Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 263
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  • до най-прекрасния мъж
Не, едва ли ще пречи. Приятелка има същото и до скоро си го ползваха, детето е на 3 г. Не се маха и служи да не виси детето на коланите, ако се посурне напред. Заоблено е, няма да убива.

# 541
Не пречи. Дъщеря ми е на 2.8г (висока е 98см и е почти 15кг) и си го ползваме без проблем. Качва се и слиза сама от него. Много удобен и се почиства лесно.

# 542
  • София
Със сина ми спряхме да ползваме столче някъде след годинката, просто отказваше, чекнеше се постоянно и не спираше да шава. Сядаше в мен или на наш стол, с възглавничка отдолу. Ползвахме подарен най-обикновен на Лорели, от типа, който се закрепя върху стола с колани.  Приличат на детска играчка. Струват може би към 40 лв и никога не бих предположила, че ще ми е полезен. Имахме  и от типа, който показвате тук, висок и много стабилен. Сядал е в него два пъти.

# 543
  • Германия
В чуденка съм кое столче да взема. В магазина гледах Стокке-много са хубави. Заслужава ли си цената според вас? Вие какво столче взехте?

Заслужава си!!! Мога само да хваля нашия Tripp Trapp, обожавам го, децата също много го харесват

# 544
  • София
В чуденка съм кое столче да взема. В магазина гледах Стокке-много са хубави. Заслужава ли си цената според вас? Вие какво столче взехте?

Аз съм 100% за Стокке. Издебнах намаление. Има цветове най-различни. Супер удобно ми е и се наглася точно според височината на детето. По-важното е, че е удобно на детето, което не се свива, свлича и гъне в огромен стол и е на нашата височина на масата. На практика е за цял живот, а и може лесно да се продаде втора ръка - търсени са. Ще се изплати с времето. Няма какво да му се счупи или развали. Дизайнът му не е сменян от 1967 г., което е показателно.

# 545
Искам да взема уред за затопляне на мляко. За какво да гледам, имате ли конкретна препоръка?

# 546
  • София
Искам да взема уред за затопляне на мляко. За какво да гледам, имате ли конкретна препоръка?

Гледате да се събират повече
Размери шишета вътре, за да може дазатопляте и бурканчетата после. Всички уреди са сравнително еднакви. Разликата идва от марката.

# 547
Днес бях до Вис Виталис да си взема някои неща. Много съм доволна от обслужването на бул. Стамболийски!  Очаквах, че ще имаме -11% заради общата стойност, но се оказа, че много от нещата, които съм избрала са на -20% Simple Smile

Сигурно доста неща съм забравила, но на първо време се сещам да питам, ако може да ми препоръчате хубав термометър и стерилизатор Simple Smile

# 548
Термометър - braun thermoscan 7, удобен е.
Стерилизатор имам Chicco. https://www.hippoland.net/chicco-elektricheski-sterilizator-do-7-shisheta-78695
Ще дам непоискан съвет - ако смятате кърмите, да изчакате с покупката. Ако потръгне ще събира прах. Аз ползвам само защото имам даден. И то само за залъгалките.

# 549
  • София
Аз купих един стол на Cangaroo mint на намалението в Хиполенд на -25%, но сега мисля да го върна (макар че ме е срам) и да купя Peg perego. Не, че е лош, но prima papa на дизайн ми харесва повече. Питах приятелки дали го искат, защото е с добра отстъпка, но се отказаха, а Хич не ми се занимава.
Стерилизатор имам на Philips avent, термометър за стая с измерване на влага и часовник Cangaroo. Термометър за тяло пак на Cangaroo. За радост не ми се е налагало да го ползвам досега.

# 550
Аз днес взех този Peg Perego с -20% от Вис Виталис, защото казахте, че е хубав. Дори не съм гледала други. Много добре ще ни пасне и цветово в трапезарията със златните крака 😀

# 551
Благодаря за мненията за Стокке. Може би наистина ще е този стол. Загледах и пег перего, но точно заради колелцата не ми харесва, а и другият се ползва по-дълго, продава се по-лесно, ако има нужда.

Дневният кош ни е с колела и им видях сметката за 5 месеца. Не че са особено високо качество де (макар за цената да се очаква), но вече не искам да чуя за колела.

# 552
Ние ползваме столчето на Peg perrego без колелцата - може да не ги монтирате и пак си е стабилно. Все още сме на фаза шезлонг де, но и с по-голямо дете не би трябвало да има проблем.

# 553
  • София
С Прима папата обикаляме целия апартамент. Върху плочки е перфектно возенето. Аз го купих преди 4 месеца, силно инфлуесната от темата, но ако можех да върна времето не бих ги взела. Колкото и да ми е красив и удобен за возене, все пак е стол за хранене и се оказа изключително неподходящ за деца, хранени по ЗБВ. Ако половин час яде, още толкова чистя всичките чупки и гънки след него. Но като съм дала една торба пари, ще си го ползваме и ще си чистя мълчаливо.

# 554
Честно казано на мен колелата не са ми много симпатични, за удобни не мога да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт