Отговори
# 225
Аниа, не се притеснявай! Веднъж ни се наложи, обаче мъжът ми толкова се беше притеснил, че м енакара да извикам майка ми да спи у нас. Заради него я викнах, въпреки че така ми беше по-неудобно. Стискам палци всичко да бъде наред, важно е да не мислиш най-лошото! (кой го казва, де...)

Дидка, как ме връщаш 2 години назад.... хубави емоции са това Grinning

Гуш, действай по твой избор, сигурна съм, че ще избереш най-доброто! То не ти да не се изхвърляш, ами собственикът малко прекалява със съветите за количествата, мое мнение.

Не помня писах ли вчера - Теа няма гадини в секрета. Подстригана е като момче, много е сладка. Доста буха, но като цяло е по-добре. Все пак решихме да я дадем на ясла от сряда, за всеки случай. Дано дотогава се оправи напълно Praynig

# 226
Ания,няма страшно мила!Аз съм оставала сама доста пъти.Не си мисли ,че Мари ще се разболее,но ако се случи нещо-вземаш такси и в болницата.Дано минат успешно "самотните" ви два дни! Praynig
Мартеа,радвам се ,че Теа е добре(без гадинки)!А колкото до емоциите-абе шубе ме е,като знам какво ме чака.... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 18:27 от Дидка-ръжената питка

# 227
  • София
Аниа,не се притеснявай.Нашия тати ходи често на комадировки за по 2-3 дена и с дечко оставаме сами.И аз нямам роднини наблизо-всички са в други градове.Досега не сме имали проблеми,слава богу Wink

# 228
  • Bristol
ania, страшно е първия път, докато се убедиш, че можеш  Peace Моят мъж непрекъснато е на път, такава му е работата. Миналата зима, когато него го нямаше и тримата се разболяхме едновременно с темп 40 градуса. Справих се, но как, не мога да ти кажа  newsm78 Аз така се бях заангажирала с децата, че даже не забелязах, че съм с висока температура! Усетих се след като започнах да сънувам разни странни неща и да говоря несвързано на сън. Нали знаеш номера на бърза помощ, ако има проблем звъниш и преекспонираш малко ситуацията, за да си сигурна, че ще дойдат. Дано не се налага!

# 229
ania не се тревожи - най-вероятно няма да ви се наложи да търсите помощ, а и ако нещо стане ще ес изненадаш колко добре, адекватно и бързо ще отреагираш - имай вяра в инстинкта на майката, а ние ще стискаме палци да нямате проблеми.

Мартеа честито ви прическа и липса на жувотни в носоглътката!

Гуш каквото поръчаш, но действително да не е в супер количества.

Дидка-ръжената питка и аз много спях в началото.... а когато не спях се прозявах постоянно.

# 230
  • София
Аниа, спокойно, кураж...всичко ще е наред. И нашия татко ни оставя сами за по два месеца, но се оправям. Имали сме екшъни, но все намирам изход сама, някаква майчинска сила. Ти си знаеш какво да направиш, без дори и да подозираш.
Права е Мари, че страшното е първия път.
Ето, сега пак сме самчики, но съм уверена и спокойна ( в това отношение), и с нетърпение очаквам да минат двата месеца по-бързо. Simple Smile

Мартеа, честити ви хубави и изследвания и нова прическа! Simple Smile фенка си си ти на късите коси Wink

Гуш, нас ни отпиши за срещата.

Дидка
, толкова е хубаво да си бременна Hug Спинкай, щом ти се спинка, хапвай си, радвай се  Simple Smile Виж, рече и отсече...вече си бременна Simple Smile

# 231
  • София

Миии, пъъък  Sad 
Айде елате деее, ще ви вземем и върнем с нашата колица.

# 232
  • София

Миии, пъъък  Sad 
Айде елате деее, ще ви вземем и върнем с нашата колица.

