оставяй всички негативни мисли
ще видиш как втората ти бременност ще мине неzабеляzано покрай грижите zа Данчо. Голяма прегръдка от мен
Дано лошото вече е отминало и сега само хубави моменти! Пиши по-честичко, за да сме в течение... 
и моето синче не е приспивало никъде другаде освен при нас и на морето
Ама така ще е докато се кърмим, това е положението. Откакто се е родил не сме го оставяли на никой за повече от 3 часа. А дори и за толкова гледаме да избягваме. Навсякъде сме си тримцата 
Не иска да седи по гърнетата, но като като му подложим канчето и му кажем да пишка, се напъва-напъва докато не пусне поне 1 капчица
Това го открихме оня ден докато му миехме дупето. Понеже различава кога пишка и ака, докато бяхме в банята на шега му казах да се изпишка, а той взе че ме послуша. Та сега по няколко пъти на ден му подавам канчето, пуска по съвсем малко. Няма да бързам и да насилвам нещата.

Даже доскоро първо я приспивах и после излизахме - естествено отивахме на парти баш когато всички са подпийнали или на кино тичешком на последната прожекция. Сега сме си заплюли една театрална постановка, ще видим кога ще ни се усмихне късметът.

Какъв е плана попринцип.. Аз нито съм ходила по срещи, не ви познавам на живо, не знам как сте организирали такива сбирки преди
Въпросното помещение за родителите е доста по-малко, но има достатъчно места за сядане.

их, тоя Дени...
още веднъж ви благодаря за пожеланията и чак сега имах възможността за почета малко назад и установих,че преди 3 дни /на рожденния ден на мъжот ми/сте ми честитили годишнината от сватбата,която е следващия месец
Гледам за гърнета си приказвате..и ние от 2 месеца насам си казваме кат са посираме,понякога и като се напишка пак обажда..ма ква файда кат има фобия от гърнето,не ще да го ползва и туй то,какви ли забраненеи неща не съм й давала само да се закотви за 2 минути поне..ма цък,ко ще кат запей коса пак ще опитвам,засега ще си носи хартиените гащя 
това е супер група със страхотни песни 

Хайде още малко и ще имаш повече за гушкане.
изчакай поне 2 седмици, а ако искаш и чак след Нова година отиди, че сега покрай идващите празници може да не са в състояние да ти обърнат внимание 
!!!
....та със закъснение се поправям и ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МЪЖЛЕТО
!!!
този вид музика-лично мое мнение
....
А нямам роднини, нито толкова близки приятели, че да ги викна посред нощ, ако се наложи...Абе с две думи, дайте ми кураж