Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 4 тема

• 26 328
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
Сега видях, че на белите кецове отзад пише NEVER AVERAGE, което не ми харесва, на черните си пише ALESSA. Чаках да заменя черните с бели, но няма да е.
Скрит текст:
А как взе да ми харесва тази синя рокля от плетиво, и то заради цвета ..

# 61
И на мен ми харесват роклите и блузките от плетиво, но не мога да възприема именно това, че са от плетиво 😝 Не мисля, че е подходящо за сезона.

# 62
  • Пловдив
Аз чакам да излезнат белите кецове от снимките, че да поръчам 😀 искам бели кецове за пролетните и летните рокли.
На АЛЕСА обувките ми траят по много сезони и предпочитам да видя първо техните предложения. Писна ми от guess и т.н, които стават на нищо след един сезон :/

# 63
Обаче маратонките все са им един вид , само различни цветове .
Според мен са къси тези рокли от плетивото , то е фино и става и за топло време .

# 64
  • Пловдив
Ще ги видим как са , като ги снимат отблизо, ако не ми допаднат, ще търся другаде Simple Smile има време още за тях, не ги бързам.

# 65
Да, формата им е една и съща на кецовете.
Мечето и в кафяво
Скрит текст:

# 66
Това не е ли черната тениска ?
Avin бяха пуснали много хубава рокля преди малко .

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 19:44 от prodaljavamenatam

# 67
Аз го виждам кафяво, може и черната да е.
P.S. Някои дрехи определено не са за всеки .. с тези презрамки супер грозно ..
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 20:55 от krystall

# 68
Това момиче винаги ми е било неописуемо защо им е рекламно лице... заради хилядите й последователки ученички ли, заради друго ли...

# 69
Защото е много слаба и всичко и става , явно дава пари много пари ...

# 70
  • Пловдив
ЗРади таргет групата ученички е според мен. Няма друга логична причина, това момиче е нелепо иначе. Да не говорим, че повечето неща, които носи на АЛЕСА не и стоят и добре, защото е твърде слаба.

# 71
По-скоро не дава никакви пари или отстъпката ѝ е повече от 15%. Инфлуенсърките обикновено получават безплатни продукти срещу реклама.
Защото е много слаба и всичко и става , явно дава пари много пари ...

# 72
Наистина не й стоят добре дрехите, а в съчетание с дългите й орлови нокти направо не мога да я гледам! Rolling Eyes
А между другото аз си чакам за нови модели ..

# 73
Николчето винаги ми е изглеждала много нечистоплътна и гадна, очите и затворени от мигли, ноктите като на орел, всички дрехи и висят, тялото и е като недоразвито....прави ужасни ревюта на дрехите, само се чува "това е много яко, онова е много сладко" ужас бе, ужас!

# 74

Без да съм клиент(засега) ме приеха в тази група,предполагам ,че групата където вие които купувате искате но не ви приемт.Не знам как преценяват кой да приемат кой не,и ми е странно ,че ви игнорират след като печелят от вас.Преди няколко седмици бях пуснала заявка просто така да видя и сега се учудих ,че съм одобрена.Освен да купя нещо да не е без хич.Хайде ,спорен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт