Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 4 тема

• 26 287
  • 765
  •   1
Отговори
# 735
Моят Wishlist от последните дни стана доста дълъг, едни 600-700лв няма да ме оправят...😅 Напоследък се чудя какво занимание да си намирам, за да не гледам сайта във всяка свободна минута.

# 736
Лоша работа и аз взех , че си поръчах още една рокля , имам да връщам няколко неща .
Няма какво да поръчвам вече , всичко което ми хареса съм поръчала . Добре , че все пак в Л размер няма от всички модели , тогава щях да поръчам повече неща , може би .

# 737
Aз също съм L за горна част и М за долна. Може ли да споделиш кои модели не са тесни отгоре. Много искам да си харесам нещо, но не ме грабва на 100%...Почти нищо от Avin L не е налично, от Junona и Orsay съм много много доволна от панталони шалвари, тениски, топ, едно сако стракотно стои на Orsay, няма ленти, уникални сака имат като материал и ако са вталени😁
https://orsay-fashion.bg/product/sako-478

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 23:05 от ElleBg

# 738
Аз пък съм обратно.
М горе и Л долу и с роклите е някво чудо, не знам какво да избирам....
Тениски и потници - ок.
Ама панталони е някакъв кошмар да избера.
Полите им се оказа,  че съм М размер заради талията и разтегливостта.
Клиновете ако не са еластични в талията , то буквално тази част ги поря в ханша ми....
Затова харесвам, че при тях има ципове на клиповете им, защото иват спортни клинове ,които изобщо не са еластични в талия , а нямат цип.

# 739
Аз си поръчах този комплект, за да ги видя и аз на живо, защото ми допадна, като го видях и тук. Материята е много хубава, дънкова такава, плътна, но и ризата и панталонките са огромни. Направо се загубих в тях и ще трябва да ги върна. Особено панталонките са много големи, не знам защо на Мими не и стоят така, от позата ли, на снимката ли така изглежда, и истината да е друга, но са много широки. Чак ме е яд, защото са много качествена изработка и платът е хубав, и са с ластик, ако качите 1-2 и повече кила, няма да имате проблем, както с други панталонки.

# 740
Аз си поръчах този комплект, за да ги видя и аз на живо, защото ми допадна, като го видях и тук. Материята е много хубава, дънкова такава, плътна, но и ризата и панталонките са огромни. Направо се загубих в тях и ще трябва да ги върна. Особено панталонките са много големи, не знам защо на Мими не и стоят така, от позата ли, на снимката ли така изглежда, и истината да е друга, но са много широки. Чак ме е яд, защото са много качествена изработка и платът е хубав, и са с ластик, ако качите 1-2 и повече кила, няма да имате проблем, както с други панталонки.

Аз си получих ризата,ще си я нося към топове.Уникална изработка и цвят!
Според мен самият модел е малко по-свободен.

# 741
Сега пак си го сложих, да се видя, преди да го подготвя за връщане 😓 много ми е широко на мен..чак ме е яд.  

# 742
Според мен на Мими й виси и стърчи много повече, на теб и на Кристал ви стои комплекта в пъти по-хубаво. Simple Smile
Ризата е много яка, не ми изглежда да ти е широка и ако я съчетаеш с дънкови бели панталонки, може би ще изглежда така както си го искаш
Аз всъщност не мога да преценя бяла ли е или нещо по-екрю..

# 743
Ами по-скоро е цвят екрю, което за мен е по-красиво от чисто бели.

# 744
Добре ти седят , на снимките не изглеждат да са нещо особено . На тях им ги правят по техни мерки предполагам . Всичко им седи много добре .

# 745
Ризата не ми изглежда да ти е голяма.

# 746
  • * Under the stars *
Море , какъв размер си поръча , че и аз съм им хвърлила око , но ако това е ХС май ще пропусна ... Въпреки че ти ми се струваш по - слаба от мен Thinking Колко кг си и колко си висока ? Извинявай , ако си споменавала .

# 747
Море , какъв размер си поръча , че и аз съм им хвърлила око , но ако това е ХС май ще пропусна ... Въпреки че ти ми се струваш по - слаба от мен Thinking Колко кг си и колко си висока ? Извинявай , ако си споменавала .
Да, ХС размер е това, 159 или 160см съм, 48-49кг. Аз като го облека, се чувствам като в чувал 😅

# 748
  • Бургас/София
Море, аз противно на горните мнения смятам, че наистина не са ти по мярка и бих ги върнала.

# 749
В крайна сметка за средата на лятото като срок да дойдат 😁 пръчах няколко Yacht неща. Може ли да споделите снимки от серията, много ми допада принта на серията.

Море, губиш се в панталонките. Според мен сакото ти отива, но не е Уау.

Общи условия

Активация на акаунт