Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 12

• 35 983
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Дайте снимка с модел. Не разбрах, много ли са изрязани късите панталони и къде? Какво е кроп топ?

Кроп топ са блузки/ понтици и прочее над пъпа. Каквато и да е форма.

Късите панталони, които Не харесвам точно покриват дупето, но когато ходиш се вдигат 2 см.

Ето примерна комбинация. На снимката не изглежда толкова зле, но отзад ( няма снимка, за да покажа) са адски къси. Не личи, защото са с висока талия и се вижда повечко плат.

# 181
Дъщеря ми от втория тип не носи. Само ако имат крачоли под дупето, не се вдигат и то не се показва.  Благодаря. Изрязани тениски и потници, основно през лятото.

# 182
Кроп-топове харесвам, купувам, даже и аз нося, НО задължително отдолу с потник или боди. Никога на гол корем.
Дънки с висока талия обожавам, децата и те ги харесаха, и сега купуваме само такива, но късите панталонки не са от прекалено изрязаните.

# 183
  • София

Аз от скобите такива рани имам,че днес звъннах на нашия зъболекар да ми каже какво мазило да купя.

Нашия ортодонт ни дава специален восък за такива рани от брекетите. Мисля, че и на теб ще ти свърши работа. Може да попиташ. Simple Smile

Според мен такива панталонки са удачни само за плажа, но не и за училище.
Училището не е място за показване на деколтета, дупета и тумбаци... Smile
Аз като бях 9ти клас имахме една учителка беше забранила на момчетата да идват на училище с къси шорти, защото като седяли срещу нея много хубаво им виждала атрибутите.

# 184
Е, за в училище абсурд къси панталонки. То и в София в училищно време май няма вече толкова топли дни, в които да се носят... напоследък и юни е все хладен и дъждовен.

# 185
  • София
Мойта още я е срам да носи по разголени дрехи. Даже като обуе пола винаги пита вижда ли ми се дупето. 😂 Вчера като се прибра от училище и брат й започна да и гука, на 2 месеца е, се разрева защото бил много сладък как и се усмихвал. 😂

# 186
  • Sunshine state
Моята не си пада по такива "момичешки" неща. Обича по-развлачени дрехи - тениски, клинове и разби анцузи.

# 187
Моята не си пада по такива "момичешки" неща. Обича по-развлачени дрехи - тениски, клинове и разби анцузи.
И при нас е така. Дори клинове не носи, много я очертавали... Мен на моменти ми идват малко в повече тези широки панталони, джобове отстрани, анцузи и тениски овър сайз размер, с черепи, искри и подобни, НО нищо не казвам, това е нейният стил. Това, че не го разбирам, не значи, че не я подкрепям в избора й. Сега си е харесала едни ризи в азиатски стил, без копчета отпред, пишат го кимоно, но няма нищо общо с кимоно Satisfied Пак е доста ексцентрично People Eyes Тъй като доста се изпотява е свела цветовете основно до бяло и черно, където е по- незабележимо. Говорили сме си, че една шарена материя също няма да си личи толкова, но все още не се е намерило нещо, което да й допадне.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 15:09 от Feliche

# 188
Моята мома е свръх суетна. Носи всякакви дрехи - рокли, поли, клинове и дънки, но само тесни. Сега иска кичурчета в косата. Казах, че само каквото предложи фризьорката, която ни е приятелка.

# 189
Силно изрязани шорти ги виждам само за плажа. Мойта досега не е изявила желание за подобни. Дори окъсели дънки като ѝ режа за шорти, не иска да са много къси. И пак да кажа - добре, че на училище ходят с униформи.

# 190
+1
Дори и на плажа е с по-дълги панталонки от показаните. Абсурд към момента да облече изрязани потници показващи пъп, къси панталонки, къса рокля и т.н.

Тениски, клинове, анцузи и широки худита. Това е. Дори и момчешки бански (тип панталонки до коляното) си избра върху целият бански и няма как да облече нищо изрязано.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 18:00 от Анонимен

# 191
  • Mediterraneo
И моите предпочитат други неща, къси панталони носят само спортни, до около коляното, абсурд да поискат изрязани на дупето, поне за момента. Къси тениски носят лятото, нямам против гол пъп, млади са, сега им е времето.
А, да, и банските им са къси панталонки и горнища тип бюстие, нищо изрязано.

# 192
  • София
Дъщеря ми носи къси панталони, но под дупето. Бански си носи от две части, съвсем нормален. Дупе и цици може да показва, ако иска, когато стане пълнолетна и напълно самостоятелна.

Тарти, а защо носят такъв тип бански дъщерите ти? Срам ли ги е или намираш другите за твърде разголени? Sunglasses

# 193
Носим крок топ ние на плажа, лятото и трите:) такива гащи не, два пръста поне под дупето. Висока талия да!

# 194
И моята дъщеря не си пада по такива момичешки feminine дрехи. Носи основно клинове, тениски, суитчърти, а на училище е с ризки и черен панталон. Преди носеше много рокли, но с израстването абсолютно спря. Казва, че не й било удобно и постоянно се притеснявала къде сяда, като се навежда, ецт.

Днес купих Филипс Лумеа, при нас имаше 20% намаление. Скоро ще докладвам дали има добри резултати. Стискайте ми палци, че не понася болката, а космите са й "всичките проблеми в момента".

Общи условия

Активация на акаунт