Отговори
# 240
  • София
Ей сега като я вдигна от сън ще я преслушам, у нашите има слушалки, а в момента за пореден път сме на гости Crazy Ще си играем на чичо доктор Grinning В тази връзка да кажа коя е най-любимата игра в момента - на продавачки - като каже "пачкиииии" и няма 6-5, нареждаме каквото има и започва едно продаване и купуване. За целта баща й изрови едни пластмасови пари от една рулетка, сядаме и се занимаваме.

освен за хрипове, слушай и за свистене - то се усеща ако е нещо нередно де - ако, недай Боже, има - тогава вече я заведи да я преслуша лекар.

# 241
  • Bristol
... мини сандвичи (10 бр), солени петифурки (10 бр.), кошнички от палачинки (10 бр.), сладки петифурки - 10 плодови и 10 с ванилов крем (20 бр.) и мини еклерчета със шоколадов крем (10 бр.) - всичко на стойност 47 лв. ...
Гуш, потекоха ми лигите. Ама и ти си наблегнала на сладичкото Laughing И аз на него наблягам, така няма да отслабна скоро!
martea, и моята си пада по една игра с парички. Забравих как се казваше на тези машини, комарджийски са  Crazy Пускаш паричка, натискаш ръчката и ако ти се паднат 3 еднакви картинки, печелиш още монетки  Mr. Green

# 242
Мами, благодаря ви много за окуражителните думи! другата седмица ще пища как е минало!

Мартеа, стоя ли Теа мирна като я подстригвахте?
А за болестта, когато организма се бори с вирусна инфекция сам (без антибиотици) поне при Мари често има такова фалшиво подобряване, после пак се влошава и аз клюмвам, но в крайна сметка се преборва сама. Може да е малко по-бавно, отколкото с антибиотик, но поне градят имунитет, а с него не. И Мари пак кашля и е сополива (за н-ти път тази есен), вече няколко лекари ми обясняват, че точно в тази възраст (между 1 и 2 години) децата боледуват най-много, после почват да изграждат този прословут имунитет, поне така да се успокояваме Simple Smile

# 243
  • Bristol
Аня, моята знаеш не ходи на градина и все сополива и кашляща се мъкне Sad Лекарства никакви не давам за момента, дори и витамини. Въпреки сополите и кашлицата е активан и апетит има. Не мисля, че аз я простудявам, но знае ли човек  newsm78 Вече ми писна да я пазя и следващата седмица съм решила да я водя на басейн. Дори бански и купих, защото тези от лятото са ни малки вече  Crazy Дано не сгреша с това си решение Praynig

# 244
Добрютру   food010 !

Калоян се научи да си отваря вратите... е сега вече няма съботно-неделно наспиване за татиту  Tired ... иначе играехме в хола, за да не вдигаме къщата на главата си....

# 245
Добро утро и от мен Coffee
Теа и Криси усвои този номер вече и батко й не може да се затвори да учи  Blush
Момичета започнахте ли с новогодишните украси, аз много се чудя кога да ги сложим баткото ме препира но не знам как ще увардим елхата от Криси  madnoel People Santa Close-mas:

# 246
Добро утро и от нас!

Дени отдавна отваря вратите, та сега не можем да стоплим дори една стая. А да го затворим в някоя за да стои на топло - абсурд.

Аз мисля във вторник да сложим елхата и да украсим. Постепенно започва да ме обзема коледното настроение. Свалих си и гледаме коледни филмчета, слушаме коледна музика....абе, jingle bells е положението Laughing

Криси, аз не знам какво да те посъветвам. Чувала съм, че не е хубава тази температура. Преди много години и аз бях така - поддържах такава сравнително ниска Т, не бях болна, нищо ми нямаше. Пуснаха ми какви ли не изследвания, всичко беше ОК. Изобщо не съм разбрала кога е приключило това - просто в един момент Т изчезна. Все пак, бих те посъветвала да направите изследвания. Отиди пак при педката и поискай да ви пусне.

