Отговори
# 105
Сиска, мъчно ми стана за Дени, колко произшествия му минаха през главата. А за зъбчето, защо все пак не отидете да го види зъболекар, аз не разбирам ,но нали на възрастен, ако му се отчупи парче от зъба, може да се развие кариес...дано с млечните зъби да не е така.

Мартеа, аз тръгнах на работа, а Мари на бавачка, когато беше на 7,5м...вече година стана. Детенцето свиква винаги по-бързо от майка си, мисля аз. Освен това нали споменаваше, че си много изнервена по цял ден с нея, сега нещата ще се подобрят - ще се наслаждавате на всеки момент заедно. Именно по тази причина Мари каквото и да направи, много рядко може да ме нервира и никога не й крещя Simple Smile Аз обаче направих обратното - първа почна адаптацията си Мари, за да свиквам и аз постепенно да бъда разделена с нея.

За ирачките, Мари не чупи много, но тя и не играе много с тях Wink Виж други неща като любимата ми чаша за капучино си минават по реда.

# 106
Сиска много гадно.Горкия дени, цункай го от нас. Hug
Мартеа споко, ще свикнеш.

Оф, сори азсъм, но бях на чужд комп.
Мартеа бързо се свиква, така като я видип след работа ще ти е още по мила.
Ники здраве и живот от 4 декември е на ясла, малкоми е кофти, но ще видиме.Дано и понесе добре.

# 107
Сиска, кофти случка, но все пак се успокоявай , че един ден ще го смени това зъбче. Пък до тогава това ще му е чара на сладура  Heart Eyes
Аз пък искам да изрева, че резултатите от секрета излязоха - имаме стафилококи в изобилие и в носа и в гърлото  Sad  Close   #Cussing out Сега трябва да пием АБ и някакви капки с гентамицин да слагаме.  Close  На всичкото отгоре тия животни били упорити много, моля се да ги изтрепем до крак от раз...
КаТка, и аз не знам откъде да сваля филмчето. не видях такава опция. По цял ден ми е включено и го пускам отново и отново...

# 108
Пателина, добре, че направихте изследвания!

# 109
Няма го тоя Рибомунил никъде. Обиколени са сигурно 30 аптеки от сформирания роднински екип - много се търсело, но нямало внос. Ами това само в тази държава може да го има - като се търси - защо няма внос?
Сега връчих поръчение на една приятелка в Швейцария, на лелята на Теа във Франкфурт и на кума ни във Виена да го търсят Crazy То е френско де, ама де да знам - може да го има все някъде.

Да помоля и мамите извън София да чекнат, когато ходят до близката аптека

Срам ме е да ви занмивам с такива "проблеми", но се притеснявам, че като съм започнала да й го давам и не продължа - да няма обратен ефект....

# 110
Мартеа, наистина ли е френски този Рибомунил, защото тук имуностимулантите са забранени вече за продажба..или то не се води имуностимулант newsm78 Както и да е,ако искаш ми прати името му на латиница и ще го потърся, но пращането по пощата ще отнеме време, ако ти трябва спешно...

# 111
Ribomunil, na Pierre Fabre е производство.
Не съм сигурна какво точно се води, по-скоро нещо като vaccine therapy - не мога точно да обясня, може би ако Бисерина с включи...
Иначе не ми е много спешно - по принцип трябваше в понеделник да го почна, но явно няма...
Най-добрият вариант от чужбина ще е да го има в Швейцария, защото приятелката ми ще се връща на 10ти, докато другите 2 опции - не...

# 112
  • Варна
Мартеа, и тук във Варна не може да се намери Рибомунил. Имам приятелка аптекарка, която го търси, купува го от складовете и го дава на двете си деца, но така и не може да събере нужното количество. Стискам палци за започването на работа.
Сиска, много гадна случка. И на Иво му е отчупено парченце от едното предно зъбче, но аз се утешавам, че това са млечните зъбчета, които ще се сменят. Embarassed
Значи не е само моят терминатор, дето не остават здрави играчки подире му.
Пателина, бързо да ги изтребвате тия гадове и да се оправя детенцето.

# 113
  • Bristol
Привет момичета!
Днес съм спала почти до обяд  Mr. Green Тати си е в къщи и пое дечурлигата  Flutter Сега точно се наслаждавам на чашата кафе  kaffeetrmker_2
Сиска, много неприятна случка  Hug Бих ти препоръчала да заведеш Дени на зъболекар, защото сега е нарушен емайла на зъбчето.
martea, ако намерят Ribomunil в чужбина и го пратят по пощата, обикновено пристига за около седмица. А за какво се дава?newsm78
Хванало ли ви е предпразничното настроение? Ей го декември скоро ще започне и ще дойдат Коледа и НГ, с какво ще зарадвате любимия и дечурлигата #Milti
Ние отдавана сме купили билетчета за една разходка из Европа, за НГ. Отиваме в Холандия за около седмица, а от там мислим да отскочим и до Брюксел. Започнахме и с покупките на подаръците.

