Отговори
# 285
Siska, много са ви хубави снимките Simple Smile. Ако видиш нашите на самоснимачка ooooh! и пари да ми дават не ги показвам Laughing
ъъъ...твойте сънища не бяха ли един вид пророчески? Ако съм запомнила правилно, внимавай какво сънуваш Crossing Arms Wink

Да се наредя и аз за снимките от партито Laughing

Нашият тати е на "мъжки уикенд" Rolling Eyes. А мама снощи беше на женска запивка Party Ама живот си живеем, пък детето при баба Embarassed. Днес станах рано и си я взех.
Станислава започва да казва  нови думи. Сега актуално е : ни икам- не искам, ного- много, пий и други но в момента съм в процес на превеждане.

# 286
Да се отчета за партито.Беше много хубаво.Децата се забавляваха, родителите хапанаха и си побъбрихме.
На Гуш, браво за организацията.
Снимки ще качат другите мами, че ние бяхме с обикновенно апаратче.
Мерси на Мартеиния мъж за опътването.
Ники много слушка, отначало малко се притесняваше, а накрая си тръгнахме последни,едвам я изкарах от детския кът Wink

# 287
Казвайте за срещата, чакаме и снимки! Събрахте ли се, че нали половината се отказахме?

Сиска, много сте хубави! И как да не го отбележа - ама много си отивате и даже си приличате! Пу-пу и Дени е много сладък!

Много ми е мъчно, Теа така се е наплашила, само да се качим в колата мисли, че отиваме на лекар, преди малко слязохме до долу на пазар, а то милото като се разрева - банка, банка (=Банкя=вкъщи)... Не иска да влезе никъде, плаши се от хората, плаче сърцераздирателно. А е толкова контактна по принцип... Дано бързо се окопити.. От една страна добре, че решихме да отложим яслата, непосредствено след тази болест адаптацията щеше да е още по-трудна. Всъщност казах ли - нашите взимат отпуска от 23 дек. до 15 януари - те ще я гледат. Сега правим някакви варианти как да я гледаме до 23ти. Изведнъж се оказа, че без мен не може, не мога да си взема отпуската, която ми остава, ще ходя за по няколко часа, точно сега пък свеки отива командировка и нашите не могат да вземат отпуска по-рано, пък и то наистина при нас в телевизията работата е най-много точно предколедно... лудница някаква, но се надявам, че ще се оправим някак. Дано поне в ДЯ не ни гледат лошо, че сме решили да я пуснем чак след месец и да ни запазят мястото Praynig

Малейна Whistling Simple Smile

# 288
Мерси ви за комплиментите Laughing

Катка, тоя сън не е пророчески пък Naughty

Мартеа, ще се наредят нещата! Важното е, че вече сте здрави, нали  Hug

Пускам старата нова тема, предложена от Тиа

# 289
И аз съм от чакащите за снимки и разкази от партито. Mr. Green
Сиска, снимките ви са страхотни.Подкрепям мнението, че се допълвате взаимно. HugЦелувки на Дени от целувача Вали! Heart Eyes
Мартеа, горе главата! Сигурна съм, че ще се справите с всичко. Hug
Малейна, Flutter

Общи условия

Активация на акаунт