Подготовка за малкия човек - тема 18

• 38 845
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
  • Beyond the stars
Мен нощниците с щъркелчета, котенца, слончета и подобни ми докарваха уртикарии. Grinning  Бях попаднала из фб на чудни, внос от немско - изчистени, като за възрастни хора. Vientta Secret също имат симпатични модели. Супер удобни ми бяха и първите седмици вкъщи тези нощници.
Еднократно бельо май само първият ден в болницата, после с памучно нормално и превръзка.

# 76
Аз купих тези на Канпол, видяха ми се неудобни  и си купих дълбоки памучни от Лидл. Още ги нося докато ми мине операцията. Нито 1 сасипан чифт нямам. Нощници само в болницата носех... сега съм сутиен за кърмене (заради подолънките да не тека навсякъде това с нощница няма как да стане) и тениска имам и една пижама за кърмене, аз обичам да съм с панталон Simple Smile . Та едникратните гащи си ми стоят, ако някоя ги иска М са мисля подарявам ги.

# 77
  • София
Аз, освен родилната нощница, купих готини нощници за кърмене от “Сгушени”. Принципно се свързват с бебеносене, но в магазина си имат много неща за бременни и бебета, които са с много добро качество. Нощниците от там все още ги ползвам, но те са къси и много готини кройки.

# 78
  • Пловдив
И аз си взех неща за бременни и кърмене от сгушени. Много съм доволна.

# 79
В сгушени гледах, но няма размери почти..

Намерих тези /има различни десени/ - турски:

Памучни и евтини за кратка употреба 😀
Какво мислите?

# 80
Момичета, да се похваля, че намерих от къде да си поръчам бебешка козметика Aveeno. Ползвала съм за възрастни и наистина съм доволна. Моя приятелка, успокои значително атопичната кожа на дъщеря си с тази козметика. Оказа се, че в аптека Промахон ги има 😊

# 81
Интересно ми е на каква цена е? Честно казано мисля че се заблуждаваш ако смяташ че е нещо уау. Това е дрогерийна козметика, в щатите е навсякъде и е доста евтина. От приличното качество дрогерийна козметика, но все пак...

# 82
  • гр.Пловдив
Интересно ми е на каква цена е? Честно казано мисля че се заблуждаваш ако смяташ че е нещо уау. Това е дрогерийна козметика, в щатите е навсякъде и е доста евтина. От приличното качество дрогерийна козметика, но все пак...

Скъпа е и са малко мл

# 83
  • Beyond the stars
В сгушени гледах, но няма размери почти..

Намерих тези /има различни десени/ - турски:

Памучни и евтини за кратка употреба 😀
Какво мислите?

Доста симпатични на фона на масовата флора и фауна Grinning

# 84
  • София
Това, че някоя приятелка е успяла с конкретна козметика съвсем не означава, че за друго дете действоето ще е същото. Гледам по групите за АД се препоръчва един крем за трицифрена сума, който после продават на други майки…

Нощниците в Сгушени - отговарят си на размерите, като е съобразено с това, че има корем жената, така че ако не сте извън здравословните норми, ще паснат. Всяка нормална нощница, на която лесно ѝ пада презрамката може да бъде превърната в такава за кърмене иначе, стига да не искате да я обличате с корем.

# 85
Аз също съм я ползвала, както и майка ми, която имаше дерматологичен проблем и се повлия добре. Харесвам ги, което не означава, че на всички трябва да им допада🙂. Споделих лични впечатления, които не натрапвам, надявам се🙂

# 86
Това, че някоя приятелка е успяла с конкретна козметика съвсем не означава, че за друго дете действоето ще е същото. Гледам по групите за АД се препоръчва един крем за трицифрена сума, който после продават на други майки…

Нощниците в Сгушени - отговарят си на размерите, като е съобразено с това, че има корем жената, така че ако не сте извън здравословните норми, ще паснат. Всяка нормална нощница, на която лесно ѝ пада презрамката може да бъде превърната в такава за кърмене иначе, стига да не искате да я обличате с корем.

Съгласна съм, ама от моделите които харесах има само S размер или са изчерпани. Плюс цените са доста по-високи  от на тези които споделих също памучни .

# 87
Аз еднократни или дълбоки гащи изобщо не съм ползвала, защото не понасям нещо да ме стяга. За след операцията си бях взела безшевни бикини, които носех и преди това и ми беше екстра с тях. От втория ден си бях с нормални дамски превръзки, не нощни, и нямах никакъв проблем, капка не ми беше капнала на бельото. Ластичен колан също не съм взимала изобщо и коремът ми се прибра от само себе си за по-малко от месец.
Аз обичам нощници/пижами с картинки и имам две-три нощници на Vienetta, които са ми много удобни от много хубав памук. Първите седмици след раждането доста се потях през нощта и съм сменяла по 2 нощници за една вечер. Докторът каза, че е нормално заради хормоните.
Относно прането - пера с течен препарат на Chicco и съм много доволна.

# 88
  • София

Съгласна съм, ама от моделите които харесах има само S размер или са изчерпани. Плюс цените са доста по-високи  от на тези които споделих също памучни .

Казвам го, защото аз много им се чудех дали да поръчам като гледах на моделите колко са опънати и самите модели колко са слаби.

Еднократното бельо, което е хубаво не стяга по принцип. Аз бях с едни, чиято марка не мога да се сетя, но бяха като лека мрежа колкото да държат превръзката - супер бяха. Тези на canpol не са с добро качество за мен - гледах ги на някаква Бебемания… изобщо не съм очарована от качеството и на останалите им продукти, а са масови.

# 89
Някоя мама пробвала ли е да държи температурата на изцедена кърма с термос или термобокс?
Чудя се дали би ми свършило работа да задържа температурата на кърмата до следващото хапване 3/4 часа.
Обмислям:
https://visvitalisbg.com/product/miniland-termos-s-meko-pokritie-rozov-350-ml

https://visvitalisbg.com/product/miniland-termoboks-mediterranean-350-ml

Общи условия

Активация на акаунт