Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 249
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Ако пазарувате от айко обърнете внимание на тази хавлиика. От няколко пласта тензух е и попива много добре. Взех за каката и едно пончо пак на същия принцип. Много по бързо попива и суши от стандартните хавлии за баня. А и така няма нужда да слагате пелена под хавлииката на бебето за да попива.
 https://aiko-bg.com/product-48265040193

# 616
Качила съм го и в друга група, ако някой има интерес Simple Smile

# 617
  • София
Препоръчайте ми откъде да купя кош за играчки, че все повече боклуци започват да се трупат и ги прибирам да не е разхвърляно, но искам да са на едно място.

# 618
Препоръчайте ми откъде да купя кош за играчки, че все повече боклуци започват да се трупат и ги прибирам да не е разхвърляно, но искам да са на едно място.
Аз взех от Синсей. Има много симпатични, както детски, така и в други десени. Беше под 10лв, за момента съм доволна от качеството.

# 619
Освен в Синсей, може да разгледаш и в Икеа - имат много и най-различни кошове, органайзери и сгъваеми кутии (ние сме с такива и побират доста неща).

# 620
Някой попадал ли е на хубава ножичка/ хигиенен комплект? Взех един на Авент и ми се струва бая боклучав честно казано Sad

# 621
На Нук са страхотни.

# 622
Аз ползвам на Canpol. Евтин беше и съм доволна. От ДМ го взех.

# 623
Аз ползвам на Canpol. Евтин беше и съм доволна. От ДМ го взех.

И аз си взех такъв, просто го видях в една аптека и си викам нека го взема, ама на мен пък ми изглежда много боклучиви, но явно греша, което е супер. 😀

# 624
Аз не съм доволна от канпол, супер кекава ножичка, смених я много бързо с тази на Нук и вече 4 години си я ползвам.
Може моята партида да е била кофти все пак, не изключвам това, случва се.

# 625
Аз не съм доволна от канпол, супер кекава ножичка, смених я много бързо с тази на Нук и вече 4 години си я ползвам.
Може моята партида да е била кофти все пак, не изключвам това, случва се.
Ножичката използвам предимно и много ми харесва. Стегната е. 🤷‍♀️😅

# 626
Ние имаме на zwilling. Скъпа е, но като бях бременна бях чела разни лоши коментари за обикновените ножички на нук и тн и се бях филмирала, че е важно ножицата да е перфектна, за да не клъцна и аз без да искам месото на пръстчето или да не купувам постоянно ножици, които не стават. Joy Всеки си преценява дали е нужно да вложи точно в една ножичка (като бременна може би редовно си преувеличавах Joy ), но ние сме доволни. Много лесно става и няма инциденти засега. А хубавото е, че може да се ползва дълги години, няма нужда да се купува друга скоро. Също за оформяне на вежди е перфектна според една козметичка. :Д

# 627
Можете ли да ми препоръчате сгъваема кошара? Бюджетът засега е без значение, а съвети на какво да обърнем внимание са добре дошли Simple Smile

# 628
Някой попадал ли е на хубава ножичка/ хигиенен комплект? Взех един на Авент и ми се струва бая боклучав честно казано Sad
Ползвам комплекта на Авент вече почти 3г. Не е мръднала ножичката.

# 629
  • София/Севлиево
Аз на Канпол успях да счупя нокторезачката,но понеже ми бе много удобна си взех нов комплект от ДМ...
Кошарите май са все едни и същи.Аз ползвам от баткото Бертони (сега Лорели) като само второ ниво ѝ купих,че старото някъде изчезна.Ама седи у свекървата и бебо не е спал много в нея.Той вече и в леглото си не иска да спи и спи при мен на моето.В резултат на което два пъти падна,ама като го сложа в неговото се почват едни ревове и писъци и не иска да спи там.А в началото нямаше проблем докато не отидохме преди два месеца на море и там не поиска да спи в кошарата ,а спа между мен и баща си... Надявам се пак да почне да спи в леглото си.Засега не ми е проблем,паданията бяха като бе буден през деня...

Общи условия

Активация на акаунт