Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 267
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
С бебефон на Моторола съм, много съм доволна, 3то дете гледа вече Simple Smile нощтния режим е много добър не осветвва бебето всичко се регулира. Ние също сме в двустаен апартамент ама не се чува от спалнята в хола и обратното. На 12 дни са така след още 20 вече повече зачпчват да мърдат,  мен ме беше страх да ме се задави с мляко (няма рефлукс) за това съм доволна от бебефона.

# 526
Ползвах обикновен бебефон на Томи, но откакто ми дадоха на Чиполино вектор, прилича си с един от моделите на Мапи, се родих. Имаме дълъг коридор и няма шанс да го чуя докато не истеряса. Доволна съм.

# 527
Някоя мама, която е ползвала столче peg perego prima pappa конкретно с материя wonder може ли да даде отзиви дали се пере лесно? А тези с екокожата спарват ли през лятото?

За бебефон- ползвам бюджетен на mappy и съм доволна.

# 528
  • София
Предстои ми уикенда да го пера. Досега само конкретни петна съм третирала. Малко е досадно за сваляне седалката, но нищо сложно.

# 529
Ползвам Mappy и съм доволна. Малък ни е апартамента и за чуването ще я чуя, обаче ми е по-добре да видя, че се е размърдала преди да почне да плаче.

# 530
В чуденка съм кое столче да взема. В магазина гледах Стокке-много са хубави. Заслужава ли си цената според вас? Вие какво столче взехте?

# 531
  • до най-прекрасния мъж
Някоя мама, която е ползвала столче peg perego prima pappa конкретно с материя wonder може ли да даде отзиви дали се пере лесно? А тези с екокожата спарват ли през лятото?

За бебефон- ползвам бюджетен на mappy и съм доволна.
Ние сме с екокожа, не съм забелязала да я спарва, но и тя не прекарва кой знае колко време на него. Храня я и я свалям. Иначе, чисти се уникално лесно само с влажна кърпа. Нашият е оранжев и не мога да кажа дали задържа петна от оранжеви зеленчуци. Четох наскоро мнения, че екокожата успешно се мие в банята, но не ми се е налагало още. Забърсвам след всяко хранене и е чист.

# 532
Gebura, столчетата на prima Pappa и аз се чудих с каква дамска да взема.
Реших да е еко кожа с оглед по-лесно забърсване.
Не съм ги слагала директно върху кожата, малки са децата, ползвам ги още като шезлонг и имат памучна пелена под тях.
В сайта на вносителя се продават и подложки,  за сега не ми се дават пари. Като почнат да се цапат с храна и мажат ще го решавам.

За мен тези столчета са от най-сполучливата покупка. Сложих ги около 1,5 месечни, спасяваха от колики, при рев, лесно местене с колелцата. Като им е скучно и не спят ги слагам и ме наблюдават какво правя, вечер преди баня обичат да стоят в шезлонгите и си чакат реда за баня. Ако някое плаче и ни търси докато къпя другото, карам го до вратата на банята да вижда и чува.

# 533
+1 за Prima Pappa Follow me, доста се застояваше там, наблюдавайки ме. Не съм забелязала да спарва, но от скоро е топло. С еко кожа, почиства за лесно

# 534
Някой има ли наблюдения върху ето това столче за хранене?

# 535
Sonya,  над твоя пост коментирахме столчетата, а това дали е gold, червено, сиво, шарено... е лично предпочитание и вкус.

# 536
Някой има ли наблюдения върху ето това столче за хранене?

Точно този стол се коментира в последните няколко коментара.
Ние също имаме такъв и съм доволна.

# 537
Ние също сме с prima papa follow me (сивия). Доволни сме за сега. Все още ползваме като шезлонг. Взехме и арката с играчки и бебето много си ги заглежда. За мен беше важно да е високо, защото имаме котка. Simple Smile

# 538
Прекрасни сте, благодаря Kissing Heart! Столчето е поръчано, сега ми трябва килим Joy

Насочила съм се към екоплей,  но ми харесват изчистените почти едноцветни варианти. Бонус за детето ли е, ако се прежаля да взема шарено? Мисля си, че ако има пред себе играчки и меки книги пак ще е ок?
Освен това максималната дължина на екоплей е 2 метра, а детската стая е 5 метра. Дори да взема под внимание мебелите, пак остава голяма неприкрита част.
Другата опция е да не е екоплей, а килимче от 100%памук или мемори пяна.

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 10:39 от Gebura

# 539
А тази частта между крачетата на Prima papa  предполагам не може да се махне, тя пречи ли детенцето като стане по-голямо?

Общи условия

Активация на акаунт