Мерси, миличка...няма да дойдем. Поздрави и целуфки

# 233
Zdrawejte!

Седя и си пия кафето самичка Whistling Чак ми е скучно ooooh!
Малката е на бабин дом, смятах да си я вземем тая вечер, ама не ни я дават Laughing

Аниа, бях сама, когато Ава вдигна Т за първи път. Беше кошмарно, но се справих. Ти си по опитна, ако нещо се случи не се притеснявай, действай хладнокръвно Peace

Честита прическа на Теа! браво за изследванията

Дидкеее, ще ме накараш да се разбързам за второ Wink

# 234
Привет  Hug
Аниа, бъди спокойна.Сигурна съм, че няма да се случи нищо в тези две вечери.Горе главата.Аз доста често оставам сама с малкия нощно време и разчитам на майчиния инстинкт.
Катка, възползвай се тогава от ситуацията и си почини. Hug
Дидке, това са приятни трепети и емоции.Наслаждавай им се. Hug

# 235
  • София
Мами, преди малко пак бях в Патета и поръчах хапването - мини сандвичи (10 бр), солени петифурки (10 бр.), кошнички от палачинки (10 бр.), сладки петифурки - 10 плодови и 10 с ванилов крем (20 бр.) и мини еклерчета със шоколадов крем (10 бр.) - всичко на стойност 47 лв. Та досега сметката ни е 87 лв (40 лв. дадох миналата седмица като капаро, и това е сумата за наем на помещението), ако да речем се съберем 10, дано и някой друг да не се откаже  Praynig, се падат по 8,70 на дете. Пиенето ще си го поръчваме поотделно на момента. Питаха ме и за торта, но аз отказах, въобще не сме споменавали за торта - кажете ако искате да поръчам - на мен тортите от Патета не ми харесват, до нас има супер сладкарница - мога да взема една торта, напр. като тази за РД на Ема, страшно вкусна бисквитена с лимонов крем, беше 27 лв.

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 15:08 от Гуш

# 236
Браво, Гуш, менюто е супер, само хубави неща си избрала. За торта, мисля, че за съжаление не допускат торта отвън. Аз се договорих предварително за едно парче бисквитена, че нали Теа тогава не ядеше почти нищо.

Аз съм болна, а и Теа нещо не ще да се оправи. Тъкмо й се беше върнал апетита вчера, и днес пак е зле, кашля потресаващо, носът тече, очите й плуват. Няма Т, но се чудя дали не трябваше да дам АБ все пак. По-точно ме е страх да не би лелята - педи да не е чула нещо в гърдичките. Но все пак я слуша през ден - 3 пъти.... дано по-бързо се оправя.

Диана, жалко, че няма да дойдете.
То дано и ние се оправим дотогава, да не издънваме пак нещата като миналата година Praynig

# 237
  • София
Аз съм болна, а и Теа нещо не ще да се оправи. Тъкмо й се беше върнал апетита вчера, и днес пак е зле, кашля потресаващо, носът тече, очите й плуват. Няма Т, но се чудя дали не трябваше да дам АБ все пак. По-точно ме е страх да не би лелята - педи да не е чула нещо в гърдичките. Но все пак я слуша през ден - 3 пъти.... дано по-бързо се оправя.

Споко, има един момент такъв преди съвсем да се оправят, за малко се влошават...ще се оправи мах до ден-два! А за слушането - и ти можеш да я чуеш (ако имаш слушалки, аз имам) ако има някакви хрипове се чува. Споко, ще се оправи!

# 238
Здравейте мами, аз само чета и все не се наканвам да пиша. Митко 8 дена беше на антибиотик, през цялото време с температура 37.5-38.5.  После за 3-4 дена беше добре, само с лека кашлица и малко сополи и от 3 дена пак поддържа Т 37.2.  3 пъти го преглежда GP-то, вчера каза че не е болен и аз се чудя тази Т от какво е??? Не усещам да никнат нови зъби, според вас трябва ли да му правя някакви изследвания?
Яслата съвсем я забравихме последния месец и нещо, идва жена да се грижи за Митака понеже и аз и баща му сме на работа. Тъпа работа, толкова го пазим и той все не е напълно здрав. Сега е на гости на свекърите за 2 дена и в понеделник мисля да го водя вече на ясла.

# 239
Ей сега като я вдигна от сън ще я преслушам, у нашите има слушалки, а в момента за пореден път сме на гости Crazy Ще си играем на чичо доктор Grinning В тази връзка да кажа коя е най-любимата игра в момента - на продавачки - като каже "пачкиииии" и няма 6-5, нареждаме каквото има и започва едно продаване и купуване. За целта баща й изрови едни пластмасови пари от една рулетка, сядаме и се занимаваме.

Общи условия

Активация на акаунт