Отговори
# 195
  • Sofia
Eй така обичам, да ме няма повечко време и хубави новини.
Дидке, мацко, мнооого се радвам за  preggo, успешно и безпроблемно бременеене и накрая хубаво и здраво бебче. Като гледам има кой да ти помага по градинките - Папитуу  Wink. Папитуу, да си жива и здрава и само добри пожелавания за твойто одъртяване   bouquet
Иви2000, още малко, стискай зъби, ние палци, то верно не остана Heart Eyes

# 196
  • Пловдив
Дидке, чудесна новина!Желая ти леко бременеене и прекрасно здраво бебче на финала!
Папиту,ЧРД!Всичко най-добро!
Иви, важното е, че всичко сега е наред с малкото човече.Още мъничко остана! HugПожелавам ти до финала само положителни емоции!

# 197
честита бременност, Дидка! пожелавам ти здраво и спокойно бебе, хубаво като батко си Данчо Simple Smile
Коя ли ще е следващата мама, която ще се реши на тази стъпка Laughing

Иви, от теб ще чакаме хубави новини скоро Simple Smile

Мери, много е хубава Ели!

А пък аз да се похваля, не че някой ме чете, де Wink, Мари ме целуна за пръв път истински тази вечер...така, звучно с устенца по бузата ми, много се развълнувах.

# 198
Още веднъж сърдечно благодаря!  bouquetАз все още неможа да се осъзная!Не съм ходила на доктор ,но имам два положителни теста и една седмица закъснение. Rolling EyesЩе ми е доста трудно,но ....СЛАДКО! Heart EyesКато отида на преглед ще ви информирам!
Аниа,честита ти първа целувка! Heart EyesДано по-честичко да те дарява Мари с нея! Wink

# 199
  • София
Advise, срещата е на 10 Декември от 10.30 до 12.30 в клуб Патета.
Ето в този ми предишен пост има подробности и карта, за ориентир.
Много ще се радваме да дойдеш - я от колко време вече сте в София пък още не сме ви видели!

Момичета, днес дадох капарото за Патета - (дадох 40 лв. вместо първоначално поисканите от тях 50). Следващата седмица ще трябва да отида пак и да поръчам каквото ще искаме да има - храна за големите (можем да си спретнем една закусчица, имайки предвид ранния неделен час) и евентуално и за малките, торта и пр. С момичето се разбрахме, че аниматори няма да има, малки са още на година  и 7 мес. За тези, които ще идват - кажете какво да си поръчаме и до колко да стига сумата? Както вече бях писала -  наемът на заведението за тези два часа е 40 лв ако са до 10 деца, над 11 деца по 4 лв на дете. Според мен можем да си поръчаме някакви хапки и нещо за пиене. Ще ви дам повече подробности относно цени/услуги/мамбо утре.

Ето пак списъка, ако пропускам някой  Embarassed се извинявам

ТЕА  и Мартеа
КАЛОЯН  и Тиа
ЗОРИ  и Шуша
ЕМА  и Гуш
Никол  и Камий
Михаела и Феъри
Любчо и Диана под?
Денис и Сиска с тати под?
За Пателина не съм много сигурна дали беше казала, че ще идват
С Жана беге пейнт се видяхме на улицата преди малко - може и те с Мишето да дойдат

Айде и други Майчета да дойдат - пак да припомня - срещата е на 10.12 - неделя, от 10.30 до 12.30 в клуб Патета - намира се тук
Ако се движите по Черни Връх в посока Хладилника, завивате по ул.Орел, която е третата след кръстовището на бул. Н.Вапцаров и бул. Черни връх, от Орел завивате на първата вдясно и Патета се намира на следващия десен ъгъл, т.е. този на ул. Банат и ул. Русалийски проход.

И пак да повторя предложението си вместо да разменяме подаръци за нашите деца, да съберем пари за ДБМ, да помогнем на дечицата без майки.

# 200
ivi2000, дръж се....не остана  smile3521....
ania, честита ти истинска целувка...и ти да целунеш целувачката  love001 ....
Папитуу, айде пак честито-много любов и сбъднати желания newsm51!!!
Дидка, а теб те очаквам с новини от доки smile3543.....

# 201
  • София
Дидкааааа!

Честито малко коремче на щастието! Пожелавам ти лека бременност и най-сладкото сестриче за Данчо! Много хубава разлика, ние с брат ми сме така.

Иви2000, браво не теб и малкото човече в коремчето, че сте се справили! Хайде още малко остана!!!

Папитууу, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!! ДА СА НАПИЙШ, ЩОТ ЩА ИЗПЛЮЩЯ!

Аниа, как па да не те четем бре момееее, много е сладко като целуват малките хайванчета! Ема тази вечер така заспа - двете на спалнята, тя долепила лице до моето и ме целува от време на време.

Аз се чудя как се справяте, мамите с две дечица и тези с коремчетата! Незнам - аз физически бих издаянила, но се чувствам тотално изхабена откъм нерви, скапана съм, имам все повече работа и все по-малко време, тази вечер като се прибрах нямах сили да си поиграя с Ема, просто седнах на дивана и гледах неадекватно. Снощи съм работила до 01 часа, тази вечер пак ще е така май. Новата ми работа е доста разнообразна, интересна, но усещам, че ме натоварва повечко - първо, тръгвам по-рано, защото е на края на света пустия офис, самото пътуване натам и обратно хич не ме кефи. Прибирам се към 19.30 - 20.00 и съм скапана, нямам време нищо да свърша. Освен това заплатата ми там е значително по-ниска, добре че е само за пробния период така, че иначе щях да се гръмна.  Ами това е - пооплаках ви се...Имам нужда от почивка!  Tired

# 202
  • София
maria_d - виждам та, бързо да казваш как сте!!!!

# 203
  • София
Дидкаааа,браво на теб.Честито и накрая да гушнеш най-сладкото бебче  bouquet  bouquet  bouquet

Папиту,честит рожден ден  bouquetПожелавам ти да си най-щастливата и обичана мама на света Heart Eyes

# 204
Папиту на патерици малко но много щастие и радост ти желая  bouquet
Дидке ще чакаме новини Party
ania все повече целувки да получаваш  remybussi
Ivi то не останало.....

