Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 276
  • 767
  •   1
Отговори
# 510
И още два въпроса:

- Установихме че лампите в банята ни са много силни лед-луни,които няма как да намалим и бебето като лежи във ваничката ще му блести  директно в очите, а нямаме опция за къпане другаде. Мислехме евентуално за някаква преносина лампа,която  може  да слагаме в банята за къпане само и после евентуално да ползваме  за нощна в стаята. Имате ли някакви успешни попадения  в тази категория или идея как да се справим със ситуацията?

- Дойде количката и е чудесна, но мирише ужасно на заводския текстил. Виждам че някои части могат да се свалят, но не всички. Та от тук- за сваляемите в перлнята на каква програма ги прахте и достатъчно ли е  несваляемите да се минат с този  почистващия спрей на Friendly   за колички и столчета?
За да не блести на бебето вземи 5 вата крушки.
А да те питам колко лунички са във банята

Едно дете трябва да свикне и на тъмно да спи и на светлина .
Не да го е страх.
На тихо и шумно също трябва да свикнат.

# 511
Ето това е нашата лампичка. Виждала съм я и в бебешки магазини тук в Германия. Марката е Opard. Може би я има и в други онлайн магазини, които доставят до България.

В началото я покривах дори с муселинова пелена, въпреки леката светлина, сега не винаги.

Последна редакция: сб, 28 май 2022, 14:28 от snowwhite12

# 512
Някой има ли наблюдения над тази марка Bellochi ?

https://www.emag.bg/bebeshko-gnezdo-s-5-elementa-bellochi-lux-co … x-1/pd/DKT9N9MBM/

# 513
Нямам над този модел , ама от опита ми не всички бебчета обичат да стоят в гнезда. Аз имам с възглавничка, тя не е нужна, заради това че бебето не използва такава, но на моята не и хареса особено гнездото.

# 514
  • София
В интернет има клипчета как от 2 бебешки одеяла се прави гнездо, нямам линк в момента, но се получава точно същия ефект.

# 515
Като майка за първи път си въобразявах, че покрай 1ви юни ще има много промоции навсякъде и набелязвах разни по-голями покупки  да се възползвам Simple Smile до момента нищо от избраните не е намалено Simple Smile някой може ли да ми каже дали например  raya toys и h&m пускат допълнителна отстъпка на самия 1ви юни или каквото е намалено към момента това е?

# 516
Като майка за първи път си въобразявах, че покрай 1ви юни ще има много промоции навсякъде и набелязвах разни по-голями покупки  да се възползвам Simple Smile до момента нищо от избраните не е намалено Simple Smile някой може ли да ми каже дали например  raya toys и h&m пускат допълнителна отстъпка на самия 1ви юни или каквото е намалено към момента това е?
Детските магазини пускат намаленията за 1 юни в средата на май. Някои от тях след това пускат някакви определени артикули на промоция, която важи по-дълго време. Точно на 1 юни не очаквай специални намаления.

# 517
И аз като гледам намалени са само някакви неща, които не ми грабват окото.

# 518
  • София
В магазин Точици има минус 20% на всичко.

# 519
Момичета, какви видео бебефони ползвате и доволни ли сте? Търся класически бебефон/ не  wifi  камера/ и попадам основно на няколко модела с противоречиви мнения , за които не съм сигурна, че инвестицията си заслужава.

# 520
Момичета, какви видео бебефони ползвате и доволни ли сте? Търся класически бебефон/ не  wifi  камера/ и попадам основно на няколко модела с противоречиви мнения , за които не съм сигурна, че инвестицията си заслужава.

На мен ми препоръчаха видео бебефоните на Моторола и утре смятам да мина през някой магазин да взема.
Ако някой има мнение би било страхотно да сподели. Simple Smile

# 521
  • София/Севлиево
Не ползвам.И с големия не съм.Имам една обикновена камера ,ММ я върза към своя тел.и евентуално от там може да се вижда и чува...

# 522
Съвсем обикновен на Маppy за под 100лв . За цената си е повече от добре. На тъмно се вижда съвсем прилично. Аз също държах да не е с нет. Два минуса има - 1. Батерията е малка и пада за около 3 часа, ама на нас ни е предостатъчна, зареждаме я през вечер. 2. говорителят в камерата няма опция да се регулира звукът - когато говориш на бебето или му пускаш от вградените мелодии.

# 523
Аз никакъв бебефон не съм купила и засега не мисля да купувам. Моето дете е на 12 дни. Първите дни вкъщи все си стоеше в легълцето в спалнята ни. Като го приспим или дадем биба, се връщаме в хола, но купихме антирефлуксно гнездо и от два дена си я държим по цял ден в хола при нас и сякаш се чувства по-добре. Не плаче и заспива почти веднага, докато в кошара сякаш е доста неспокойна. Купихме и антирефлуксна възглавница за под матрака по препоръка на педиатърката. Нашият апартамент е двустаен и не е много голям, затова не ни е нужен бебефон, а и според мен за такова малко бебе няма нужда. Може би по-нататък, живот и здраве, като вече започне повече да се върти, шава, любопитства. Simple Smile

# 524
  • до най-прекрасния мъж
Baby monitor от Робикам, но го има и по други марки. Вижда се и се чува добре. Не е нужен нет. Отделно имаме wi-fi камера, която снима 24 ч, но тя няма звук и я ползвам вечер, докато се нахраня или изкъпя, да не пускам камерата на бебефона, че осветява креватчето. Камерата е монтирана високо и снима цялата спалня.

Общи условия

Активация на акаунт