Деца от предишна връзка

• 46 093
  • 1 319
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Нина, той ще си намери, ама не се знае дали ще живее сто години, явно това се има предвид. Wink

# 256
  • Great Britain
posh, ние пътуваме и заедно, обикновено през лятото. Взе пак имам ограничен брой почивни дни през годината и нямам желание да ги прекарвам всичките в детски ваканции.
Почивка с деца за мен не е почивка, това е.
Това е,защото децата не са твои.Америка ли откри или топлата вода

# 257
  • По света и у нас
Защо укорявате жената, че искала да прати децата на лагер?
Че искала да си създаде удобство? Защо трябва все да опъваме синджира и да се гърчим? Децата наистина тъпеят вкъщи, ако може да ги пратиш на лагер какво е лошото?
Особено ако са чужди деца, защо трябва да създават напрежение на възраствите - непременно да се докаже че седиш с тях и ги занимаваш и го обичаш повече от СВОИ!!!... Голямо геройство. Браво. Чак и всички трябва да правят като теб.
 Като работиш децата трябва да са в друга стая, иначе работа няма да стане, алтернативата е да гледат ТВ нон стоп. По добре да карат ски или да са на излет на Витоша или на зоопарка - а дали аз ще съм водача или някаква учителка какво значение има?

# 258
Ставаше дума да тръгнем на почивка и да оставим децата. Разбираемо е, че я дразнят чуждите деца. Въпросът е ти би ли зарязала своите за да си починеш хубаво без тях?

# 259
Ама вие не правите ли разлика между чуждо и свое?Да не си мислите,че и на децата ще им е много приятно чужда жена да им се натрапва и да е непрекъснато с тях.Няма да могат две приказки да си сменят на спокойствие с баща си.

# 260
Гледам темата е станала 17 страници и не знам в каква писока е поела, затова отговарям директно на първоначалния въпрос.
На 20г. не бих си причинила отношения или връзка с мъж с деца.
Сега, на почити 35, с едно дете, ако ми се наложи пак да тръгвам по срещи (дано НЕ се налага де Joy), бих предпочела мъж с деца.

В моето обкръжение съм забелязала, че мъжете са много по-склонни към такива връзки, отколкото жените.

# 261
  • По света и у нас
На времето хората (някои) са тръгвали на почивка и са си оставяли децата при баба им на село или при братовчеди от Варна за по 2 седици минимум. Такаче защо не ако са с теб цяла година и вече са ти писнали. Така ни гледаха бейбибумърите, не са се правили на супер всеотдайни.

# 262
Ами не ми писват. Времето лети и за толкова кратко време децата са гушкави и обичливи, това е безценно време, а не досада. Сега знаеш ли колко ми се иска да водя за ръчичка или да гушкам, ама няма - каквото било, било.

# 263
А пък това "чужди деца", не са чужди, на мъжа ти са, на човека, когото обичаш...
Не сте ги намерили на улицата.

# 264
Тъй ли? Технически този мъж на улицата точно съм го намерила. Е, айде, може да не е на улицата, а на бара - още по-зле, тоест.

# 265
Тъй де- някой на улицата коте като срещне ще го прибере в къщи , а друг ще го срита .
До човещина е - или я имаш и я раздаваш без очаквания , или намираш оправдателна причина. Обаче в крайна сметка се оказва двупосочен целият този процес😊

# 266
Ама хайде недейте така повърхностно драматизира. В темата за свекървите ревете, тука изведнъж вменявате задължения.

# 267
  • Най-красивата страна
Имам мащеха.На всичкото отгоре е чужденка.
И сме ходили само двете с нея на круиз.Идеята беше нейна,за да се опознаем.После ходихме и на почивка двете и на екскурзии.
Без баща ми.Който беше много изненадан,защото не беше поканен...хихи...
Сега ходим трите по женски веднъж годишно.-аз,мащехата ми и сестра ми.

Но тази жена положи невероятни усилия ,за да имаме добри отношения.И никога не ни е делила със сестра ми.

# 268
И аз имам мащеха, майка ми има втори съпруг. Едното ми дете е кръстено на втория съпруг на майка ми. Човекът ни прие с брат ми като свои, а има деца от първия си брак. Никога не съм усетила никакво различно отношение, даже напротив. Не сме били "чуждите" нито в дома на майка ни, нито в този на баща ни. Въпрос на нагласа и желание.

# 269
Не знаех , че има тема за свекърви , ама и те са хора нека пишат и споделят житие. Но виж втора жена съм била и то  три деца съм приела , та все нещо мога да споделя от наученото.

Общи условия

Активация на акаунт