Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 12

• 35 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Третирате ли по някакъв начин пъпките на лицето? Чудя се дали да не и взема един коректор с масло от чаено дърво. Знам че то действа противовъзпалително, ако разчеше без да иска някоя пъпка да я намаже веднага, за да предотврати повторна поява или разпространение на нови пъпки. Ако сте доволни от някой продукт моля споделете опит Simple Smile
Рядко, еднократно с тампонче със салицилов спирт. За щастие няма по лицето, излизат й само по челото в периферията на косата, обикновено преди или по време на цикъл.

# 151
Коректор с чаено дърво е ползвала и моята щерка и много й помогна. Той е за първите пъпки, като станат по-сериозни не помага, а само изсушава. Все пак, препоръчвам го като много добро решение при акнето. Редовно почистване с гелче и мицерална вода помага за да намалеят комедоните. Моята дъщеря мрази да носи крем на лицето си или да си прави маски. Незнам как да й обясня вече, че ще й помогне много повече. Пъпките намаляват 1-2г след като дойде цикъла и лицето се изчиства.

# 152
Давайте да го видя този коректор с чаено дърво. Или поне ме насочите къде да го търся. Моля!

# 153
  • Sunshine state
Моята се мие с едно гелче с чаено дърво, но не съм убедена, че го прави редовно въпреки постоянното ми напомняне. Казвам й да не ги пипа, но вчера е разранила една над устната. Кремове и маски категорично отказва,а имам много пакетчета хума и аз си правя редовно, понеже кожата ми е мазна.

# 154
Давайте да го видя този коректор с чаено дърво. Или поне ме насочите къде да го търся. Моля!
Има на Орифлейм, на Боди шоп и разни други. Търси стик с чаено дърво.

# 155
Моят мъж понякога се заяжда безпричинно с нея и имам чувството, че трябва да разтървавам две деца. 🤣
Ха, сефте! Таткото ръчка, девойката "мяка" и той ѝ се дразни, че "разтяга гласните" и само "мяуче" и тя два пъти по толкова... И това като се почне на масата на закуска или вечеря, е нерви нямам! Снощи креснах всички да млъкнат и да ядат, че ще ги изгоня от масата по ред - таткото, баткото и накрая девойката Imp Да не съм звероукротител, я! Баткото явно от тати гледа и ръчка ли ръчка... После имало "женски нерви", а мъжете - с мед да ги намажеш!
Тя като нещо нервничи, гледам да установя причината, ако не мога - нагушквам я (ако разрешава) или я захващам да прави нещо любимо. Още не е див пубер и се поддава. Даже ако установя, че я дразнят мъжете вкъщи, просто се изнасяме нанякъде - другата стая или направо навън, по женски Wink

# 156
  • Пловдив
Татковцете са по-трудни за изтрайване - нашият купил лаптоп на детето и му инсталирал уиндоус, та вчера помага, да си качи нужните ѝ програми и естествено ѝ се нерви и вика. Казвам му „такааа, а когато аз се занимавах с нея на дистанционното и към 17 вече виках по нея, ти ми се караше“.

# 157
Ето такова ролон-че имаше дъщеря ми. От ДМ сме го вземали, предполагам имат на много други марки.
Скрит текст:

# 158
Супер сте. Благодаря. Ще обзаведа моята кокона.

# 159
  • Варна
Аз съм им взела анти акне флуид на Фитокод. Госпожицата го ползва редовно, а при по-упорити пъпки третират направо с масло от чаено дърво.

# 160

Взех и аз такъв стик,да се намира.

# 161
Да се оплача. Ние с баща й сме зверове. Защото в гаража влязла мишка и сложихме лепящи капани. И сега  отиде да се извинява на залепналата мишка. А нас ни гледа лошо. Как ще преживея пубертета й, не знам.

# 162
Снощи и у нас имаше екшън. Първо бях лоша, после най-добрата майка...В знак на протест беше изключила будилника т.е. тази сутрин да не отиде на училище..Но я хванах и провалих плана и! Днес все едно нищо не е било. Като пролетен дъжд са емоциите! Ту свети слънце, ту ливне дъжд....

# 163
  • София
Хаха горката мишка, вчера мойта красавица чете за целувката, как се целува, какво се прави с езика и след всяко изречение беше "иу гадост" Smile Тя е зодия везни та винаги е в двата полюса настроението или е весела, или реве като магаре. Обаче съм я забелязала, че като е гладна тогава реве най-много и се сърди, в момента в който се наяде всичко и минава. То като се замисля и аз бях така, особено в студенстките си години, ако не съм закусвала хич не ми се мяркай пред очите. хаха

# 164
Нашата е зодия лъв, или още - зодия началник. Тя никога не е виновна. И ние никак нищо не разбираме.( И тя рони сълзи много често. Последно рева за мишката.)

Общи условия

Активация на акаунт