# 205
ЧРД, Папиту и от мен! Всичко най-прекрасно пожелавам!

Аниа, честита първа целувка! Много е сладко, наистина!

Аз като работеща майка новобранка да споделя - много ми липсва Теа. Вечер се прибирам сравнително късно - вчера в 19:30, сутрин излизам в 7:10, виждам я за час и половина-два. В момента свеки я гледа и се преместихме в Младост за 5 дни - а пък като сме си вкъщи и като се приберем и тепърва трябва да готвя, чистя и т.н. - изобщо не знам как ще се справям - с оглед това, че все още не сме се пренесли на горния етаж и сме в една стая с бокс, т.е., трябва да съм приключила с всичко преди Теа да си легне. Мисля да готвя за следващия ден, така че като се приберем да не умираме от глад и нетърпение яденето да стане готово. Също така, понеже вечно гостуваме на бабите, мисля да преместим тези гостита през седмицата - хем да ми се спестят усилията по някоя и друга вечеря, хем събота и неделя да не сме вечно насам-натам, вместо да си починем вкъщи.
Впрочем, забелязала съм, че ние май сме от малкото, дето "глезят" бабите и дядовците, като ние ходим на гости, а не те на нас. Има ли и други като нас? Така са получава може би защото сме далеч. Направо сме като номади по някой път - имаме дрехи и вещи във всяка къща и като изчезне нещо, пада страшна координация по телефона Grinning Луда работа...

# 206
Иви,успешно раждане и здраво бебче ти желая! Praynig
Гуш,наистина разликата ще е страхотна,но на мен ще ми е трудно. Rolling EyesА относно изхабената ти нервна система-няма как да е,освен че си страхотна мама ,си и работеща жена!Искам и аз соц.контакти,но...не ми се очертават скоро Mr. Green
Какво ще кажете,кога да отида на доктор-трябваше да зацикля Blush на 25.11?Другата седмица(към 5.12) дали ще е рано?Все пак 10-дневно закъснение?Брей,забравят се нещата.Как ме е шубе сега ако знаете!Аз имах доста проблеми с предната бременност,дано Господ ме пощади този път! Praynig
Още веднъж благодаря ви за сърдечните поздрави,и......чакам нови попълнения! Party

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 08:48 от Дидка-ръжената питка

# 207
Дидка, рано е за доки Stop-изчакай поне 14 дневно закъснение и тогава, за да се види сърдечна дейност Peace....сърдечната дейност се забелязва към 7-8 г. седмица...
martea, и ние ходим на гости на бабите, а не те на нас...но за протокола Иса не е приспивала никъде освен у нас и на морето.....тук май ние сме уникалните Mr. Green....

# 208
Дидка към 5 - 6 седмица може да се види плодното сакче в коремчето, а после към 10-12 и сърдечната дейност. Принципно зависи от хапаратурта.    bouquet 

Папитууууууу шъ мъ извиниш че та пропущих вчера - влязох с ясното съзнание и анмерение да те честитя... обаче с новината за следващото бебе просто се отнесох.

Иви2000 то не остана. Гушкай си Теа за добро настроение и времето ще мине бързо бързо и вече ще сте по-голямо семейство  Laughing .

Кой там получавал целувки - честито ania!

"по заповед на щуката" се налага да стана от РС-то... весел ден!

# 209
Добро утро Simple Smile
Ужасно ми се спи тази сутрин... направо едва гледам.. а имам купища работа...
Гуш, МАртеа... това е то .. не е лесно да си работеща мама...
Гуш, къде ти е работата, че толкова пътуваш? Аз преди да дойда на тази работа (Зори вече беше родена) приех едно друго предложение... беше почти в Илиенци офиса, някакъв текстилен производител беше фирмата... бе фабрика направо... и ме побъркваха! Тогава живеехме в Стрелбище и пътуването ми беше поне 1 час в едната посока.. ужас.. разбирам те чудесно... Сега офиса ми е в центъра, до Младост в най-добрия случай без задръстването е половин час.. и пак се прибирам към 19ч. .. Зори обикновено след половин час става кисела, мрънкава, спи й се, аз в това време трябва да съм успяла да я нахраня, изкъпя (или пък тати я къпе) и вече да приготвям за нас ядене.. и после мий, оправяй, пране... и към 21-22ч. се стоварвам пред TV.. и докато се опитвам да гледам нещо, вече съм заспала... ей така.. не знам..  затворен кръг, някой път изпадам в диво отчаяние... Да не говори, че друга драма е непрестанното надбягване да вземем детето от яслата. Или мъжа ми трябва да излезе по-рано от работа, или аз да се надбягвам с времето.. и ако имам късмет успявам да се класирам в 18:30. И пак е последна.. и лелката е кисела... абее... Sad  Иначе непрекъснато имам желание и за още едно бебе... и все за това се говори около мен напоследък. Ама... няма как Sad

Общи условия

Активация на акаунт