Отговори
# 180
ДИДКА, ЧЕСТИТО! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И НАКРАЯ МАЛКА ПРИНЦЕСКА ДА ВИ РАДВА preggo

# 181
Бях си намислила сума ти неща да пиша, но направо ме застреляхте!!!

Дидка, каква си скрита лимонка! И си траеш! Simple Smile)

Честито миличка, прекрасна новина! Simple Smile Леко бременеене и хубаво и здраво бебе на финала!  ylinfant

Честит празник и на Папитуу!!!

Последна редакция: ср, 29 ное 2006, 12:03 от Shusha

# 182
Еха - Дидка честито! Леко бременеене!

# 183
Ех, Диди, чудесна новина LaughingАз не виждам лентичката, в коя седмица си? Много, много лека и щастлива бременност Hug

Папитууу, честит рожден ден! Всичко най-най ти желая  bouquet

# 184
Lele какво събуждане!

Дидкеее, страшна жена си Wink речено-сторено, а?
Успешно пътуване до финала, лека бременност и здраво бебче  bouquet Heart Eyes

Честит Рожден Ден на Папитуу! Жива и здравa да си, моме!  bouquet
ти се скъса от празници

# 185
  • Варна
Папитуу, Честит Рожден ден!  bouquet
Да си жива и здарва и все така весела1

Дидка, прекрасна новина!  bouquet
Честито! Лека бременност и едно прекрасно бебече ти пожелавам.
Дано да е момиченце, както ти искаш, а Данчо да е най-добрия батко на света!

# 186
Момичета,благодаря ви от сърце!Трогнахте ме!  bouquet

Папитууу,да си жива и здрава.Честит рожден ден!  bouquet

# 187
  • Bristol
Ехе, Диди ти за това ли така се губиш  newsm51

Ели е застанала зад мен на стола и ми оправя косата, докато шетам из форума Wink Много обичам така, обаче ме успива  Tired

# 188
Здравейте милички! Hug
Аз отдавна не съм чела нищичко... SadДнес ме изписаха от болницата- полежах 8 дни на системи за угояване на моето малко бебче /в коремчето/, което изоставаше 2-3 седмици и сега се радвам на Теа!Милата не бях я виждала толкова дълго, но не исках да ми я водят в болницата да се тормози и тя и аз като се разделяме!Сега ми се струва супер пораснала и толкова хубаво ми стана като си я гушнах- отдавна не бях плакала от щастие- а то милото май ме беше позабравило- стояхме и се гушкахме...просто не  бях я оставяла даже за 3 часа сама, а тези 8 дни ми се сториха цяла вечност...не пожелавам на никого такива раздели! 
Гушнете децата от мен! HugБъдете здравички и винаги до тях! Heart Eyes

# 189
Браво Дидке-Питке!Леко бременеене и щастливо, здравичко и пухкаво бебче в резултат!

# 190
Дидка, честито!!! Много се радвам за вас! Пожелавам ти лека и приятна бременност, пълна само с хубави емоции и на финала да си гушнеш едно здраво сладко бебче!!!!  newsm32 Прекрасна новина Heart Eyes

# 191
Ivi2000, мила, надявам се, че всичко е наред Praynig То не останало почти до щастливото събитие! Стискам палци!

# 192
Дидка, честито.  bouquetПожелавам ти от все сърце лека бременност и здраво и красиво бебче на финала. Heart Eyes
Папиту, честит рожден ден и от мен.Да си здрава и щастлива и да изживяваш само прекрасни моменти с любимите ти хора.  bouquetНаздраве и весел празник. Hug

# 193
Ivi2000, горе главата, миличка.Остават броени дни до голямото събитие, когато ще гушнеш втората си рожба.Стискам палци всичко от тук нататък да е наред.Прегръщам те силно. Hug

# 194
Много благодаря за честитките и милите пожелания по случай одъртяването ми Hug,тук е мястото и да честитя и пожелая лека и безавариийна бременност на мойта градска и догодина лятото съм на вахта у парка да дундуркам 1stroller smile3504и да ти оказвам първа помощ Mr. GreenАз отдавна не съм се вясвала тука Embarassed,ама на края на срока ще представя извинителна бележка LaughingИ това,че не пиша,не значи,че не въ гледам-Бай Брадър вижда сичко,срамута е дан гледаш Mr. GreenИви дръж се,не остана служба,види се края Laughing

Общи условия

Активация на акаунт