# 114
Здравейте ,днес бях на погача и се развълнувах много.Сетих се за наща.Бебчето беше много кротко и красиво.
За срещата какво стана?
Пателина бързо оздравяване Heart Eyes

# 115
Сиска, наистина гадна случка.За теб остава успокоението, че зъбчето ще се смени, а съм сигурна, че Дени си е пак страхотен чаровник. Heart Eyes
Мартеа, днес ходих до аптеката в която работя и звънях в складовете с които работи аптеката - навсякъде отговора беше, че няма внос на Рибомунил, но много се търсел. Crazy
Пателина, стискам палци бързо и успешно да преборите гадните стафилококи. Praynig

# 116
Здравейте!
Днес измамихме лошото време. В Бургас към 11ч взе да става облачно, а пък Марти заспа в колата и решихме да караме докато спи, и така стигнахме до Царево, а там слънце като слънце, детенце беше по тениска и му дръпнахме една разходка. Единственото гадно е, че не можахме да хапнем с тати никъде, на нашето дете му минава мерака докато донесат яденето. Вашите как са? Можете ли да седнете на ресторант някъде? Марти удря 2 шишета Капи кайсия, аз разреждам сока винаги 1:4 с вода и така за 10мин е ударил 250мл сок и е готов.
Сиска, гадна случка, но не е болка за умиране. Аз си счупих предния зъб наполовина във втори клас и до 25год си ходих щърбава. Добре че зъболекарката ми в Германия настояваше да го направи, та чак тогава се сдобих с нов керамичен. Единственото, което си спомням, беше че трябваше да ходя 2 или 3 пъти в годината да ми слагат някакво лекарство, че имало отворен нерв или нещо такова, ако при Дени е много счупено заведи го на зъболекар.
Пателина дано всичко мине от раз, че тия АБ много ги мразя.Пожелавам ви бързо оздравяване и стафилококи да не ви се мярка през живота ви.
Kamij, какво означава бях на погача? На мен не ми е известно въобще.

# 117
  • София
Момичета, днес дадох капарото за Патета - (дадох 40 лв. вместо първоначално поисканите от тях 50). Следващата седмица ще трябва да отида пак и да поръчам каквото ще искаме да има - храна за големите (можем да си спретнем една закусчица, имайки предвид ранния неделен час) и евентуално и за малките, торта и пр. С момичето се разбрахме, че аниматори няма да има, малки са още на година  и 7 мес. За тези, които ще идват - кажете какво да си поръчаме и до колко да стига сумата? Както вече бях писала -  наемът на заведението за тези два часа е 40 лв ако са до 10 деца, над 11 деца по 4 лв на дете. Според мен можем да си поръчаме някакви хапки и нещо за пиене. Ще ви дам повече подробности относно цени/услуги/мамбо утре.

Ето пак списъка, ако пропускам някой  Embarassed се извинявам

ТЕА  и Мартеа
КАЛОЯН  и Тиа под?
ЗОРИ  и Шуша
ЕМА  и Гуш
Никол  и Камий
Михаела и Феъри
Любчо и Диана под?
Денис и Сиска с тати под?
За Пателина не съм много сигурна дали беше казала, че ще идват
С Жана беге пейнт се видяхме на улицата преди малко - може и те с Мишето да дойдат

Айде и други Майчета да дойдат - пак да припомня - срещата е на 10.12 - неделя, от 10.30 до 12.30 в клуб Патета - намира се тук
Ако се движите по Черни Връх в посока Хладилника, завивате по ул.Орел, която е третата след кръстовището на бул. Н.Вапцаров и бул. Черни връх, от Орел завивате на първата вдясно и Патета се намира на следващия десен ъгъл, т.е. този на ул. Банат и ул. Русалийски проход.

И пак да повторя предложението си вместо да разменяме подаръци за нашите деца, да съберем пари за ДБМ, да помогнем на дечицата без майки.

Това е от мен - утре ще пиша с повече подробности за храната и пиенето в Патета.

Цалувки
 Hug

П.С. Мартеа, с този Рибомунил вече започнах да се забавлявам - много са странни реакциите на аптекарите  Laughing  Ще накарам майка ми да пита в Пловдив.

# 118
Теа е болна Sad
От раз започна някаква брутална кашлица. Просто отникъде се появи вчера сутринта. После вдигна Т 37,5. После и нослето й захъхри, кашлицата се увеличи и през нощта беше много зле, с Т 38,5 - 39. Сега пак я смъкнахме до 37,5. Какво е това чудо, такъв карък, точно преди яслата.... Както сме по нередовния начин с 300 кандърми и молби, съвсем няма да я приемат, ако не се яви по уговорка. А как ще ходя на работа утре, а тя ще стои болна вкъщи.... Много ми е тъпо.... Дано бързо се оправя, съвсем се сдухах, значи...

За Патетата - аз пак да не се изхвърлям отрано, че така стана и миналата година - точно преди партито се разболяхме и двете. Но да си кажа за кетъринга в Патета, че нали там празнувахме РД на Теа - като цяло не беше нещо особено. Хапките (обикновените) определено не ги биваше. Това, което си заслужаваше беше пицата, нарязана на хапки, и едни сиренови топчета. Имало и някакви палачинки, но ние не поръчахме от тях. Също и някакви кошнички май. А да, сетих се, че тогава много се ядосах на собственика, който буквално ни изнуди да поръчаме кетъринг за близо 200 лв. Каквото и да поръчахме, все нямало да е достатъчно. Мъжът ми се поддава и поръчахме огромни количества храна, които така си и останаха. Това исках да кажа от опит.

# 119
Сетих се и друго, ако всичко е ок, и идваме за партито, нали нямате против да предложа на една мама от форума, от Банкя, с юнско момиченце и по-голямо момченце да се присъединят?

Общи условия

Активация на акаунт