Ние сме добре. Утре правим 2 години брак с половинката. Той милия се обръкал и си мислил, че е днес. Понеже тази нощ бяхме разделение, не спахме заедно, той си навил телефона да стане рано, да ми купи нещо и като се прибере да ме изненада. Жалко, че навреме се е усетил, че е в грешка Flutter

Дени се опитва да връзва кратки изречения - "Ета я топката" примерно. Като се нахрани, ми подава чинийката си и вика" Мамо, мий", а тати недоволства от това му умение, защото когато той го храни, Дени не мирясва докато не му измие и чинийката след това WinkПовтаря като папагал, гъделичка ни по краката и вика "Гъди-гъди",

Ми, това е от нас - нищо по-различно от при вас. Лек ден !  bouquet

# 247
Дидка, честита хубава новина!!! по-хубаво от  това няма и ти  пожелавам много лека и приятна бременност!

Гуш, живи и здрави, каним се да се присъединим към купона следващата седмица!  Peace

много са хубави снимките на Куки!!!  Heart Eyes

всички болнички дечица да се оправят  Praynig

това беше вкратце, скоро пак  Grinning

# 248
Добро утро!

Тиа, честито ви  Crazy Теа отдавна придоби навика с вратите, ние имаме ключалки на всяка и заключваме. Е, баш на банята нямаме, за късмет. Започнахме да заключваме, когато на няколко пъти отвори външната и я гоних по стълбите, които са без парапет за момента, облечена по боди на почти минусова Т навън (при нас нали от входната сме директно навън).

Теа продължава да изглежда болна, без апетит е, въобще храненето, което при нас е по принцип мишън импосибъл, сега е ад. Днес правих 3 закуски, а незнайно как се е научила да плюва, от това по-изнервящо няма - тъкмо мисля, успях да пробутам още една хапка и тя вземе, че я изплюе. Слушах гърдичките снощи, струва ми се, че няма нищо притеснително, но все пак не съм лекар. Дано сте прави и скоро превъзмогне тая гадна болест.

Сиска, много е внимателен вашият тати, ние нали сме с 2 дати - гражданския и баш сватбата и ще си имаме двойно оправдание, ако не си купим подарък навреме - аааа, ами аз мислех на другата дата да купувам - отсега усещам, че така ще станат нещата Grinning

Ей, друго си е на мойто си пц, мойта си клавиатура и т.н.

# 249
  • София
Мами, обновявам списъка за срещата - ако има забележки  Crazy  моля, кажете, че не съм сигурна дали не пропуснах някого!

Теа и Мартеа
Калоян и Тиа
Зори и Шуша и приятели
Ема и Гуш
Никол  и Камий
Михаела и Феъри
Момчил и Пателина
Марти и Малейна
Мишето и Жана беге пейнт

Пак напомням
Дата: 10 Декември - неделя
Час: 10.30 - 12.30
Място: Клуб Патета

# 250
Здравейте и от нас.
Лаптопа ми беше на ремонт. Сега пиша от свеки.
Дидка честито! Много се радвам.
Браво на Калоян, Ники също си отваря някой врати.
Утре ще съм с нет.
Браво и на пишкащия Дени.

# 251
Още веднъж благодаря за поздравите!Да ви се връща в скоро време(на тези ,които искат второ бебче)  bouquet
Отварянето на вратите е умение,което Даката владее в съвършенство.Вчера го чувам отдалече,ехти гласчето-той нашия излязъл във входа ,слязъл на долния етаж и си "говори" с асансьора.А вратата е секретна,тежка.... newsm78,абе заключвам вече.Лощото е,че се е научил и да борави с ключовете.Сега пада дебнене,кога ли ще се заключи някъде? Rolling Eyes

# 252
Здравейте!
Вали също доста отдавна умее да отваря вратите и с всеки изминал ден се справя по-добре.Най-трудна, обаче, му е входната врата, защото е доста тежка, но пък той не се отказва. Rolling Eyes
Сиска, сигурна съм, че вашият тати утре ще те изненада подобаващо. Hug

# 253
Направо съм пред нервна криза, Теа пак вдигна висока Т и почваме АБ, явно отново няма да е от утре на ДЯ, мислехме от сряда и оттогава няма да е, как ще крънкаме за още седмица отсрочка, кой ще я гледа, не мога с болнични отсега... реве ми се.... егаси каръка напоследък, дето не вярвам в тия работи....

# 254
Ей, Мартеа, много неприятно Sad Явно Теа не е била оздравяла и сега я повтаря Sad Свекито не може ли да я гледа? И защо да не можеш с болнични отсега?! Доколкото си спомням едва ли не веднага след като роди ти започна да работиш от вкъщи, не могат ли да направят компромис без да ти е неудобно от това?

Общи условия

Активация на акаунт