Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 348
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
За next to me кошарите има ли такива въртележки?

# 346
Въртележката, която показах на tiny love ползваме на леглото cangaroo always together.
За next to me кошарите има ли такива въртележки?

# 347
Нашата въртележка е на тайни лов и много си я харесва. Чак ми се сърдеше като я махнах, но беше на 7м и се изправяше. Племеника ми не ползва. Просто изпуснаха момента и не е имало драми, но с племеницата ми пък ползваха..

# 348
  • София/Севлиево
Въртележката ни е Fahn от немския амазон с мечета,таралежи и един бухал, а люлката ми е Mothercare -сестра ми ми я изпрати от Англия ползвана от племенничките,за жалост разбрах, че тези магазини вече ги нямало, а през годините докато се опитвах да забременея много неща си бях харесала от тях...

# 349
Мами дайте снимки какви повивалници сте харесали или сте взели. Ако може и конкретни модели с цени ще е чудесно

# 350
Мами дайте снимки какви повивалници сте харесали или сте взели. Ако може и конкретни модели с цени ще е чудесно
https://www.pakostnik.com/bg/produkti-za-bania-i-higiena-na-bebe … otove-za-povivane

# 351
Уточнявам скрин с повивалник отгоре Simple Smile

# 352

https://bebemax.bg/produkt/povivalnik-cam-babyblock/
Доволна съм

# 353
# 354
На пали има много хубави скринчета, отгоре с повивалници, но може и просто скринче и отделен повивалник, аз така направих:)

Мами в кой месец започнахте да пазарувате? Аз си мисля от 5-6 да започна.

# 355
В началото на 9ти, но преди това съм хвърляла по едно око и съм набелязвала. При мен се получи така, че почти всичко ми дадоха приятели и реалните покупки ми се броят на пръстите на ръцете. Купих количка по-рано, защото е втора ръка и просто дебнех да изпадне. Другите покупки за бебето са скрин, козметика без прекаляване, малко памперси от различни марки за тестване, мокри кърпи, комплект за изписване, козметичен комплект (нокторезачка и тн). И май това е, но точно за това изчаках да видя какво от кого ще се събере, а някои не толкова спешни за първите дни неща съм си записала за подаръци някой като пита.

# 356
Ами аз вече купих количка на Пег перего, беше на много добра отстъпка, а точно на тази марка исках. Иначе сестра ми ми донесе много дрехи, аз също взех 3-4 комплекта. Кошара и дървено легло, както и помпа и стерилизатор имам пак от сестра ми. Чудя се дали да взимам кошара next to me, защото ми се иска да кърмя и ми изглежда по-удобно за през нощта, но нз дали си струва 200-300 лв за няколко месеца. Общо взето останаха ми дребни неща, като повивалник, нокторезачка и ваничка, както и хавлии и пелени. Гнездо също купих и цялата серия на Адерма като козметика. Не съм суеверна и не ми се чакаше да съм в 9 месец.

# 357
Аз съм в началото на 8-ми и поръчах само количката,защото ще я чакаме бая, нищо друго не съм взела, мисля да пазарувам  втората половина на 8-ми месец и 9-ти предимно онлайн, сега само набелязвам нещата. Не искам да се зария от рано с по-големите неща.

# 358
Аз много неща си имам от баткото за него почнах да набелязвам от 4 и до последно си купувах, но сега с малкия не знам. Рано е за нещо кой знае какво, много рано, но виждам намаления и се замислях. Ще ми се някои неща да ги купя отново. Примерно щишетата чу бяха пластмасови и като ги по душа миришат на мляко. Едва едва, но миришат. Той още пие в тях, но остава малко и ще спре. Ще ми се бебето да си е с нови шишенца. Еднакъв е май пола, но аз всичко раздадох на едно бебе колкото него същия месец имам предвид, друга година и не запазих нищо. Количката ни се прецака и ще взимам нова. Легълце взех на промоция некст то ми, но просто си беше 25% и реших, че и без това рано или късно ще го взема. Много неща ще взимам нанво.
Кошара
Легълце
Козметика
Дршеки
Шишета
Скрин
Количка и още, но не се сещам:)

В хиполенд ще има луд петък 25% на всички стоки:)

# 359
Уточнявам скрин с повивалник отгоре Simple Smile

Ние решихме да вземем отделно скрин и отделно повивалник. Скриновете по бебешките магазини ни се видяха скъпи и купихме този от ИКЕА:
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/00392041
А за повивалник взехме от AIKO супер случайно. Ходихме за легло от там и ММ хареса много повивалника. На Lorelli е в цвят мента, твърд, за отгоре скрина. Не го откривам никъде. Мога да изпратя снимка, ако някой се интересува.

Иначе за пазаруване - от средата на 8ми месец някъде започнахме да пазаруваме. По-рано не виждах смисъл. С пазаруването е много различно. Познавам хора и съм чела за хора, които от двете чертички на теста започнаха да си купуват разни дрешки и такива, които чак след раждането започнаха с покупките🤔

Общи условия

Активация на акаунт