Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е новата тема във форума?
Какви са основните правила за публикуване на снимки в новата тема?
Какви са примерите за публикувани кулинарни произведения във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е новата тема във форума?
Новата тема във форума е посветена на кулинарни произведения със снимки. Потребителите могат да публикуват снимки на храна, която са приготвили, да обсъждат снимките на кулинарните произведения и да задават въпроси само към показаните снимки. Темата има специфични правила за публикуване на снимки и въпроси.
-
Какви са основните правила за публикуване на снимки в новата тема?
-
Какви са примерите за публикувани кулинарни произведения във форума?
Публикуваните кулинарни произведения във форума включват кисело мляко и нахут супа, нетрадиционна баница с моцарела, фета сирене и коричка от пармезан, кренвирши с кашкавал, принцеси с кайма и кашкавал, козунаци , салата от червен боб с риба тон, домат и пресен лук, таратор, пилешко бутче на фурна със зеленчуци и картофени кюфтета. Други примери включват крем карамел с кроасани и боровинки, яйчена салата, яхния със свински език и други вкусни рецепти.
-
Каква е рецептата за картофена и яйчена салата?
-
Как се приготвя традиционният виенски шницел?

Аз съм по бързите неща и не ползвам рецепти обикновено, еле пък завъртяни такива. С две думи - около 700 гр пилешко филе . Нарязвам на късчета. Запържвам го в тигана до готовност ( може и по златисто , но аз внимавам че мм не обича твърдо),сол, пипер , каквото искате и като е готово ,прехвърлям лично аз в друг тиган за готвене ( без мазното) и добавям бурканче или две сос готов Uncle Bens сладко кисел. Ето го , има го по веригите , да покъкри без да загори за 5 Мин и е готово. И на усет да го карате, няма как да се обърка точно това ядене си мисля 😂










Определено нещо не нацелихме приготвянето им. За сметка на това скаридите станаха разкош, мидите и те. Пп Мисля, че калмари ще купуваме вече или готови панирани или поръчани от заведение. 









