Подготовка за малкия човек - тема 18

• 39 220
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
За сгъваемата кошара, да има 2 нива, защото като е малко бебето е много неудобно да се навеждаш до долу. Аз за вилата ползвам на КикаБу Милкиуей, освен, че е на 2 нива, има падаща страна и като беше по-малка лесно я прехвърлях в нея. Общо взето нямат особена разлика сгъваемите кошари, като другите матрака ви е важен, другото какво е, бебето не лежи на него.

# 631
За кошарата ме предупредиха да внимавам какъв е платът. Повечето сгъваеми кошари са от шумкаща материя тип шушляк. Бебето на приятелка се будеше от шума, когато тя го оставяше и с тяло докосваше страницата. Има и кошари от ленена материя - isleep на Cangaroo. Цената е малко по-висока, но си заслужава.

# 632
Можете ли да ми препоръчате сгъваема кошара? Бюджетът засега е без значение, а съвети на какво да обърнем внимание са добре дошли Simple Smile
Ние имахме 2 модела.
Едната беше тази:

Другата е тази:

Плата на първата е по-хубав.

# 633
Момичета, в процес на проучване съм относно ергономичните раници. Не разбирам и досега не съм ползвала с по-големите ми деца, но ми се струват много удобни и ми се иска да ползвам вкъщи, когато будува бебче и за разходки в планината, където няма да мога да достигам с количката. Спряла съм се на марки Ergobaby и Cybex. Моля да ми препоръчате, ако имате опит и да ме насочите за какво да гледам.

# 634
Имам Ергобейби omni breeze. Най-добрата покупка досега, не ти трябва количка с тази раница направо,авкъщи каквото и да правиш-чистене, готвене, разходки е интересно за бебето или удобно, защото си спи. Супер лесно се слага, удобна е за бебето и специално омни брийз е  от много дишаща материя, не се поти в нея и в горещина. Аdapt е по-евтин модел на ергобейби, както и омни 360. Всичките ми харесаха, като омни-тата са по-добри за гърба на бебето според мен. Омни 360 и брийз имат повече позиции на носене от адапт, което за мен лично не е критерий, понеже аз нося само на корем и гръб, не искам да нося с лице на бебето напред. При адапт имах чувството, че не седи оптимално, но може да е било от друго. Сертифицирани са като подходящи, така че няма грижа.

Дори обмислях да си взема втора раница от памук, за да ги сменям, примерно когато едната е за пране или просто за да е по-мека (адапт Soft Touch cotton е супер). За сметка на това бих си продала количката...

На сайта на ергобейби може да направиш тест и те ти казват коя е подходящата раница за теб. Според мен е добър тестът. Направи го.

Последна редакция: пн, 13 юни 2022, 18:53 от snowwhite12

# 635
Момичета, ако някой има интерес към продуктите за тяло на Бебо

Във Вис Виталис на Стамболийски имат малки мострички, които може да си вземете да пробвате. Може би имат и в други магазини, но аз за първи път видях днес там Simple Smile

Някой получил ли си е вече мокрите кърпички от намалението 😀?

# 636
Аз ги получих миналата седмица.

# 637
Момичета, в процес на проучване съм относно ергономичните раници. Не разбирам и досега не съм ползвала с по-големите ми деца, но ми се струват много удобни и ми се иска да ползвам вкъщи, когато будува бебче и за разходки в планината, където няма да мога да достигам с количката. Спряла съм се на марки Ergobaby и Cybex. Моля да ми препоръчате, ако имате опит и да ме насочите за какво да гледам.

Аз съм с Ергобейби омни 360 кул еър маш, за да бебенося и лятото Blush.  Много съм доволна. Нося я от 2+м в нея.

На мен още не ми е дошла поръчката от Бебо.

# 638
Здрвейте, леглото са бебето е с размери
" Размери на кошарката: 70 x 130 x 101 см"
Съответно повивалника, който си взема трябва да е 70см или 80см дължина? Малко ми е трудно да се ориентирам. Гледам повивалници, които ги водят за 60/120 - но това за размера на матрака ли е? Аз някаква нестандартна кошара ли съм купила - нито е 60/120, нито 70/140? Трябва ми повивалник, който да е твърд и да се захване за кошарата. Благодаря предварително.

# 639
Здрвейте, леглото са бебето е с размери
" Размери на кошарката: 70 x 130 x 101 см"
Съответно повивалника, който си взема трябва да е 70см или 80см дължина? Малко ми е трудно да се ориентирам. Гледам повивалници, които ги водят за 60/120 - но това за размера на матрака ли е? Аз някаква нестандартна кошара ли съм купила - нито е 60/120, нито 70/140? Трябва ми повивалник, който да е твърд и да се захване за кошарата. Благодаря предварително.
Абсолютно стандартна кошара сте взела Simple Smile и повивалник за размер 60/120 (р-р на матрака) ще ви е малък. Според мен такъв

ще ви свърши работа, а и има повече пространство за бебето като поотрасне, 50см ширина ще е по удобно, а 75см ще е точно за външиния ръб на кошарата 70см

# 640
  • София

Ако имате възможност да посетите слинготека - направете го преди да купите.
На мен ергономичните раници с твърд колан се оказаха адски неудобни. За бебеносенето е МНОГО ВАЖНО колко е дълго бебето, колко тежи и на каква възраст е (заради контрола на главата). Важно е и до каква възраст смятате да го носите. Всяка раница отговаря на различни критерии и е най-добре да се наеме преди да се купи.

Иначе аз съм с Caya - любов от първа проба. С мек колан е. От слингова материя. Българска. Размер за тодлър. Ергобейби раниците ми дойдоха огромни при пробата ине знам защо са толкова популярни от моя гледна точка.
 До 70 см някъде носих със слинг.

# 641
Момичета, откъде взимахте протектори за next to me кошарки? Върти ми се че Kika boo или Лорели имаха, но никъде по магазините не намирам с някакъв ориентировъчен размер около 50/80, който да е наличен.

# 642
За кошарките next to me необходимо ли е да се купува допълнително матрак? Hug

# 643
Момичета, откъде взимахте протектори за next to me кошарки? Върти ми се че Kika boo или Лорели имаха, но никъде по магазините не намирам с някакъв ориентировъчен размер около 50/80, който да е наличен.

Аз взех от Вис Виталис.

За кошарките next to me необходимо ли е да се купува допълнително матрак? Hug

Нашата си е с матрак Simple Smile

# 644
Не съм взимала допълнителен матрак. Нашата е на Кика Бу.

Общи условия

Активация на акаунт