Отговори
# 270
Камий от София Прес го взех - горния ми постинг има подробното описание  Grinning .

ania  аз имах идея за музикалната маса на Чико, но се отказах, защото имаме страшно много музикални играчки.

Конструктор-а не го е "донесъл" още дядо Коледа и нямам отзиви за него  Simple Smile .

Мартеа здраве и живот - няма да е за последно събирането.

# 271
Привет и от мен Hug
Първо най-сърдечно искам да благодаря за честитките и пожеланията за нашия татко. Heart Eyes
Честито на всички носещи името Анна!  bouquet
Сиска, много гадна случка.Стискам палци Дени да се оправи бързо. Praynig

# 272
          Забравих да ви почерпя по повод именния си ден. Аз всъщност съм Анита , но никога не съм празнувала истински на тази дата. Не знам и аз защо. Сигурно , защото съм кръстена на баба си Ангелина и от там с нея заедно бяхме именнички на Архангел Михаил. Но щом е до празнуване ви черпя.
        Весело изкарване в "Патета".
    Мартеа, радвам се ,че Теа вече е по-добре!

# 273
Честито на всички празнуващи днес! Да им носи късмет името!

# 274
честито на имениците ни! да са живи и здрави и многооо щастливи!!!

ние сме утре на линия за срещата! дано повече мами и дечица дойдат! ние ще сме трима (и татито)  Grinning

жалко, че ни се е затрила темата, тъкмо бях поизпуснала няколко дена, но ... това е виртуалната действителност!

желая на всички хубави почивни дни!  Hug

п.с. сърби ме устата нещо да се похваля, но ще почака още малко!  Mr. Green

# 275

Зашо ли си мисля аз нещо...! newsm78
Ако е това......,което ми се случи скоро на мен-стискам палци! Praynig Wink
Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 276
Честит празник на именничките  bouquet

Малейна,  thumbsup

# 277
Цитат
п.с. сърби ме устата нещо да се похваля, но ще почака още малко! 
Ами аз сега как ще заспя Crossing Arms, като ще те мисля и сън няма да ме хване ......

# 278
Ние бяхме в Мола, беше егаси лудницата, търсих си тоалет за сватба, но засега съм се спряла на един панталон пък ще видиме.
Утре сме на линия.

# 279
и ние сме на линия за утре.

Hands Clap  ние ще се правим на разсеяни че не сме предположили за какво иде реч...

# 280
  • София
И аз да кажа, че и ние сме на срещата утре! Напомням - 10.30 клуб Патета!!! да не забравите да вземете пантофки за децата!

Малейнаааа, утре ще си поговорим с тебе  Wink

# 281
Как ми се иска и ние да кажем, че сме на линия утре, ама....няма SadТатито ни днес е пътувал до София и не иска и да чуе утре отново, особено в тази мъгла. Да си изкарате чудесно и веднага да пуснете снимки за завиждащите Peace

malejna, уф и мен ме сърбят ушите/очите за една хубава новина Party Хайде, чакаме да се похвалиш, пък до тогава ще те мислим с добро Laughing

Да ви кажа аз преди няколко нощи сънувах, че са направили форума платен - 100лв. за 1 час достъп ShockedМного гадно ми стана и започнах да си мисля за всяка една от нас поотделно колко ще ми липсвате и как ще умувам какво ли се случва с вас, защото с нашия бюджет и половин час достъп месечно не можем да си позволим Crazy

Луда работа...

Хайде, да ви пусна снимчици - ей така, на който му се гледа.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=79598
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=82177- от годишнината ни, прилично подпийнали, на самоснимачка  Blush Blush Heart Eyes

Лека нощ!

# 282
пу пу сладък Дени!
Сиска дано винаги сте така щастливи заедно.... а тия рога... мноооооого тематична сминка  Laughing . За срещата - не се ядосвай - прав е татиту ви, като не иска да шофира до тук и обратно в мъглата. На пролет пак - тогава вече по-масово.

# 283
Ники още спи.
Мисля да я будя след малко.
Къде точно се намират Патетата?

# 284
Сиска ама вие найстина сте супер флюбени,като по филмите. Hug
Целувки на Дени.

Общи условия

Активация на акаунт