Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 244
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми харесва килимчето на екоплей, но нашето е от средното им ниво, не е за 350 лева. Допада ми, че е сгъваемо. Харесва ми много повече като десен от тези на килимче.бг. Нямам представа коя инфлуенсърка ги рекламира.

# 601
Някоя купувала ли е такива прахчета/таблетки за студена стерилизация, ако да, откъде? Simple Smile

# 602
  • София
Мисля, че и в dm има, както и в някои по-големи бебешки магазини, като Вис Виталис. Преди време работех работа, на която ги препоръчвахме като сигурен метод и безопасен за стерилизация, но нямам лични впечатления.

# 603
  • Пловдив
И нашето килимче Eco play беше към 200 лв, не ми се даваха 350 за сгъваемото. Ще се повторя , че за мен си заслужава парите и се чисти лесно, изолира и не се плъзга.
Освен това десените им са изчистени и стилни, а не прекалено шарени, като 90% от килимите за деца.

# 604
Момичета, къде да намеря лятна шапка за новородено. Всички, които се продават са за +3 месеца, а ми се ще да купя някаква мъничка за бебчо, че на това слънце...

# 605
Момичета, къде да намеря лятна шапка за новородено. Всички, които се продават са за +3 месеца, а ми се ще да купя някаква мъничка за бебчо, че на това слънце...
Новороденото стои под сенник на количка, затова и такива шапки почти няма.

# 606
  • София
Следете в Лидл, тяхната марка Лупилу имат хубави плажни шапки. За новородено обаче и аз не съм виждала. На моя син взех оттам и доста време я носи, покриваше му и вратлето.

# 607
Аз поръчвах едни комплектчета от Sinsay и те имаха и памучни шапки с периферия, но нещо в момента не ти откривам на сайта, може би са изчерпани.

# 608
В H&M има и са на размери както бодита.

# 609

Потърсете на Sterntaler - някои започват от 37 размер. Примерно https://detence.bg/%D1%88%D0%B0%D0%BF%D0%BA%D0%B8-%D1%88%D0%B0%D … %D1%82%D0%B0.html
Аз поръчах от about you 43 размер при обиколка на главичка 41 см и ѝ пасна идеално.

# 610
Noppies също имат и до колкото знам ги има във физически магазини в София, но не помня кой точно беше. Като цяло марката е супер и имат малки размери.

# 611
  • Пловдив
Толкова малко бебе не е ли само в количката и под сенника и? И ако се разхождате по сенчести места ще спасите положението.
Моето дете е родено август и не съм и слагала шапка- просто беше под сенника и излизахме рано сутрин или късно след 19:00.

# 612
За мамите дето кърмят понкога бебето излиза от количлата и лятото и колкото и да е сянка си има слънце,  аз лично ни покривам с тънка пелена бяла,  а ако имам възможност отивам под плътна сянка от сграда или чадъри все пак.

Имам и шапка от ХМ, ама ми се вижда,  че ще и е по жега. Та за сега само си я нося в чантата а и докато суче да и крепя и шапката ужас.

# 613
Благодаря ви за съветите, момичета ☺️

# 614
Боже, сега погледнах цената на Стокке Трип Трап. Та на това нещо само дървенията му е 450 лв, отделно седалка, колани, табла, мека тапицерия, шезлонг за бебе. Ако го оборудваш напълно ще иде над 1000 лв. За нищо на света не бих дала 450 лв за един дървен стол. Всяко едно столче за хранене може прекрасно да се ползва до към 3 г на детето. После са достатъчно големи да се хранят на масата на обикновен трапезен стол. Между другото, преди да родя и аз бях набелязала Икейското столче. Приятелка го имат и е много доволна. Детето й е на 2.5 и още го ползват.
Какви 3 години, баткото ми е на 5, седи както на нормален, така и на "бебешкия" стол, като естествено регулираме височината. Сега седи на нормален стол, тъй като си отстъпи другия на бебка, но не му беше проблем до последно да си седи в него. Стола е на bebecomfort, купуван преди 5 год и има единствено на няколко места протъркано на тапицерията, търсих да купя нова, но за съжаление е стар модел и вече не се произвежда, според мен и бебка ще може да го ползва доста време. Ние имаме още един на Jane, който бях взела за село, за да си създам удобства понеже ходехме често и ми беше много по-лесно. Сега ми е вкъщи и си го изкарвам на двора. Не е никак лош за цената си и според мен също би изкарал доста години, плюс отдоло има някакъв джоб където си държеше баткото разни играчки. Но в интерес на истината не бих заменила този с изтърканата тапицерия с този на Jane  макар да е без забележка. За мен си е плюс да е хубав стола. Инвестицията съм си я избила многократно още с баткото ...

Общи условия

Активация на акаунт