Отговори
# 255
Много е сложна мойта, затова искам да се махам оттам. 7те ми години стаж там нищо не значат, е, оценяваме се с потупване по рамото. Свекито използва отпуска си до дупка, майка ми също, впрочем тя ще я гледа утре и във вторник....
Направих глупостта да я изкъпя днес, а и нали мен ме нападна някакъв вирус ли е, що ли.... много ми е тъпо, още не сме почнали с яслите, а вече боледува по 2 седмици.... като тръгне не ми се мисли..... вече 2 седмици плановете ни се осуетяват.... ех, да му се не види пък.

# 256
Мартеа, и Мари пак е с висока Т, пак бяхме в спешното. Не че ще те успокои, но поне знай, че не си сама.
Аз си и поревах доста, много ми е мъчно като така често боледува. Утре съм на изпит, не успях да чета въобще,а  и не знам на кой ще я оставя. За капак и баща й точно утре вечер е командировка Cry
Големи са идиоти, как така не ти дават болнични...

# 257
Добро утро!

Отидоха ни 7-8 страници писаници, ама здраве да е....

Аз да се оплача, че Дени се разболява. Братовчедка му е виновна, или по-скоро майка и и баща и. Нали ви разказвах, че в сряда вечерта бяхме на гости и ги питахме дали е здрава, те ни казаха че е оздравяла. Пък като се разкиха и разкашля това дете в лицето на Дени, ядосах се и си тръгнахме. Още на следващия ден братовчедка му не е отишла на детска градина - познайте - болна #Cussing outОттогава все се надявам да се минат поне 2-3 дни, че да съм сигурна че му се е разминало на Дени. Ама вчера започна да му тече носа, днес вече се сополиви сериозно и кашля. И това са ни роднини.... #2gunfire

# 258
Добро утро!  bouquet

Сиска, нямам думи за твоите роднини. Аз не съм конфликтна, но когато става дума за детето строявам всички наред. Не бих спестила упрека към братовчедите.
Като усетя, че Станислава се разболява и давам вит. Ц- една малка ампула и две дози Осцило през 8 часа. Не знам дали не е много но обикновено пресича болестта.

Аз ли нещо се прецаках... или имахме наистина нова тема newsm78

# 259
Къде ни е другата тема?
Сиска не се ядосвай, дано Дени се оправи бързо Hug
Черпя ви по кафенце  food010 kaffeetrmker_2 

# 260
За жалост ни я няма новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148638.0

Сиска, думи нямам. Дано Дени не се разболява сериозно!

# 261
Ето тука Еди обяснява какви ги е свършил. Липсват ни около 4 дена.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148607.0

ант, писали сме едновременно Laughing

# 262
Честит имен ден на принцесата на pavlina77 и на всички, които носят прекрасното име Ана!!!

ania, пак ли???
Сиска, и мен ме хвана яд значи....аз пък винаги питам , ако ще ходим някъде дали има болни-може и да ми се разсърдят, но си предпазвам децата доколкото мога.....а каква е тази майка на братовчедката на Дени да не ти се обади и да те предупреди, че и е болно детето #2gunfire

# 263
Честито на всички Анни!

Сиска не е била права на батчедката майката... Дано се разминете с лека настинка. Давай витС 2х1 ампулка за два три дни, а за хремо-кашлянето - ти си знаеш процедурите.

Кой ме питаше за магнитния конструктор - ЦветиР мисля - значи в търговския център на София Прес - зад основната сграда. На първия етаж около стълбите има два магазина за играчки диагонални - в по-големия. Струва 20 пари. Снимки има тук - на самия комплект и на възможните форми, които могат да се направят.

За сега тази част от подаръците, която извадих е приета с одобрение от дзвери.... аз доволен!

# 264
Добро утро и от мен,
Честито на всички празнуващи днес
Честито на Ана и всички Анни

Сиска майчинското чувство е незаменимо, дано Дени бързо се оправи..

# 265
Благодаря ви! За сега изглеждат леки нещата, дано така остане. Давам вит.С, пръскам, мажа Laughing

Отчасти и аз съм виновна, защото знам че това дете е постоянно болно откакто тръгна на ясла, ама оная вечер направо ми изхвръкна от главата. Ако се бях сетила навреме изобщо нямаше да водим Дени, дори и да ни убеждават че е здрава. Но така или иначе като отидохме, ги питахме здрава ли е, защото знам че няколко дни преди това беше болна и те казаха че е оздравяла. Като чух как киха и кашля, отново ги попитах и те ми казаха, че може отново да се разболява. Абе, мъчно ми е, ама кво да правиш... Дано поне си остане само с хремата Praynig

Тиа, супер са подаръците на Блонди

Честито и от мен на малките и големите Ани, и специално на ant и ania    bouquet

# 266
Честит имен ден на всички Анни. : Tada  Party Time  Party Time
Тиа от къде го купи конструктора?

# 267
Благодаря за поздравите, аз не съм в час с именните дни Wink

Сиска, много неприятно...Аз поне не знам Мари от кого прихваща, та няма на кой да се сърдя. Дано се разминете без Т, мен от това ме е страх. А да ти кажа, не че защитавам роднините ти, в никакъв случай, но Мари от два месеца е почти перманентно сополива, та вече не го имам за болест, лекарите също, та може и те да са свикнали покрай яслата с постоянни сополи.

Валя, това е постинга ми от преди седмица Wink

По отношение на подаръците някой беше споменал музикалната масичка на чико, ние я имаме от близо година и определено си заслужи парите - все още понякога си играе с нея или си пуска музика като фон. Но според мен е по-интересна за по-малки деца, към 1г.

Мами, сетих се за две мами, които не са писали от мнооого време - Тарталета и Десита...

# 268
  • Варна
Честито на всички Анита. Да са живи и здрави.
Добро утро на всички.
Сега видях, че вече го има тоя линк два пъти и го махнах.
Сиска, много гадно. Да оздравява по-скоро Дени.
Тиа, много интересен е този магнитен конструктор.
За сега още съм в чуденка за подаръците.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 12:39 от Despina

# 269
Пиша с поолекнало сърце - обривът почти се скри, Теа е по-добре, сънлива от противоалергичните, но се оправя, да чукна на дърво. Боли я ушето, когато капя капки, много плачка, но се надявам да мине скоро.

Ужасно много ми се идваше на срещата, но след съвет с половинката решихме да не правим повече експерименти с детето - изобщо не е укрепнала, много се изтормози тези две седмици и ме е страх да я събирам с деца - не че нямам доверие някое детенце да не е болно, но при нея дори нещо наглед дребно, може да се окаже от съществено значение.

Понеже съм поела твърд ангажимент за присъствие, и още повече - нещата са предплатени, моля бройте ни все едно сме там при разпределянето на предплатените 87 лв, особено пък ако се съберат малко майки с деца. Ще пиша на Гуш на лични кога и как ще се видим да уредим тази работа.

Много съжалявам, че пак пропускаме. Оттук нататък няма да казвам, че ще присъствам на каквото и да е, защото по закона на Мърфи винаги при такъв ентусиазъм, нещо ни минава път.

Общи условия

Активация на акаунт