумът разкрива различни мнения и емоции на бъдещите майки. Една от тях споделя страховете си преди предстоящото раждане, изразява безпокойство и страх от секцио. Друга майка споделя, че второто раждане е по-болезнено, особено при свиването на матката. Това предоставя реален поглед върху различните преживявания и емоции, свързани с предстоящото раждане.
-
Какви са мненията за физическите симптоми преди раждането?
-
Какви са мненията за изтичането на водите преди раждането?
-
Какви са мненията за изследванията и грижите преди раждането?
! Да сте живи и здрави и все така да се обичате!!!
), като предварително сме си сложили превръзка и после като станеш, не можеш да го сбъркаш- като леко (или не толкова) пишване било. Но , не че искам да те плаша, но знам за два случая, при които водите са им изтекли без изобщо да разберат, но поради факта, че са били останали съвсем малко. Щом скоро си ходила на фетална, ако водите ти бяха толкова малко, щяха да ти кажат, така че спокойно и не се плаши.

Много твърдо...мисля че водите са намалели и за това. Искам и да ми кажат като размери как се движим. По принцип съм на преглед, мож би вторник, но мисля още едно мнение да сондирам.

няма коляно няма глезен,равни от горе до долу.
и болят гадничко.Явно задържам вода,въпреки че се ограничавам с соленото